reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

cześć
Przez kilka dni nie miałam neta. Oj jestem daleko do tyłu...:-(
W piątek byłam u ginki. Mam bóle podbrzusza (myślałam że to normalne, że się "rozciągam" od środka ale takie bóle są groźne) Ciąża zagrożona. Dostałam Luteinę.
Fasolka ma 1.8cm, dostałam zdjęcie:-)
Dziś czuję się fatalnie, osłabienie, zawalone zatoki, od wczoraj boli mnie głowa. Rano wstałam z łóżka i padłam na kolana. Jutro idę do szpitala na badania.
Zjadłam obiad, trochę wam ponarzekałam i wracam do wyra;-)
Trzymajcie się kobitki. Jak poczuję się lepiej to wpadnę was podręczyć:-)

reklama
No to synek postawił mamusie na nogi. Zwymiotował cały obiad. Dziwne. Ostatnio zaczął raz po raz ulewać mleko jak mu się beknęło a ma 3 lata. Dziś to już wymioty. Jutro zadzwonię do lekarza.

gosia ja mam propozycję zrobienia badań Alat i Aspat, to są badania hormonalne, wykrywają cholestazę - chorobę przyszłych mamusiek. Ja miałam w pierwszej ciąży robione te badania bo też miałam takie objawy jak Ty, nic nie wyszło na szczęście ale lepiej dmucha c na zimne! Nie należą do tanich, ale lepiej chyba je zrobic. Przemyśl to, można je zrobic w każdym laboratorium.

Szczerze to nawet nie wiem co to jest:zawstydzona/y: Zaraz poczytam na necie. Masz rację, lepiej dmuchać na zimne. Jest lepiej ale gdybym jej intensywnie nie pielęgnowała to zeszła by mi cała ;-) Tak się zastanawiałam nad tym i może częste kąpiele (czasem 2 razy dziennie) wysuszyły skórę. I chyba trochę prawdy w tym jest bo używam teraz olejków do kąpieli i jest dużo lepiej.

Czesc dziewczynki

Ja dopiero zasiadłam na spokojnie do neta

Cały weekand jestem nie do zycia...ehh głowa mnie boli strasznie i cos czuje ze jakies chorobsko sie przypałęta... mąż miał takie dreszcze w nocy ze az spac nie mogłam... jemu zimno a mi duszno :-D:-D i jak to wszytsko pogodzić ??? Do tego jeszcze było mi tak strasznie niedobrze... ale wiedziałam ze nie moge poprzytulać niedzwiedzia :tak: bo wziełam proszki i mogłyby nie zadziałać.

dziewczynki oglądałam wasze zdjątka USG dzidzi super :szok: rosną jak na drożdzach :-)

Ja ide za 2 tygodnie na Usg... miałam isc w marcu dopiero ale powiedziałam lekarce ze sie boje czy wszytsko oki i wogóle wiec stwierdziła ze oki i zrobimy wczesniej. No i juz nie mogę sie doczekać. Zaraz postaram sie wstawić fotki z ostatniego USG.

Hej dziewczynki
Ja dopiero wstalam - najchetniej przespalabym cala niedziele. Pije wlasnie herbate z cytryna i duza iloscia cukru. Tak sie cieszylam, bo od kilku dni dopisywal mi apetyt - zacieralam juz rece, ze przybedzie mi chociaz ze 2 kilo.. a dzis znowu mnie muli - moze juz nie tak, ze zbiera na wymioty - ale daje to o sobie znac.. do tego ta cholerna zgaga po wszystkim, co zjem.. ehh.. poza tym sikam jak "najeta", w nocy jak wpadne juz w gleboki sen to musze leciec do kibelka - a mam dosc daleko - przez cale dwa pokoje i dlugi korytarz - tak wiec, jak wracam to juz jestem totalnie obudzona hehe.. :-)

reklama
Do góry