hmm czyli to co wylukałam lustereczkiem to nie to?Oj dziewuszki tak samo jak się bada sprawdzając szyjkę czy są dni płodne czy nie
Trza umyć łapkę usiąść wygodnie na kibelku i włożyć paluszek poszukać szyjkę i czuć czy jest rozwarta.
U mnie na początku jeszcze z tydzień, dwa temu ledwo wchodził opuszek palca a dziś mogę dosłownie w tej szyjce kółka spore kręcić myślę,że gdybym miała dłuższe paluszki to ze 2 spokojnie by weszły.
A może któraś ma odwagę, aby partner co dalej się gnie palcami w gina się zabawił i sprawdził stan szyjki, ale to chyba dla odważnych
reklama
Saraa
Fanka BB :)
Asiek ty jestes przewidziana na piatekSara a ja kiedy bede rodzić??
a co zwiekszenia laktacji to swieta prawda Karmi plus wieksza ilosc płynów.....
..
a na srode przepowiadam Pysie.
Ja tez tak czytalam , popatrzylam na Maxia i az mi sie lezki zakrecily.!
alcia wzruszyłam sie. Wyobraziłam sobie że to moja Anielka to mówi do mnie w swoich dźwiękach jakie wydaje.
To tez jest fajowe.
Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga:
- Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne?
- Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie.
On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą.
- Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym?
- Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia.
I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy.
- A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie?
- Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić.
- A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą?
- Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić.
- Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni?
- Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem.
- Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział.
- Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie.
W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało:
- O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła.
- Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał:
"MAMUSIU".
Ostatnia edycja:
marbus
Marzena
Pysia, ja jakoś boję się wkładać tam cokolwiek, kiedy wiem, że tam moja mała siedzi... Wypróbuję chyba najpierw pomysł Magi z lusterkiem, a potem spróbuję Twój :-)
Saraa, jakbyś i dla mnie miała jakąś wróżbę, to chętnie się dowiem :-)
Alcia, piękny tekst...
Saraa, jakbyś i dla mnie miała jakąś wróżbę, to chętnie się dowiem :-)
Alcia, piękny tekst...
Ostatnia edycja:
P
pysia_23
Gość
:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj dziewuszki tak samo jak się bada sprawdzając szyjkę czy są dni płodne czy nie
Trza umyć łapkę usiąść wygodnie na kibelku i włożyć paluszek poszukać szyjkę i czuć czy jest rozwarta.
U mnie na początku jeszcze z tydzień, dwa temu ledwo wchodził opuszek palca a dziś mogę dosłownie w tej szyjce kółka spore kręcić myślę,że gdybym miała dłuższe paluszki to ze 2 spokojnie by weszły.
A może któraś ma odwagę, aby partner co dalej się gnie palcami w gina się zabawił i sprawdził stan szyjki, ale to chyba dla odważnych
Oj wierz mi mój oporów miec nie będzie jak mu powiem że można sprawdzić, ta jego poznawcza natura
a
Sara a ja kiedy????
Asiek ty jestes przewidziana na piatek
a na srode przepowiadam Pysie.
Sara a ja kiedy????
Saraa
Kredeczko twoja kolej w przyszlym tygodniu ok srody.
mi dzisiaj kolezanka wywrozyla na dzien przed planowanym terminem, czyli wtorekzobaczymy czy sie uda
Pysia - ja mam chyba za krotkie paluszki..albo za dlugie wejscie)))a Kochanie to by pewnie z checia poszukalo tam czegosale obawiam sie, ze to moze sie zle dla mnie skonczycon ma caly czas plan, zeby zrobic jedna druga dzidzie nad ta obecna))bo jemu sie podoba robienie, ale mi sie nie podoba chodzic w ciazy....jak na razie wystraczy
Pysia - ja mam chyba za krotkie paluszki..albo za dlugie wejscie)))a Kochanie to by pewnie z checia poszukalo tam czegosale obawiam sie, ze to moze sie zle dla mnie skonczycon ma caly czas plan, zeby zrobic jedna druga dzidzie nad ta obecna))bo jemu sie podoba robienie, ale mi sie nie podoba chodzic w ciazy....jak na razie wystraczy
Sara bierz opłate za proroctwa )) swoją droga mówisz ze w piątek to tak jak Julie- oki trzymam za słowo
Pysia ja to mało odważna jestem wiec niech ta moja szyjka zostanie jedna wielką tajemnicą )
ale mnie napierdziela całe krocze ((( młoda pewnie uciska pęcherz.....
Pysia ja to mało odważna jestem wiec niech ta moja szyjka zostanie jedna wielką tajemnicą )
ale mnie napierdziela całe krocze ((( młoda pewnie uciska pęcherz.....
reklama
dagna
Saraa - śliczne! :-) Mi też chyba hormony szaleją, bo jak czytam takie rzeczy to od razu łzy w oczach! Może i mi wywróżysz? ;-)
Ja tam się boję szyjkę sprawdzać, a mój by pewnie chciał, ale za to, że zeżarł mi słodkie, to nie dostanie ;-)
Ja tam się boję szyjkę sprawdzać, a mój by pewnie chciał, ale za to, że zeżarł mi słodkie, to nie dostanie ;-)