reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Karolina u mnie w przychodni nie daja skierowan na usg bioderek. Tylko prywatnie robia. U mnie w dodatku jeden lekarz tylko, w trzech gabinetach trzepie kase. A cena w kazdym inna: 40, 50 i 60 zeta. Wiec pojechałam tam gdzie 40.
Super ze u Julci juz lepiej z tymi krostkami:-)
Dorotka a ile tego Karmi mozna wypic. Bo ja juz zakupiłam w sobote. Ale tak po trzy łyki piłam przez dwa wieczorki bo wiecej sie bałam
Calineczka ja piłam Karmi od razu po otworzeniu butelki, ale po trzy łyki tylko, bo wiecej sie bałam.
Pysia super prezent Ci sie trafił. Ja tez wypełniałam ankiete, dostałam od połoznej. Ale nic nie dostałam, szkoda.
hejka ja pije roznie,wazne ze przynajmniej jedno dziennie,czasem 2,w sumie to ile mi sie zachce
powiem Wam ze nie wiem czy naprawde to dziala czy na zasadzie placebo,ale mniej wiecej sciagam co 3 h i odciagam z obydwu kolo 100-120ml,a po 5 h dzis rano sciagnelam w sumie 230
pytala ktoras czy gazowane czy czekam na to zeby sie odgazowalo,ja pije gazowane,poza tym pepsi od czasu do czasu tez sie napije,notorycznie pije wode mineralna lekko gazowana i malej nic nie jest
kolka nie ma nic wspolnego z piciem gazowanego,spowodowana jest niedojrzaloscia przewodu pokarmowego u dziecka i zbyt tlustym pokarmem
dzien dobry
Dzień dobry
Kurcze, podpisuje się pod tym pytaniem, ja kładę małą spać na boczku,raz na jednym raz na drugim, w nocy rzadko odbija i na wznak bałabym się zachłyśnięcia.. W dzień kładę na brzuszku..
Co do ubioru to mała nosi body z długim rękawem, kaftanik i półśpiochy.. w domu mam temp 21,4. Potówek brak więc chyba ok
My ze względu na finanse robimy chrzciny na wiosne. Niestety zima nadchodzi, ogrzewanie gazowe, rachunki szkoda gadać.. A gości trzeba jakoś przyjąć. Kużwa brak kasy mnie dobijaCiekawe jakie będą święta..
Paulka czyli nie powinno się kłaść dziecka na boczku???
Kurcze, podpisuje się pod tym pytaniem, ja kładę małą spać na boczku,raz na jednym raz na drugim, w nocy rzadko odbija i na wznak bałabym się zachłyśnięcia.. W dzień kładę na brzuszku..
Co do ubioru to mała nosi body z długim rękawem, kaftanik i półśpiochy.. w domu mam temp 21,4. Potówek brak więc chyba ok
My ze względu na finanse robimy chrzciny na wiosne. Niestety zima nadchodzi, ogrzewanie gazowe, rachunki szkoda gadać.. A gości trzeba jakoś przyjąć. Kużwa brak kasy mnie dobijaCiekawe jakie będą święta..
dla mam które maja nadal watpliwości na które szczepionki się zdecydować wklejam link, jak sobie poczytałam to już wiem na 100% co wybiore... https://www.babyboom.pl/forum/zdrowie-f311/co-z-ta-szczepionka-45058/
U nas noc w miarę przespana, ale mały śpi niespokojnie i jak się wierci to ja zaraz się budzę i nasłu****ę ,więc średnio jestem wyspana, poza tym mały ciągle chce być na rączkach .No i dwa razy mi się tak osikał ze kocyk ja i cały on był do przebrania
A mnie coś od wczoraj kręci w nosie i bardzo mi się to nie podoba ,mam nadzieję że się nic nie rozkręci.
My szczepienie mamy 8 listopada i nie muszę nic kupować wsio mają na miejscu tylko ja muszę wyskoczyć z portfela- zaboli ,zaboli , ale wolę skojarzoną żeby małego miej bolało.
A mnie coś od wczoraj kręci w nosie i bardzo mi się to nie podoba ,mam nadzieję że się nic nie rozkręci.
My szczepienie mamy 8 listopada i nie muszę nic kupować wsio mają na miejscu tylko ja muszę wyskoczyć z portfela- zaboli ,zaboli , ale wolę skojarzoną żeby małego miej bolało.
u mnie bardziej w dzień jest problem z zasnięciem... nawet teraz walcze już godzinę żeby mała poszła spać i jakoś nie wychodzi... pewnie jak bym ponosiła na rękach lub polulała to zaraz by odpłyneła ale ja tak nie chce uczyć...
Małgoś pamietaj też że im dziecko bardziej zmęczone tym trudniej mu zasnąć- my już jedną taką nocke przerabialiśmy- masakra..
Małgoś pamietaj też że im dziecko bardziej zmęczone tym trudniej mu zasnąć- my już jedną taką nocke przerabialiśmy- masakra..
P
pysia_23
Gość
Małgoś moja w dzień daje popalić z usypianiem, ale wieczorem po kąpieli anioł tylko zje i zasypia w łóżeczku lub na rękach i ją odkładam to od 20-21 do 24-1 jest cisza błoga, Potem je cyca raz dwa i nawet przewijanko pupci jej nie wybija z rytmu zasypiania pocycoli przed przewijaniem i po się dopcha cycem i zasypia dalej i wtedy pobudka o 3 i 5 a 7-8 już wstajemy więc luzik w dzień róźnie przeważnie jedna dwie drzemki po 2 godziny poprzedzone usypianiem x razy...
A mam problem z mleczarkami czy u was też jak maluch pije cyca z drugiego leci ciurkiem i zaraz wkładka do wymiany a jak mała śpi a ja o niej pomyślę to leci mi ciurkiem z obu mleczarek więć u mnie wkładki zchodzą w tempie expresowym jak pampersy niuni...
My zaraz mykamy na spacerek i zakupy z babcią...
Miłego dzionka...
A mam problem z mleczarkami czy u was też jak maluch pije cyca z drugiego leci ciurkiem i zaraz wkładka do wymiany a jak mała śpi a ja o niej pomyślę to leci mi ciurkiem z obu mleczarek więć u mnie wkładki zchodzą w tempie expresowym jak pampersy niuni...
My zaraz mykamy na spacerek i zakupy z babcią...
Miłego dzionka...
reklama