reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Także dzisiaj już mija drugi dzionek w domciu, jest coraz lepiej.. Mam nawał pokarmu, ale jakoś sobie radzimy. Powiedzcie mi mamuśki - ile śpią wasze dzieci???
[ !!
Moj przesypia w dzien 2-3 godzinki a w nocy zdarza sie i 6 godzin.

teściowa mi się wtrąca tak ze potrafie na nia się wydrzec i mam jej dosc po dziurki w nosie, już zapowiedziałam mojemu że jak wróci to znowu bedziemy musieli cos wynajac bo ja tu z nią nie wytrzymam, a wiecie najgorsze jest ze jak sobie coś wypije to mi małego na ręce chce brac- MASAKRA, i wogóle wchodzi mi do pokoju bez pukania i wygłaszta swoje mądrosci na temat pieluch- że lepiej tetrowe a nie pampersy, że butelki powinny byc szklane i gotowane a nie sterylizowane w mikrofali, i tak wczoraj cały dzień przeryczałam z bezsilności, może to głupie się wydaje ale naprawde nie mam siły do tej baby!!!
ah musiałam się wyzalic
Podaj jej zupke grzybowa haha

Marta mi lekarz mowil ze kapiel w wannie dopiero jak ustanie krwawienie tj. ok 4 tygodni.

Tosia masz racje pogonic towarzystwo, ja jeszcze tez zadnych gosci nie przyjmuje.

A ja bylam na sesji zdjeciowej w przedszkolu. Dzis moj synus mial grupowe zdjecia w przedszkolu a pozniej mozna wykonac fotki z rodzicami i rodzenstwem . Ciekawa jestem jak wyjda bo Maxiu nie chcial dzis pozowac.

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie dopadlo dzis zmeczenie materialu. Bylam w sklepie z mama i omalo nie zemdlalam. Zaczelo mi sie robic slabo, rece mi sie trzesly, zrobilam sie blada i oblal mnie zimny pot. Musialam wyjsc i usiasc na lawce i poczekac z 10 minut zanim moglam wogole wstac.:no:
Teraz tez nie czuje sie najlepij slabo mi ,zimno i wogole cos nie tak, a do tego mala cos sie niemrawo rusza. Normalnie czuje sie nie do zycia dobrze ze przyleciala mama bo sama bym nie dala rady.

Oj tak burza hormonalna to mam wrażenie u mnie trwa do dzisiaj i juz mnie męczy bo potrafie ryczeć o byle drobiazg i nie potrafię tego powstrzymać.... wszyscy dzielnie to znoszą ale ile mozna.......
w zyciu tyle łez nie wylałam pomimo całej cudownej historii w związku z urodzeniem naszego synka

wczoraj dzwonilam i pesel jest do odebrania;-) a dzisiaj bylo kolejne wazenie i mamy juz ........3800....za chwilę będzie problem z noszeniem

czesc dziewczyny :)
melduje ze sie niespodziewanie rozpakowalam.. 16.09.2010 o godz. 06.09, przyszla na swiat przez CC córka Pola, waga 3480 i cale 55 cm naszego szczescia.
Gratuluje tym co maja cud narodzin juz poza soba i 3 mam kciuki za kolezanki ktore wciaz czekaja..i dla Was ten odpowiedni czas nadejdzie, a poki co cieszcie sie wolnoscia, u mnie teraz brak czasu na wszystko..czas jest dla córki, ale na pewno z czasem was nadrobie :)
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
no wlasnie..ja tez placze ...i to codziennie;/ moj E na urlopie wiec troche mi pomaga ale nie wiem co to bedzie od poniedzialku jak pojedzie w trase;/ wogole jestem jakas podminowana na wszystkich i mam wrazenie ze szybko mi nie przejdzie.

reklama
Witajcie dziewczyny!!!!!!!!!!

I od razu piszę...NIE BECZEĆ KOCHANE BO DZIECI PRZEJMUJĄ WASZE EMOCJE I JUŻ MACIE DUET W DOMU!!!!!!!!:tak::tak::tak:
Jak jest wam źle przytulcie się do różowego malutkiego pachnącego ludzika, którego na pewno w domu macie:-p a wszystkie troski odchodza:tak::tak::tak:

Ja byłam dzisiaj u mojej mamy na cały dzien, naładowałam akumulatory na najbliższe dni
więc mam teraz mega powera.....sorki laski że trak mało piszę a jak już to tylko o sobie ale uwierzcie mi codziennie wieczorem mam gości bo rodzina ogromna a i znajomych sporo i każdy chce maleństwo zobaczyć i po prostu nie mam czasu na kompa:zawstydzona/y:

chciałam jeszcze tyle napisać a tu mała sie kręci mam nadzieję, że coś jeszcze napisze dzisiaj.......

Aha gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom!!!!!!!!! Szczególnie Aśkowi wiem jak Ci kochana było ciężko na końcówce!!!!!!!!!! Gratki ogromniaste!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Do góry