reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam mamusie ja jakoś nie miałam weny do pisania.
Dziś miałam ogromną ochote na jogurt z musli rodzynkami i kiwi ,a jak to zjadłam to zaczeło mnie mdlić ..ale kibelek na szczęście mnie ominął.Wogóle to jakaś nerwowa się zrobiłam ,wczoraj pokłuciłam się z Danielem tak bardzo że musiałam jechać do mamy na pare godzin bo bym go chyba zblużniła na czym świat stoi.

KRENA ja kebabow nie jem ale jak Mój D kupuje to wyjadam trochę surówki i w piątek sobie kupił i tak poskubałam trochę to póżniej miałam takie gazy i ból brzucha że szok ,wogóle mój żołądek jest odzwyczajony od ciężkich potraw i potem jak spróbuje to ciężko to odchorowuje.

PATI26 witamy.JESTEŚ W TYM SAMYM DNI CIĄZY CO JA ,.i tak samo jak ja oczekujesz 3 szczęścia

KAROLINA ja mam tak jak ty cały czas bym spała ale niestety dzieciaki nie dadzą mi pospać a D się nie kwapi bym nimi się zająć rano.

A co do usg to ja mam chyba najpóżniej bo 25 marca nie wiem czemu tak póżno ale chyba pójde na koniec miesiąca prywatnie na wizyte do ordynatora szpitala on za wizyte i usg bierze 50 zeta .

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie niedzielnie;-)
Moje samopoczucie jest coraz lepsze:-) choc zdarzaja sie słabe chwile. coś z tym moim spaniem sie popsuło , jestem zmęczona ale nie moge zasnac za chu chu i przy tym ogromny LEŃ.

oliwka_11...rzeczywiście super zbieg okoliczności
śliczniutkie masz dzieciaczki :-))

KAROLINA ja mam tak jak ty cały czas bym spała ale niestety dzieciaki nie dadzą mi pospać a D się nie kwapi bym nimi się zająć rano

a ile mają twoje dzieciaczki? ja mam dwie córki 8 i 5 lat,także rozumieją ze mamusia musi odpoczywac:), ale poza tym są bardzo grzeczne i potrafią sie zając sobą.
zagnaj swojego partnera, przecież to teraz tobie sie należy odpoczynek,,,
nie pozwól sobie,przeciez dzieciaki posiadają dwóch rodziców. :) :) :)

Ostatnia edycja:
Witam mamusie w niedzielne popoludnie!
Dzuasaj sobie poleniuchowalam do 10 corcia tyle pospala wie ci ja sie nie zrywalam;-).
Lezac czuje sie dobrze..ale jak juz zaczynam wstawac wracaja mdlosci.
Wstalam i co najpierw herbatka zcytrynka i sniadanko(dzisaj jajecznica na paroweczce)..a przed ciaza byla najpierw kakwak a gdzies po 2 godzinach sniadanko..a teraz kawka beee nawet rozpuszczcalna z mlekiem mi nie wchodzi.....
A dzisaj obiadek zrobie i leniuchowanie caly dzien.
Teraz mam cisze w domu mezus zabral corcie do kina wiec moge spokojnie posiedziec.MILEJ NIEDZIELI KOCHANE MAMUSIE!!

KAROLINA ja mam tak jak ty cały czas bym spała ale niestety dzieciaki nie dadzą mi pospać a D się nie kwapi bym nimi się zająć rano

a ile mają twoje dzieciaczki? ja mam dwie córki 8 i 5 lat,także rozumieją ze mamusia musi odpoczywac:), ale poza tym są bardzo grzeczne i potrafią sie zając sobą.
zagnaj swojego partnera, przecież to teraz tobie sie należy odpoczynek,,,
nie pozwól sobie,przeciez dzieciaki posiadają dwóch rodziców. :) :) :)

MOJE dzieciaki to maluchy jeszcze,Oliwka w marcu skończy 3 latka a Bartek teraz w lutym 2 więc jest co przy nich robić ,A mój D to jak trzecie dziecko jest ,ale nie narzekam na niego choć czasem to był wzieła go na kolano w wlała mu kilka klapsów .No twoje dzieciaczki to już duże pannice,więc napewno będzie ci łatwiej ale ja się ciesze że u mnie będzie taka mała różnica więku bo mam nadzieję że będą miały ze sobą wspólny język.

MOJE dzieciaki to maluchy jeszcze,Oliwka w marcu skończy 3 latka a Bartek teraz w lutym 2 więc jest co przy nich robić ,A mój D to jak trzecie dziecko jest ,ale nie narzekam na niego choć czasem to był wzieła go na kolano w wlała mu kilka klapsów .No twoje dzieciaczki to już duże pannice,więc napewno będzie ci łatwiej ale ja się ciesze że u mnie będzie taka mała różnica więku bo mam nadzieję że będą miały ze sobą wspólny język.
wiesz co chyba każdy facet to takie małe dziecko i niestety nic na to nie poradzimy,ja osobiscie mam z mezem ciche dni od dwóch dni ze soba nie rozmawiamy, każdy jest zdany sam na siebie i jak narazie nie widze szans na jakąkolwiek poprawe, on jest uparty no i ja też,lepiej przeczekać te ciężkie chwile;-) a co do dzieciaczków to rzeczywiście jeszcze maluchy,masz co przy nich robić:tak: a twoja córcia zmoją młodszą są imienniczkami, OLIWKI TO FAJNE DZIEWCZYNKI:-D

Witajcie Laseczki:-)
Ja juz po obiadku, zaraz zbieamy sie na wystepy taneczne, gdzie bedie tanczyla nasza znajoma, a potem na piwko (oczywiscie dla mnie soczek:tak:)

|Nie rozumiem jednego...
Dlaczego z kasy chorych usg jest raz ze tsk pozno,dwa ze tak zako robione:confused:

Ja mam robione za kazdym razem - prywatnie
Mezus tez stwierdzil ze przeciez jak maja te maszyny to dlaczego stoja?
Tym bardziej ze w wiekszosci nawet foty nie daja..
A jesli nawet zdjecie, to tusz nie jest drogi...
Nie rozumiem tego wcale:baffled:

Dobrze, że dziś niedziela, bo też mam lenia na maxa.
Mama dopiero wstała zrobiła ciepełko i szykuje obiadek udka z kurczaka z warzywami i ziemniakami wszystko pieczone w kombiwarze.
Same pyszności tylko czy ja zdołam je zjeść...:rofl:

reklama
wiesz co chyba każdy facet to takie małe dziecko i niestety nic na to nie poradzimy,ja osobiscie mam z mezem ciche dni od dwóch dni ze soba nie rozmawiamy, każdy jest zdany sam na siebie i jak narazie nie widze szans na jakąkolwiek poprawe, on jest uparty no i ja też,lepiej przeczekać te ciężkie chwile;-) a co do dzieciaczków to rzeczywiście jeszcze maluchy,masz co przy nich robić:tak: a twoja córcia zmoją młodszą są imienniczkami, OLIWKI TO FAJNE DZIEWCZYNKI:-D

Oj masz racje Oliwki to fajne dziewczynki ,i dodam że moja strasznie rozgadana jak na swój wiek i ma taki zasób słownictwa że nieraz mnie zaskakują skąd ona je podłapała.
No ja wczoraj się ze swoim pokłociłam ale u nas jest tak że jak emocje eksplodują to nie mamy cichych dni tylko kłótnia na maxa ,i dlatego "uciekamy" od siebie tzn on gdzieś jedzie albo ja do mamy żeby nie mieć siebie na oku i potem niby już było dobrze ale i tak mu kolacji nie zrobiłam ,wywinełam się tyłkiemi poszłam spać .A dziś od rana dzwoni i się pyta jak się czuje i jak dzieci.

PYSIA może zdołasz zjeść lepiej zjeść mniej niż póżniej lecieć do kibelka.

Do góry