calineczka27
Fanka BB :)
Oj tak siusianie bez pieluszki jest super przynajmniej tak uważa nasz Michaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny które macie małe dzieciaki w domu napiszcie jak Wasze starsze dzieci przyjęły maluchy w domu. Bo u mnie jest masakra jakaś, nia mogę małej na sekundę zostawić bo Jasiek od razu atakuje... Jak sobie z tym poradzić, żadne tłumaczenia mu nie pomagają.?!
Nie pomoge bo moj jest starszy i juz sie przyzwyczail. Ale w pierszy dzien tez przezylismy okres buntu.Dziewczyny które macie małe dzieciaki w domu napiszcie jak Wasze starsze dzieci przyjęły maluchy w domu. Bo u mnie jest masakra jakaś, nia mogę małej na sekundę zostawić bo Jasiek od razu atakuje... Jak sobie z tym poradzić, żadne tłumaczenia mu nie pomagają.?!
Moj maly nasikal sobie na twarz.U dziewczynki rzadko jest większy strumień ale za to plecki masz osiurane i kałuże pod dupką.
Bedziemy lada dzień przyzwyczajać do całonocnego spania w łóżeczku bo na razie spał w łóżeczku od wieczora do pierwszego budzenia a potem bralam do lozka....... boję sie , że mi uleje a ja nie zauwazę i sie cos stanie bo on nie zawsze chce mi odbić po jedzeniu a wierci sie aby go polozyc jak Wy sobie dajecie z tym rade ?
Bedziemy lada dzień przyzwyczajać do całonocnego spania w łóżeczku bo na razie spał w łóżeczku od wieczora do pierwszego budzenia a potem bralam do lozka....... boję sie , że mi uleje a ja nie zauwazę i sie cos stanie bo on nie zawsze chce mi odbić po jedzeniu a wierci sie aby go polozyc jak Wy sobie dajecie z tym rade ?