reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witajcie brzuchatki :)
Magdach,Pysia,Sylwia,Dagna i nasze dwupakowe mamy -trzymam za was wszystki kciuki ,wiem ze nie macie latwo i chcialybyscie juz tulic malenstwa ,ale dacie rade,to juz lada moment !!! PODZIWIAM WASZA CIERPLIWOSC i mysle o was .

Beniaminko kochana - tulam ,zobaczysz wszystko sie dobrze skonczy,uwazaj na siebie i szwy,wiem ze 7 dni to prawie wiecznosc,ale silna jestes babeczka i napewno przetrwacie to razem.

Skrzaciku moja Kaska tez rzuca fochy przy jedzeniu i chcialaby najchetniej jedna butle pol godziny po drugiej :) eh ten charakterek ;)

Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie z maluszkami - ja juz nie wyobrazam sobie zycia bez mojego malego ssaka :)

reklama
Dagna - ja po calej nocy mega skurczy, tuz przed wyjazdem na IP umylam i wysuszylam wlosy :-D Sama nie wiem, skad mialam na to sily, zeby o 5.30 sie tak modelowac :-D Ale przez koncowke ciazy mialam taka schize, zeby jechac wykapana na porodowke i dopielam swego :-)

Widzie, ze co raz wiecej rozpakowanych. Asiek sie w koncu doczekala :-) Czekamy zatem na reszte.

Wpadam na chwilkę do was gościnnie - żeby oficjalnie pogratulować mojemu Onionkowi :-) Maciuś jest boski... Widzę też tu Madzię :-) Trzymam kciuki...

Magdach,Pysia,Sylwia,Dagna i nasze dwupakowe mamy -trzymam za was wszystki kciuki ,wiem ze nie macie latwo i chcialybyscie juz tulic malenstwa ,ale dacie rade,to juz lada moment !!! PODZIWIAM WASZA CIERPLIWOSC i mysle o was .
Dzięki!

Wpadam na chwilkę do was gościnnie - żeby oficjalnie pogratulować mojemu Onionkowi :-) Maciuś jest boski... Widzę też tu Madzię :-) Trzymam kciuki...
OOO! MAJA! Właśnie pisałam do Ciebie na październiku hihihi:)))))

Witam sie i ja. Nadal w dwupaku.
Wy dziewczyny macie dobrze bo chociaz mozecie jechac do szpitala na ktg i usg zeby sie uspokoic, a tu nic nie robia bez potrzeby nawet nie wiem czy jest taka mozliwosc zeby mi w szpiatu zrobili ktg i usg. U poloznej nikt nie bada tak wiec nie wiem czy szyjka mi sie skraca czy mam rozwarcie i ile mniej wiecej jeszcze sie pokulam z brzuchem.

Witajcie :-) - jestem nadal:-) . W nocy spalam spokojnie - brzuch mnie okresowo pobolewal ale to juz sie przyzwyczailam ,ze tak bywa i u mnie to nic nie znaczy. Pogoda piekna i tez dzis zamierzam podotleniac sie na powietrzu:-). Milego dzionka:-)

Dagna - ja po calej nocy mega skurczy, tuz przed wyjazdem na IP umylam i wysuszylam wlosy :-D Sama nie wiem, skad mialam na to sily, zeby o 5.30 sie tak modelowac :-D Ale przez koncowke ciazy mialam taka schize, zeby jechac wykapana na porodowke i dopielam swego :-)

Widzie, ze co raz wiecej rozpakowanych. Asiek sie w koncu doczekala :-) Czekamy zatem na reszte.

ja tez:)

Witajcie z rana

Nasza niunia to chyba jakas nagroda za te nieprzespane noce-w nocy je co 3,4 godz w dzien to samo:)cudo

Ja dzis troszke lepiej z brzuchem,za to piersi!!!ufff
Stanelo na tym ze w dzin bede dawala jej cyca a w nocy butelke,bardzo ulewa i zwraca ,ale uwaga!tylko po moim mleku,wiec nawet dla bezpieczenstwa,tak bedzie lepiej ,przynajmniej narazie.
Trzymam kciuki za wszystkie mamusie w dwupaku-lacze sie z wami w tycm trudnym okresie-ale uwierzcie dzis jestescie blizej niz wczoraj:)

Beniaminko-zycze zdrowka dla coreczki,a wam duzo sily...to musi byc bardzo truny okres dla was ,ale juz niedlugo wasza niunia bedzie w domku

ide sie troszke ogarnac bo zachwile przyjdzie polozna

Witam sie i ja. Nadal w dwupaku.
Wy dziewczyny macie dobrze bo chociaz mozecie jechac do szpitala na ktg i usg zeby sie uspokoic, a tu nic nie robia bez potrzeby nawet nie wiem czy jest taka mozliwosc zeby mi w szpiatu zrobili ktg i usg. U poloznej nikt nie bada tak wiec nie wiem czy szyjka mi sie skraca czy mam rozwarcie i ile mniej wiecej jeszcze sie pokulam z brzuchem.

jesli powiesz ze marwi cie mala ilosc ruchow (mniej niz 10 w ciagu 12 godz),lub cos cie boli itp to zrobia ci w szpitalu ktg,jak nie bedziesz pewna czy wody sie nie sacza to zbadaja cie ginekologicznie-musisz zzadzwonic na oddzial albo jechac na emergency-jak tylko cos irka to pytaj:)

ja tak robilam jak tylko cos mnie martwilo i ,milam 3 razy ktg w szpitalu

powodzenia

reklama
Do góry