reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
oj Kobietki!nie dosc ,ze cisza tutaj , to jeszcze humorki do bani!niektore nawet w desperacji;)
a mnie zaczynaja rozkladac zatoki, bol glowy i katar...nie wiem, bede sie leczyc domowymi sposobami jak sie tylko da...bo co bedzie jak chora na porodowke pojade?chociaz oczywiscie nic sie nie zapowiada....

Malgos - bedzie lepiej:)

Akderku - podziwiam!

Mamuncie dzidziusiowe - dziekujemy za wsparcie:)

musimy jechac na zakupy, a szwagierka siedzi i nie wiem jak ja wygonic....czeka nie wiem na co;(

Alcia ja na natrętnych gości mam zawsze jeden sposób tzn zaczynam sprzątać ze stołu i ide myć naczynia- moze pomoże a jak nie to powiedz jej w prost ze musicie zmykac do sklepu...

A ja durna jakieś 2 tyg temu się zastanawiałam czy nie kupić herbatki z liści malin, ale zczikenowałam:szok::wściekła/y::wściekła/y: i nie kupiłam, głupia ja głupa a może by cos to dało:eek:
Pyśka jesteś hardkorem , chylę czoła, ja na to nawet w akcie największej desperacji nie pójdę chyba. co ja jutro będe robić, wsio już zrobiłam ,oszaleć idzie.

hej hej :) jestem w domku podczytuję was czasem ale jakoś nie mam koncepcji na pisanie... u mnie czasami urwanie głowy heheh mała ma czasem dziwne napady płaczu i przy tym się napina jest czerwona jak burak i nie może się uspokoić ... i tak mam od 1 dnia jej życia..karmię ją nanem i ściągam troszkę mojego pokarmu bo nie mam za dużo tzn mam malutko pobudzone ściągarką...mała nawet przez nakładki nie ssa bo mam za małe sutki :( w szpitalu na ten płacz powiedziała że jelita jej się muszą unormować i że mam dać się jej wypłakać no chore te baby...ja wczoraj razem z nią płakałam normalnie :( dziś noc spokojna tylko o 4 po jedzeniu nie chciała zasnąć i właśnie dała taki cyrk po godzinie usnęła na moich rękach a miałam jej tego nie uczyć i duzo innych rzeczy też no ale niestety łatwo się mówi jak jest daleko....mnie też bardzo boli rana te szwy i cały tyłek opuchnięty...poród opiszę na wątku ale raczej nie dziś...co jeszcze??? małej ropieją bardzo oczka robię solą ale nie pomaga w poniedziałek idę zapisać małą do przychodni i niech srodowiskowa zobaczy co i jak...u mne jest moja mama często więc zawsze pomoże :) wczoraj noc straszna od 1 do 5 płacz non stop prawie :( tragedia no ale trzeba se radzić z tą moją kruszynką ;)

nie odniosę sie niestety do waszych postówjedynie mogę życzyc wam szybkich porodów :) ja swój miło wspominam :) oby wasze też były takie :)

pozdrawiam

Akderk-ja biore kapsulki juz drugi tydz

Boze ja dziewczyny oszleje -znow mnie wzielo od 15tej ,baardzo boli co 4,5,6 czasem 7 min.Jeny ja zwariuje:(,boje sie ze znow mnie wymeczy i przejdzie...

pysiu-oby ci sie udalo

A mi przeszlo i nic nie czuje :-))) zaczynam sie juz smiac z tego wszystkiego:-) ale moze sie wyciszy przed burza , zobaczymy :-) . Poki co ide na spacer z psem:-)

Dziewczyny czytam was i naprawde wam przeterminowanym wspolczuje. Ale nie martwcie sie do czwartku sie wiekszosc rozpakuje bo w czwartek jest pelnia ksiezyca.
A ty Pysia jestes The Best. Zycze ci , zebys jutro juz tulila malenka.

reklama
Do góry