reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

A ja właśnie wcinam przed kompem pieczarki w marynacie:)
Macie większą ochotę na kwaśne? Ja wczoraj zjadłam prawie całe wiaderko ogórków kiszonych:zawstydzona/y:

oj tak... ja ostatnio zjedłam pół słoika ogórków korniszonych a potem pół słoika grzybków marynowanych. Niestety przesadziłam z ilością i muliło mnie po tym niesamowicie :-p

Chodzę z kąta w kąt, sama niewiem co mam ze sobą robić, co chwilę się męczę :szok:
Dziewczyny ja już się niemoge doczekac 2 trymestru u mnie wypada około 17.03.
Wtedy nasze samopoczucie zmieni się o 180 stopni, boże niemogę się doczekać... Nadejdzie wiosna, ciepłe wieczory, spacery... ach ... kiedy to będzie..

reklama
ale mi narobilas smaku - ja chce pieczarkowaaaa!!! :rofl2:

Ja obilam wczoraj i na dzisiaj tez zostala..
Zastanawialam sie czy pieczakowa zy ogorkowa, ale ogorkowa bedzie jutro;-)

Jesli chodzi o zaswiadczenie to ja juz dalam dawno. Szefostwo sie jeszcze wczesniej dowiedzialo, bo musieli. aktualnie juz jestem na zwolnieniu

witam wrześniówezki:)
ale musiałam nadrabiać uff,ale dałam rade:tak:
u mnie ogólnie wszystko po staremu ,samopoczucie rewelacyjne-żadnych mdłosci:tak: a co do papierosów to zdarza mi sie nieraz sięgnąć po papierosa ale w ostatecznosci,przed ciaża paliłam 1,5 paczki gdy dowiedziałam sie ze jestem w ciazy próbowałam rzucić odrazu ale niestety nie dałam rady:wściekła/y:,takze postanowiłam rzucić zaczynajac od palenia słabszych R1 i ograniczenia ilości wypalanych paierosów, ;-)
ale nie bede ukrywać ze zdarza mi sie czasem zapalić i bardzo mi jest wstyd z tego powodu,ale wierze ze z czasem ze mi sie uda ,:zawstydzona/y:

u mnie 35% chłopiec, 65% dziewczynka, test dość śmieszny alr fajny
co do zaswiadczenia, u mnie w pracy pewnie jutro się dowiedzą jak dostaną zwolnienie, nie wiem czy jak mam zwolnienie od gina to zaświadczenie tez potrzebne, czy zwolnienie wystarczy?

a co do zachcianek, to ja narazie nie mam żadnych, z wyjątkiem odrzucenia od słodyczy a zawsze byłam łasuchem:tak:, nie wiem za bardzo kiedy zazwyczaj zachcianki sie pojawiają bo jestem nowicjuszką ciążową, także narazie jest ok że nie chce słodyczy

Ostatnia edycja:
Witam nową mamusię, ja urodziłam mojego synka 13-tego i to na dodatek w piątek;-) Najszczęśliwszy dzień pod słońcem!! :tak:
Co do jedzenia, to ja absolutnie nie mogę patrzeć na kiszonki, wczoraj zrobiłam surówkę z kapusty kiszonej do obiadku i przełknęłam kęs i .....wizyta w kibelku :-( Później smakowało ale już surówki nie ruszyłam!!

reklama
Witam nowa mamusię...
Ja niestety nie mogę jeść kwaśne, bo mam nadmiar kwasów w żołądku.
Dziś tuliłam kibelek wszystkie kwasy ze mnie wyleciały, teraz popiłam syropem na zgagę może mi pomoże.Skaranie boskie z tym przytulaniem kibelka...:baffled:
Wynik: Na 36% będzie to chłopczyk. Na 64% będzie to dziewczynka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry