dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dzien dobry wrzesniowki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam przy kawce i gratuluje nowym wrzesnioweczkom Dzisiaj rano zadzwonilam do gina i przelozylam termin badan prenatalnych z 1 marca na 22 lutego , troche sie boje tych badan .... ale jak ma byc dobrze to bedzie dobrze a jak nie to i tak czlowiek nie ma na to wplywu.... Wczoraj mialam 4 dzien plamien mimo lekow ale zauwazylam ze mam je tylko jak pochodze albo cos w domu zrobie .... nie pozostaje nic innego jak lezec w lozku ,a to dla mnie najwieksza kara Milego dnia wszystkim wrzesniowkom i tylko dobrych wiadomosci !!!
DZiewczyny powiedzcie mi jak ja mam rzucić papierosy ...niby kobiety w ciąży odrzuca od fajek a mnie nie a ja nie chce palić i nie wiem jak przestać .Kurcze po co ja zaczełam palić !!!!