reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Także dzisiaj już mija drugi dzionek w domciu, jest coraz lepiej.. Mam nawał pokarmu, ale jakoś sobie radzimy. Powiedzcie mi mamuśki - ile śpią wasze dzieci???
[ !!
Moj przesypia w dzien 2-3 godzinki a w nocy zdarza sie i 6 godzin.

teściowa mi się wtrąca tak ze potrafie na nia się wydrzec i mam jej dosc po dziurki w nosie, już zapowiedziałam mojemu że jak wróci to znowu bedziemy musieli cos wynajac bo ja tu z nią nie wytrzymam, a wiecie najgorsze jest ze jak sobie coś wypije to mi małego na ręce chce brac- MASAKRA, i wogóle wchodzi mi do pokoju bez pukania i wygłaszta swoje mądrosci na temat pieluch- że lepiej tetrowe a nie pampersy, że butelki powinny byc szklane i gotowane a nie sterylizowane w mikrofali, i tak wczoraj cały dzień przeryczałam z bezsilności, może to głupie się wydaje ale naprawde nie mam siły do tej baby!!!
ah musiałam się wyzalic
Podaj jej zupke grzybowa haha

Marta mi lekarz mowil ze kapiel w wannie dopiero jak ustanie krwawienie tj. ok 4 tygodni.

Tosia masz racje pogonic towarzystwo, ja jeszcze tez zadnych gosci nie przyjmuje.

A ja bylam na sesji zdjeciowej w przedszkolu. Dzis moj synus mial grupowe zdjecia w przedszkolu a pozniej mozna wykonac fotki z rodzicami i rodzenstwem . Ciekawa jestem jak wyjda bo Maxiu nie chcial dzis pozowac.

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie dopadlo dzis zmeczenie materialu. Bylam w sklepie z mama i omalo nie zemdlalam. Zaczelo mi sie robic slabo, rece mi sie trzesly, zrobilam sie blada i oblal mnie zimny pot. Musialam wyjsc i usiasc na lawce i poczekac z 10 minut zanim moglam wogole wstac.:no:
Teraz tez nie czuje sie najlepij slabo mi ,zimno i wogole cos nie tak, a do tego mala cos sie niemrawo rusza. Normalnie czuje sie nie do zycia dobrze ze przyleciala mama bo sama bym nie dala rady.

Oj tak burza hormonalna to mam wrażenie u mnie trwa do dzisiaj i juz mnie męczy bo potrafie ryczeć o byle drobiazg i nie potrafię tego powstrzymać.... wszyscy dzielnie to znoszą ale ile mozna.......
w zyciu tyle łez nie wylałam pomimo całej cudownej historii w związku z urodzeniem naszego synka

wczoraj dzwonilam i pesel jest do odebrania;-) a dzisiaj bylo kolejne wazenie i mamy juz ........3800....za chwilę będzie problem z noszeniem

czesc dziewczyny :)
melduje ze sie niespodziewanie rozpakowalam.. 16.09.2010 o godz. 06.09, przyszla na swiat przez CC córka Pola, waga 3480 i cale 55 cm naszego szczescia.
Gratuluje tym co maja cud narodzin juz poza soba i 3 mam kciuki za kolezanki ktore wciaz czekaja..i dla Was ten odpowiedni czas nadejdzie, a poki co cieszcie sie wolnoscia, u mnie teraz brak czasu na wszystko..czas jest dla córki, ale na pewno z czasem was nadrobie :)
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
no wlasnie..ja tez placze ...i to codziennie;/ moj E na urlopie wiec troche mi pomaga ale nie wiem co to bedzie od poniedzialku jak pojedzie w trase;/ wogole jestem jakas podminowana na wszystkich i mam wrazenie ze szybko mi nie przejdzie.

reklama
Witajcie dziewczyny!!!!!!!!!!

I od razu piszę...NIE BECZEĆ KOCHANE BO DZIECI PRZEJMUJĄ WASZE EMOCJE I JUŻ MACIE DUET W DOMU!!!!!!!!:tak::tak::tak:
Jak jest wam źle przytulcie się do różowego malutkiego pachnącego ludzika, którego na pewno w domu macie:-p a wszystkie troski odchodza:tak::tak::tak:

Ja byłam dzisiaj u mojej mamy na cały dzien, naładowałam akumulatory na najbliższe dni
więc mam teraz mega powera.....sorki laski że trak mało piszę a jak już to tylko o sobie ale uwierzcie mi codziennie wieczorem mam gości bo rodzina ogromna a i znajomych sporo i każdy chce maleństwo zobaczyć i po prostu nie mam czasu na kompa:zawstydzona/y:

chciałam jeszcze tyle napisać a tu mała sie kręci mam nadzieję, że coś jeszcze napisze dzisiaj.......

Aha gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom!!!!!!!!! Szczególnie Aśkowi wiem jak Ci kochana było ciężko na końcówce!!!!!!!!!! Gratki ogromniaste!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Do góry