reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam :-)
Jejku ostatni raz tu byłam 11.01 ale mam opóźnienie, a to wszystko dlatego , że strrasznie źle sie czuje(nudności ,wymioty) w pierwszej ciąży czułam sie fantastycznie a teraz druga daje mi popalić.help.........
Mam termin na 14-go września (w moje urodziny) zobaczymy czy będzie prezent czy nie:-)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie wrześnióweczki :-)

reklama
:-Djak narazie dziewczyny wychodzi ze same dziewczynki sie mają urodzić:-D
a co do apetytów to najchętniej zajadałabym sie słodyczami,kiszonki za mną chodziły na samym początku ciąży,teraz sie troszkę pozmieniało

35% chłopiec
65% dziewczynka ... oby się sprawdziło:-) wtedy będzie parka:-)

Mnie od słodkiego też odrzuca, ostatnio kupiłam swoje ulubione ciastka owsiane i za nic nie mogłam ich przełknąć. Wczoraj M. kupił ciasto hiszpańskie i sernik, też nic z tego. A przed ciążą to wręcz objadałam się słodyczami aż to ukrywałam bo było mi wstyd. Robiłam badanie glukozy i wyszło 115. Nie wiem jakie są normy ale ponoć za dużo i mam powtórzyć badanie jutro. Nie wiem jak to znów wytrzymam bo po 18 już mam nic nie jeść. ok 23 jem ostatni raz a w nocy budzę się z głodu:zawstydzona/y:

dorotka smyranie?? o matko czyżby rekordowo wcześnie fasolinka z Tobą sieporozumiewała??? Kurcze co by to nie było na pewno myśl, ze fasolka dodaje skrzydeł!!!
to mysl ze to fasolka normalnie skrzydel mi dodaje:-)
ale myslac racjonalnie na fasolke jeszcze troszke poczekam:tak:

Witam przy kawce u nas dzisiaj tez mroz jak chole..... ale humor mam od rana wysmienity bo wyglada na to ze mi sie plamienie skonczylo !!! MIlego dnia i jak najmniej zmartwien :)

super strasznie sie ciesze:tak::tak::-):-):-):-)

Dołączam również do wrześniówek :) termin 13-tego, oby był szczęśliwy.

Witam :-)
Jejku ostatni raz tu byłam 11.01 ale mam opóźnienie, a to wszystko dlatego , że strrasznie źle sie czuje(nudności ,wymioty) w pierwszej ciąży czułam sie fantastycznie a teraz druga daje mi popalić.help.........
Mam termin na 14-go września (w moje urodziny) zobaczymy czy będzie prezent czy nie:-)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie wrześnióweczki :-)
wielkie gratki dziewczynki i rozgoscie sie:tak:

dzien dobry wrzesniowki:-);-)

heh mi wyszło ,że
Na 35% będzie to chłopczyk.
Na 65% będzie to dziewczynka.
a ja i tak mam przeczucie ,że będzie dziewczynka chociaż pierwszego chcieliśmy synka by się później młodszą siostrą opiekował :) Ale mam znajomego lekarza ,który mówi ,że najważniejsze jest przeczucie przyszłej mamy gdzie miał sytuacje ,że miała być dziewczynka a kobieta mowila " eee panie doktorze ja czuje ze bedzie chlopiec" i urodzil sie chlopiec :) A co do jedzenia to ja ostatnimi czasy pochlaniam makarony w roznej formie :) Co do ogorkow to zjem jednego czy dwa i mam dosc :) a przed ciaza uwielbialam pic wode od ogorkow :) wiec troszke mi sie pozmieniało aa no i np odpycha mnie juz z daleka pomidor a uwielbialam jesc z sola.

DZień dobry dziewczyny!!! U nas dzisiaj cały dzień brak prądu okropnie, strasznie.
Zrobiłam teścik:
Na 27% będzie to chłopczyk.
Na 73% będzie to dziewczynka.
Oby się sprawdziło....

:-) ja własnie skończyłam konsumować sałatkę z kebabem,która sama przygotowałam i musze sie pochwalić ze wyszła mi pyszna poprostu palce lizać;-)

reklama
:-) ja własnie skończyłam konsumować sałatkę z kebabem,która sama przygotowałam i musze sie pochwalić ze wyszła mi pyszna poprostu palce lizać;-)
Jak znajdziesz chwilkę to wrzuć przepis na kątku kulinarnym co?
Też bym zjadła taka sałatkę.
Mam wprawdzie jeden przepis, ale już mi się przejadła sałatka-gyros z mojej wersji.:-D

Do góry