dagna
Fanka BB :)
A mi że trzeba bo od nadmiaru nie mogącego ujść pokarmu stworzą sie guzy. Ja masowałam i bardzo mi dobrze było.
U mnie też położna na sr mówiła, że powinno się masować kanaliki mleczne, żeby się nie napatoczyło zapalenie - kolistymi ruchami, ale delikatnie.
Tosia , Malgos, Ania - dziekujewiedzialam, ze jak tylko troszke pomarudze to mnie ktos zauwazytez jakis rodzaj babskiej proznosci))))
A ja napisałam, że tęskniłam i tego cholero nie zauważyłaś ;-)
sarra skrzacik dziekuje kochane za odp chociaż wątpie żebym dziś urodziła no ale nie powiem że bym nie chciała heheh strasznie boli mnie krzyz noramalnie aż nie do opisania nie wiem jak będzie przy bólach porodowych porażka...jak cos to napiszę mm nr kilku mamusiek zabiore torbę ale i tak wiem że wróce do domku w 2 paku
beniaminka gratki łoł sama Julka sie wypchała na świat może moja też dziś wyjdzie hehehh
Kurcze to może to są te słynne bóle krzyżowe? Tylko one podobno są mega nieprzyjemne, żeby nie powiedzieć - bolą jak cholera!
heejoooo
wlasnie wyczytalam, ze Benjaminka urodzila sn - szok :-) super :-)
w ogole tak ogolnie gratuluje wszystkim rozpakowanym mamuskom - widze, ze idzie to jak z płatka. podziekowania dla Dagny, ktora informuje mnie na biezaco co sie dzieje - bo ja niestety siedziec jeszcze nie moge i tym samym uczestniczyc w zyciu BB. dzis sciagaja mi szwy mam nadzieje, wiec postaram sie choc troszke nadrobic. narazie pisze posta na stojaco
synus jest cudowny, karmie piersia jak narazie :-) przesylam cieple usciski dla wszystkich :-*
Ale fajnie, że się odezwałaś! Jak miło zobaczyć fioletowy kolorek na forum ;-)Z przyjemnością jestem "donosicielem" ;-)
Ja też nadal jestem w szoku, że Beniaminka urodziła sn, chociaż miała mieć cesarkę! Ale jak widać Julka mądrzejsza i zdecydowała za nią i za cały personel medyczny szpitala. Wkleiłam przed chwilą sms-a na szpitalnym.
Ale fajnie się dzień rozpoczął - i Beniaminka i Paulka urodziły:-)
Małgoś - a Ty jak? Noc bezskurczowa?