reklama
oj Kobietki!nie dosc ,ze cisza tutaj , to jeszcze humorki do bani!niektore nawet w desperacji
a mnie zaczynaja rozkladac zatoki, bol glowy i katar...nie wiem, bede sie leczyc domowymi sposobami jak sie tylko da...bo co bedzie jak chora na porodowke pojade?chociaz oczywiscie nic sie nie zapowiada....
Malgos - bedzie lepiej
Akderku - podziwiam!
Mamuncie dzidziusiowe - dziekujemy za wsparcie
musimy jechac na zakupy, a szwagierka siedzi i nie wiem jak ja wygonic....czeka nie wiem na co;(
a mnie zaczynaja rozkladac zatoki, bol glowy i katar...nie wiem, bede sie leczyc domowymi sposobami jak sie tylko da...bo co bedzie jak chora na porodowke pojade?chociaz oczywiscie nic sie nie zapowiada....
Malgos - bedzie lepiej
Akderku - podziwiam!
Mamuncie dzidziusiowe - dziekujemy za wsparcie
musimy jechac na zakupy, a szwagierka siedzi i nie wiem jak ja wygonic....czeka nie wiem na co;(
P
pysia_23
Gość
:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja durna jakieś 2 tyg temu się zastanawiałam czy nie kupić herbatki z liści malin, ale zczikenowałam i nie kupiłam, głupia ja głupa a może by cos to dało
Pyśka jesteś hardkorem , chylę czoła, ja na to nawet w akcie największej desperacji nie pójdę chyba. co ja jutro będe robić, wsio już zrobiłam ,oszaleć idzie.
Pyśka jesteś hardkorem , chylę czoła, ja na to nawet w akcie największej desperacji nie pójdę chyba. co ja jutro będe robić, wsio już zrobiłam ,oszaleć idzie.
beti14011984
Fanka BB :)
hej hej jestem w domku podczytuję was czasem ale jakoś nie mam koncepcji na pisanie... u mnie czasami urwanie głowy heheh mała ma czasem dziwne napady płaczu i przy tym się napina jest czerwona jak burak i nie może się uspokoić ... i tak mam od 1 dnia jej życia..karmię ją nanem i ściągam troszkę mojego pokarmu bo nie mam za dużo tzn mam malutko pobudzone ściągarką...mała nawet przez nakładki nie ssa bo mam za małe sutki w szpitalu na ten płacz powiedziała że jelita jej się muszą unormować i że mam dać się jej wypłakać no chore te baby...ja wczoraj razem z nią płakałam normalnie dziś noc spokojna tylko o 4 po jedzeniu nie chciała zasnąć i właśnie dała taki cyrk po godzinie usnęła na moich rękach a miałam jej tego nie uczyć i duzo innych rzeczy też no ale niestety łatwo się mówi jak jest daleko....mnie też bardzo boli rana te szwy i cały tyłek opuchnięty...poród opiszę na wątku ale raczej nie dziś...co jeszcze??? małej ropieją bardzo oczka robię solą ale nie pomaga w poniedziałek idę zapisać małą do przychodni i niech srodowiskowa zobaczy co i jak...u mne jest moja mama często więc zawsze pomoże wczoraj noc straszna od 1 do 5 płacz non stop prawie tragedia no ale trzeba se radzić z tą moją kruszynką
nie odniosę sie niestety do waszych postówjedynie mogę życzyc wam szybkich porodów ja swój miło wspominam oby wasze też były takie
pozdrawiam
nie odniosę sie niestety do waszych postówjedynie mogę życzyc wam szybkich porodów ja swój miło wspominam oby wasze też były takie
pozdrawiam
olcia23
list mama '05
Akderk-ja biore kapsulki juz drugi tydz
Boze ja dziewczyny oszleje -znow mnie wzielo od 15tej ,baardzo boli co 4,5,6 czasem 7 min.Jeny ja zwariuje,boje sie ze znow mnie wymeczy i przejdzie...
pysiu-oby ci sie udalo
Boze ja dziewczyny oszleje -znow mnie wzielo od 15tej ,baardzo boli co 4,5,6 czasem 7 min.Jeny ja zwariuje,boje sie ze znow mnie wymeczy i przejdzie...
pysiu-oby ci sie udalo
Saraa
Dziewczyny czytam was i naprawde wam przeterminowanym wspolczuje. Ale nie martwcie sie do czwartku sie wiekszosc rozpakuje bo w czwartek jest pelnia ksiezyca.
A ty Pysia jestes The Best. Zycze ci , zebys jutro juz tulila malenka.
A ty Pysia jestes The Best. Zycze ci , zebys jutro juz tulila malenka.
reklama
Saraa
PYSIA HOP HOP Ty jeszcze na ceramice siedzisz czy juz na porodowce?