reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

ja jestem jeszcze w domku ,dzwoniłam do połoznej i póki co kazała mi czekać na skurcze,które zaczynają sie u mnie pojawiać jak narazie miałam 3 co 13 -15 minut,kurcze cała chata jest zalana moimi wodami,zmoczyłam 4 reczniki :tak:nie sadziłam ze moze być tego taka duza ilosc

reklama
Karolina i Kasik trzymam kciuki!!!

A ja zaczynam łapać jakiegoś dołka - martwię się czy mały się najada. Mąż tłumaczy, że by płakał jakby głodny był. A ja przecież nie widzę ile ciągnie z cyca :(

Może kupię modyfikowane i sprawdzę jak zje i jak się będzie zachowywał. Jeju, tyle wątpliwości i obaw żeby krzywdy własnemu dziecku nie zrobić :)

Karolinka kochana POWODZENIA!!!!!!!!!!! trzymam kciuki i... zazdroszcze :) dziś będziecie już w komplecie :)

ciekawe co tam u Pysi...

biedna Kasik sie teraz męczy ale pewnie juz jej dużo nie zostało- Agulan dzieki za info :)

a u mnie znów nic zero skurczy :(((((((((( MASAKRA

KAROLINA! KASIK! POWODZENIA!!!!!!!

MARTA! A są jakieś objawy, że się nie najada? Bo jeśli jest spokojny, to m ma rację. Możesz ewentualnie go zważyć i sprawdzić, jak przybiera.

PYSIU! Co u Ciebie, niesamowita Kobieto?!

AKDERK! Ale power! Dałaś czadu!

ASIEK! Przytulam!

Ostatnia edycja:
Witam porannie:-)

Akderk-ja biore kapsulki juz drugi tydz

Boze ja dziewczyny oszleje -znow mnie wzielo od 15tej ,baardzo boli co 4,5,6 czasem 7 min.Jeny ja zwariuje:(,boje sie ze znow mnie wymeczy i przejdzie...

pysiu-oby ci sie udalo

podejrzewam słońce że urodzisz jak nasza Małgoś, wsio już będzie przygotowane, pójdzie jak spłatka:-)

Witam niedzielnie!!!
No to moje kobietki ja bede chyba następna,30 minut temu odeszły mi wody i do teraz odchodza,cały czas czekam az pojawią sie skurcze i na Ip rodzic moja kryszynkę,z jednaej strony sie ciesze ale z dugiej mnie strach ogarnia,ale co ma być to bedzie -najwazniejsze ze moja Julka juz niedługo bedzie ze mna.:-D
TRZYMAJCIE KCIUKI KOCHANE

Chciałam cie spytać o odczucia związane z prowokacją porodu a tu masz, jedziesz rodzić:-):-) POwodzenia, trzymam kciuki serce!!
Kasik za Ciebie również:-)

Ja witam w dwupaku, mam pytanie do dziewczyn które miały prowokacje oxy, KasiaS, Asiek1000, miałyście juz jakieś rozwarcie przed podaniem kroplówki? Cokolwiek?
Ja jutro spadam na oddział i mam lekkiego stracha, skurczy nie mam, rozwarcie na palec, w sumie nie wiem kiedy będą mi wywoływać ale od jutra będę pod kontrolą:blink:

Witam niedzielnie!!!
No to moje kobietki ja bede chyba następna,30 minut temu odeszły mi wody i do teraz odchodza,cały czas czekam az pojawią sie skurcze i na Ip rodzic moja kryszynkę,z jednaej strony sie ciesze ale z dugiej mnie strach ogarnia,ale co ma być to bedzie -najwazniejsze ze moja Julka juz niedługo bedzie ze mna.:-D
TRZYMAJCIE KCIUKI KOCHANE
Karolina-powodzenia :)

Karolina i Kasik trzymam kciuki!!!

A ja zaczynam łapać jakiegoś dołka - martwię się czy mały się najada. Mąż tłumaczy, że by płakał jakby głodny był. A ja przecież nie widzę ile ciągnie z cyca :(

Może kupię modyfikowane i sprawdzę jak zje i jak się będzie zachowywał. Jeju, tyle wątpliwości i obaw żeby krzywdy własnemu dziecku nie zrobić :)

wiesz a moze zaczekaj jeszcze ,jestes pewna ze to z nienajedzenia,bo szkoda by bylo tak szybko zakonczyc cycowanie...

Witam porannie:-)

podejrzewam słońce że urodzisz jak nasza Małgoś, wsio już będzie przygotowane, pójdzie jak spłatka:-)

Chciałam cie spytać o odczucia związane z prowokacją porodu a tu masz, jedziesz rodzić:-):-) POwodzenia, trzymam kciuki serce!!
Kasik za Ciebie również:-)

Ja witam w dwupaku, mam pytanie do dziewczyn które miały prowokacje oxy, KasiaS, Asiek1000, miałyście juz jakieś rozwarcie przed podaniem kroplówki? Cokolwiek?
Ja jutro spadam na oddział i mam lekkiego stracha, skurczy nie mam, rozwarcie na palec, w sumie nie wiem kiedy będą mi wywoływać ale od jutra będę pod kontrolą:blink:

mam nadzieje ze masz racje

a mnie trzymalo do 12tej w nocy i przeszlo tzn bole brzucha i krzyza trzymaly w nocy ale skurcze przeszly....juz nawet nie wiem co napisac

w Pl podali mi oxy przy czyms takim i poszlo dalej,martwie sie tylko ze moj organizm nie jest w stanie nic wiecej sam wykombinowac....a to oznacza ze bede tak sie czuc do 8ego pazdziernika:(

przepraszam ale musialam sie pozalic troszke

a co do oxy to ja mialam 2cm rozwarcia ,i rano we wtorek dali mi kroplowke,ok 20tej mialam chyba 3cm,i polozna powiedziala ze na bank nie urodze do rana a o 24tej juz mialam 9cm.i nie wiem (bo oxy mialam rano i mieli mi jak cos podawac na drugi dzien znowu)na ile to bylo po oxy.

MARTA! A są jakieś objawy, że się nie najada? Bo jeśli jest spokojny, to m ma rację. Możesz ewentualnie go zważyć i sprawdzić, jak przybiera.
!

No właśnie żadnych... nie płacze, nie jest marudny, ale to moje pierwsze dziecko i zielona jestem :)

Jutro pójdziemy zapisać go do przychodni to poprosimy, żeby go zważyli. Dzięki!

reklama
Do góry