reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Ale jajca,rzeczywiscie same dziewczynki poki co by wychodzily;-)
No ale nawet w 1% mozna trafic;-)

Dziewczyny jednak sie nie powstrzymalam i dzwonilam do lekarza zapytac co z moim badaniem bety.
A dodam ze pierwszy raz w zyciu je robilam:sorry:
Pani przez telefon powiedziala mi ze beta wzrasta:szok:
Ale jak ona to wie skoro wczesniej badania nie robilam?
No ja sie ciesze, ale jakim cudem?
I powiedziala tez ze wynik to 11...
ale samo 11 to chyba nie bo by mi wychodzil 3 tydzien:szok:
Przeoraszam, ale ja naprawde blondynka jestem:sorry:

Przykładowe zmiany w poziomie beta-HCG :
Kolejne tygodnie licząc od ostatniej miesiączki
Poziom beta-HCG ( mIU/ml )
3
5 - 50
4
3 - 426
5
19 - 7.340
6
1.080 - 56.500
7-8
7.650 - 229.000
9-12
25.700 - 288.000
13-16
13.300 - 254.000
17-24
4.060 - 165.400
25-40
3.640 - 117.000

No ja tez mam taka nadzieje, ale ostatnio lekarz powiedzial ze ciaza mniejsza niz byc powina...
No i te jej dzisiejsze slowa ze wzrasta, a ja wczesniej nie mialam robionej bety...
Zobacze jutro co i jak bo na 20 wizyta

czyli patrzac na wyniki we wrzesniu beda prawie same baby :) jaka piekna to bedzie pora :)
niezle by bylo:-D

No ja tez mam taka nadzieje, ale ostatnio lekarz powiedzial ze ciaza mniejsza niz byc powina...
No i te jej dzisiejsze slowa ze wzrasta, a ja wczesniej nie mialam robionej bety...
Zobacze jutro co i jak bo na 20 wizyta

Malapralinka wiem ze sie denerwujesz ale do jurta juz niedaleko i nie ma co gdybac zwlaszcza jesli tego wyniku nie masz przed soba
trzymam kciuki za fasolke i za wizyte:tak:

a ja dziewczyny powiem wam ze ja wogóle nie wiem o co chodzi z tym badaniem bety:no: nie mam takich badań robionych i dlatego też jestem zielona:eek:
czy możecie mnie w ten temat wtajemniczyć?:zawstydzona/y:

reklama
Do góry