Saraa
Fanka BB :)
Moj przesypia w dzien 2-3 godzinki a w nocy zdarza sie i 6 godzin.Także dzisiaj już mija drugi dzionek w domciu, jest coraz lepiej.. Mam nawał pokarmu, ale jakoś sobie radzimy. Powiedzcie mi mamuśki - ile śpią wasze dzieci???
[ !!
Podaj jej zupke grzybowa hahateściowa mi się wtrąca tak ze potrafie na nia się wydrzec i mam jej dosc po dziurki w nosie, już zapowiedziałam mojemu że jak wróci to znowu bedziemy musieli cos wynajac bo ja tu z nią nie wytrzymam, a wiecie najgorsze jest ze jak sobie coś wypije to mi małego na ręce chce brac- MASAKRA, i wogóle wchodzi mi do pokoju bez pukania i wygłaszta swoje mądrosci na temat pieluch- że lepiej tetrowe a nie pampersy, że butelki powinny byc szklane i gotowane a nie sterylizowane w mikrofali, i tak wczoraj cały dzień przeryczałam z bezsilności, może to głupie się wydaje ale naprawde nie mam siły do tej baby!!!
ah musiałam się wyzalic
Marta mi lekarz mowil ze kapiel w wannie dopiero jak ustanie krwawienie tj. ok 4 tygodni.
Tosia masz racje pogonic towarzystwo, ja jeszcze tez zadnych gosci nie przyjmuje.
A ja bylam na sesji zdjeciowej w przedszkolu. Dzis moj synus mial grupowe zdjecia w przedszkolu a pozniej mozna wykonac fotki z rodzicami i rodzenstwem . Ciekawa jestem jak wyjda bo Maxiu nie chcial dzis pozowac.
Ostatnia edycja: