reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam się już po wizycie u gina.
Super młoda lekarka, zbadała mówi oj macica duża, albo ciąża większa niż 8 tygodni albo kilka ufoludków.
Zrobiła usg okazało się fasolka jedna, wedle usg 7 tyg i 5 dni.Serduszko bije.
Na nudności i wymioty, gdybym już nie dawała rady dostałam doraźnie Torecan na swędzenie Nystatynę.
Nie spodziewałam się dziś usg, miała być tylko porada co do nudności i swędzenia tam... ale miło było zobaczyć fasolkę i bijące serduszko.
Super wieści:-)

reklama
:-):-):-):-)Jestem..... boże wszytko jest o.k!!!:-):-):-):-)

Mój maluszek ma 1cm. 49mm czyli bez 1 mm tyle co twój Kerna i dokładnie tyle samo mam teraz co ty podczas ostatniego badania tzn. 7t i 6 dni. Myślałam że nie dojdę do mojego g., było mi słabo a w głowie kotłowało mi się wszystko. Czarne myśli i wspomnienia sprzed 6 miesięcy..
Trzy razy go pytałam czy napewno serce bije .. boże jak dobrze że jest dobrze

To cudownie, że wszystko jest ok. Wiem co czułaś podczas wizyty; też kilkakrotnie pytałam gina, czy napewno wszystko ok.(też szłam z duszą na ramieniu i wspomnieniami sprzed 10 miesięcy). Oby nadal Fasolka rozwijała się tak wspaniale:-)

Gośka!trzymajcie się dzielnie!!!:tak::tak::tak::tak::-):-):-);-);-);-):-D:-D:-D
ja właśnie będę z mężem rozmawiać o tygodniu luzu dla mnie. Zaczynam 9tydz. W pierwszej ciąży trafiłam z plamieniami do szpitala właśnie w 9 tyg. i mam stresa, szczególnie, że brzuch mnie boli mocno, coś i mam nadzieję, że to tylko rozciąganie, bo ja luteinę to już mam...
Mdłości aktulane, samopoczucie nędzne:-(kryzys hormonalny jednym słowem:baffled:

Hej ja umieram po obiedzie tak mnie brzuch rozbolał myślałam, że zacznę chodzić po ścianach do tego te mdłości i zgaga.
Wariacja jakaś.T twierdzi, że to przez mięso bo było smażone a powinnam jeśc tylko gotowane.Gdzie on to wyczytał to nie wiem szpera w wolnym czasie po necie :-D
Właśnie jem kolację kopytka w kształcie serca.Zrobiłam kiedyś dla T. ok 200sztuk mi wyszło więc mam zapas trochę na w razie braku pomysłu co tu zjeść.

Na walentynki coś tak banalnego jak kopytka to tyci mało..
W ogóle już w najbliższy czwartek dzień pączków i faworków.
To dopiero raj dla łakomczuchów.:-D

Nic ja się kładę bo dalej brzuch mnie boli.
Idę jeszcze psiorka wyrzucę na dwór na minutkę.Jak dobrze mieć dom z ogrodem...:tak:
Spokojnej nocy mamuśkom i fasolkom

Witam wrześniowe mamy :) Ja mam termina na 20-22 września czyli jak będzie wszystko dobrze(,a są pewne komplikacje) to będzie mała waga - czyli pierwsze dziecko z charakterkiem (po mamusi :) ) ,a co do kopytek to teraz mnie naszła taka ochota na kopytka i skwarki :)

reklama
Witam się porannie, nie było mnie przez cały weekend więc miałam co nadrabiac:baffled: Gratki dla nowych mamusiek i tych po wizytach u gina. Super że same dobre wieści na naszym forum, aż się buzia uśmiecha :-D
gosia kuruj się i odpoczywaj dużo!!
ja już zjadłam śniadanko i dopijam kawkę. wczoraj byliśmy z naszym malcem na górkach i chyba trochę przemarzłam i coś gardło mnie boli, oby odeszło jak najwcześniej!!
miłego dnia...

Do góry