reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Hej mam termin!26 wrzesnia:)Widzielismy serduszko ,wszystko dobrze..:-)
super:tak:,gratki

Malapralinka jeszcze jedno innej opcji niz wsio oki nie ma,a 11 nic nie znaczy zwlaszcza ze nie podala Ci czy tys czy mln,naprawde nie ma co gdybac,i nie ulega wątpliwosci ze owulke musialas miec pozniej z tego co pamietam z Twoich postow,ale wsio oki bedzie:tak:
czekamy na wizytę:tak:

reklama
Nie martw się na pewno jest wszystko ok.
U mnie też kilka nieścisłości.Wedle OM fasolka ma 9 tygodni wedle usg 8 i 1 do tego domek fasolki taki duuuuuuuuuuuuży jakby coś z nim było nie tak i mi lekarka badała dokładnie cały domek fasolki przez usg a nic niepokojącego tam nie ma.
Każda kobieta, ciąża jest inna indywidualna.Fasolki różnie rosną bo owulacja róznie u każdej wypada i np wyjdzie ci wedle OM 9 tydzień a fasolka mniejsza o tydzień lub więcej z racjo opóźnionej owulacji co wcale nie znaczy ze coś z nią nie tak, poprostu rośnie tak jak inne fasolki ale jest młodcza o kilka dni ot cała filozofia :-)
Daj znać jutro co tam się dowiesz.

Jestescie Kochane:yes::yes::yes:
Jutro wieczorkiem od razu dam znac co i jak:tak:
Ja sie jej nawet nie ytalam wlasnie co za "11" bo bylam zaskoczona ze powiedziala ze wzrasta...

Lece bo mezus sie przebudzil i chce laptopa na troche;-)
Do potem kobietki

ja mialam HCG robione w 6 tygodniu i wyszlo na 7-8 tydzien i tez sie wystraszylam ze takie wysokie ale zadzwonilam do mojej gin odrazu jak odebralam wyniki i powiedziala ze nie ma sie co denerwowac moze poprostu rozwija sie szybciej albo sa niedokladnie tygodnie obliczone :) wiec spokojnie :)

Witam Was. Strasznie dawno mnie tu nie było, ale nic się u mnie nie zmieniło. Dalej zero mdłości:) Tylko spać mi sie strasznie chce. Co do papierosów, to ja jak tylko zobaczyłam test to już ani jednego nie zapaliłam. A otwarta paczka nadal na lodówce leży:) Jakoś bardzo łatwo mi to przyszło, aż sama się dziwię. Tylko pierwsze 2 dni mnie ciągnęło, a potem już nie.
My jeszcze rodzince nie powiedzieliśmy, bo czekamy na USG (w piątek) bo na pierwszym badaniu nic nie było widać. Tak, że jak już zobaczę fasolkę w piatek(mam nadzieję że tam będzie bo trochę sie boje po ostatnim USG jak jej widac nie było) to pojedziemy do jednych rodziców i drugich ogłosić im tę nowinę. Wiem, że się ucieszą bo już parę razy wspominali że chcieliby wnuka. Ale też wiem, że teściowa mimo to powie coś co mnie wkurzy, bo ona nie potrafi być miła:)

renna co do tesciowej to sie nie martw my sie nastawialismy od strony taty mojego Grzesia na sajgonki :p a tutaj taka niespodzianka ze byly wojskowy zawsze surowy i srogi uronil lezke radosci :) My sie nastawialismy ze jak przyjedziemy to odrazu bedziemy wracac bo taka awantura bedzie a tutaj mila niespodzianka i spedzilismy u tesciow 3 dni :)

renna co do tesciowej to sie nie martw my sie nastawialismy od strony taty mojego Grzesia na sajgonki :p a tutaj taka niespodzianka ze byly wojskowy zawsze surowy i srogi uronil lezke radosci :) My sie nastawialismy ze jak przyjedziemy to odrazu bedziemy wracac bo taka awantura bedzie a tutaj mila niespodzianka i spedzilismy u tesciow 3 dni :)
to super:-)ze spokojnie to przyjeli:tak:

Kerna hop hop czemu sie dzis nie odzywasz:tak:

Dorotka a dja spokój..tylko co wejdę na bb to mi neta wywala:wściekła/y: także od kilku dni coś siędzieje. teraz mam póki co:confused2:. a do tego zabiegany dzień miałam dość mocno. Szczepienie na gruźlice małego, wizyty ciotki i tak zleciało. Potem pojechaliśmy do kuzynki co ma synka rok starszego troszkę sie pobawili i dobrze, bo Michał to tylko ze mną całymi dniami:baffled: położe bejbesa za pól godzinki i w końcu z Wami popisze..o ile net będzie:sorry:

Co to jest Beta-hCG? Istota i normy | Ciąża, poród, wychowanie - parenting.pl tylko tak póki co na szybko zerknęłam na wcześniejsze strony i widziałam, że pytałyście o normy beta. miesiac temu miałąm ten sam problem i ta stronka baaaaaaardzo mnie uspokoiła. Głównie chodzi o tekst na dole:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Heja!
U mnie chłopaki chyba znowu chore a wczoraj z małym do kontroli byłam.

Ja hcg nie miałam robionego chyba ani razu- może w szpitalu ale nikt mi o tym nie mówił.
malapralinki trzymamy kciuki

Do góry