Monia - moja Mama juz mi obiecala, ze "garsc kurek" przyleci razem z nia, dla mnie na jejeczniceKochane te nasze Mamy, co?ja sie ze swojej smieje, ze pol kuchni przywiezie mi do Irlandii..ale tym bardziej Filip musi czekac do piatku, zebym jeszcze miala okazje tych Mamusinych smakolykow podjesc
reklama
P
pysia_23
Gość
:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pysia własnie powiedz plissss...bo ja se zagladam lusterkiem codziennie (głupie co?) i tez w takim jakby orzeszku zauwazyłam ze robi sie coraz wieksza szparka, taka dziura...łoł i tak se mysle ze to chyba jakies rozwarcie sie robi...
skrzat910
żyje dla nowego życia
Trzymam kciuki za ciebie i Tosie!dziewczyny, ja za chwilę idę się kąpać i jadę na IP. Skurcze regularne co 6 minut. Nie wiem czy Tosia dawała komuś znać, jest w szpitalu z podejrzeniem zatrucia. Trzymajcie za mnie kciuki zeby szybko poszło. nie dam znaćco i jak poszło bo mam numer tylko do tosi i beniaminki, a już nie mam czasu i sił szukać innych numerów
AsiaN tule cie mocno w tym ciężkim momencie!
alcia wzruszyłam sie. Wyobraziłam sobie że to moja Anielka to mówi do mnie w swoich dźwiękach jakie wydaje.
Skrzacie - a mi lezki stanely w oczach jak sobie Ciebie wyobrazilam...tez juz bym chciala wiedziec jak to Filipek bedzie do mnie "mowil"..jak to powiedziala Monia - hormonki...
a swoja droga, te przykazania tak mi sie spodobaly, bo w ladnej formie przekazuja wazne informacje
a swoja droga, te przykazania tak mi sie spodobaly, bo w ladnej formie przekazuja wazne informacje
_koRba_
Fanka BB :)
hehe ale ja mam to samo tak chodze i szukam Mysle czyste no ale moglo by blyszczec Normalnie w jakis pedantyzm popadne przez to wyczekiwanieKorba masz racje ileż można sprzątać mieszkanie ,ale ja i tak sie właśnie lampiłam na fugi w kuchni czy aby ich na kolanach nie poszorować- brudne nie są ale przynajmniej jakaś rozrywka by była
No ja jak naliczylam wrzucajac do pralki to ponad 50szt i to fajnie bo duzo 56 z dlugim rekawkiem a tego nam braklo i 62 takie cieplejsze na zime i pozniej kurteczki troszke wieksze wiec i na teraz i na pozniej Normalnie po nogach ich chyba bede calowalaKorba je tez ostatnio dostałam ubranka od kolezanki, i to same kombinezony i ciepłe pajacyki. Na jesien i zime beda jak znalazł. A juz miałam na zakupy sie wybrac i cos zakupic. Ciesze sie niezmiernie, bo nie dosc ze odpadły wydatki, i jeszcze bieganie po sklepach.
No ładnie zostawić was na chwile a tu Tosia pojechala i Olga i napewno po drodze ktos jeszcze no i Malgos urodzila. Trzymam kciuki za dziewczyny by wszystko bylo dobrze. Kurcze az sie zmartwilam bo Tosia tez byla spuchnieta i mowicie ,ze to podejrzenie zatrucia ,a ja tez taka hmm ale chyba poczekam do 16 na wizyte ,albo pojade jakby cos wczesniej sie dzialo - sama juz nie wiem.
Wogole sie wkurzylam ,pojechalam na przeglad auta a tam dupka zamkniete bo do 18 zamiast do 20 bo panowie popili i nie mial kto zostac dluzej ;/ i jeszcze kartka "z powodu imprezowego humoru pracownikow zmuszony zostalem do zamkniecia warsztatu wczesniej . za utrudnienia przepraszam - kierownik" no rozwalilo mnie to na kolana poporstu. Wy piszecie o slodyczach ,a ja mam wrecz zapas dla calego wojska i nie ma kto tego zjesc. Dzis kupilam winogrona zjadlam moze z 5 gronkow i sie zaslodzilam i leza ;/ Ide wyjac kolejna partie prania bo wlasnie sie skonczylo i pralka na mnie krzyczy
reklama
P
pysia_23
Gość
:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: