olcia23
list mama '05
BENIAMINKO-gratulacjeBardzo sie ciesze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpadłam wam tylko życzyć kolorkowych snów...
Gratki dla świeżo upieczonych mam i witam te rozpakowane z maluszkami w domach...
Za te co niebawem będą walczyć na porodówkach trzymam kciuki...
Jutro 13 nie wiem jak wy, ale ja zaciskam nogi na najbliższe 27 godzin...
Dzisiaj Twoja kolej do wieczora bedziesz tulic dzidzie.hej ja tak na szybko zaraz wstaje się szykować ... wpadam tylko z małym pytankiem pewnie głupie i dziwne ale chciałam sie spytać czy jest możliwe żeby łapały skurcze ale bez bólu brzucha? mam tak dziś od rana że co 10 nieraz co 15 minut na chwilę łapie mnie ból krzyża a przy tym uczucie jakby parcia na kupkę i tak raz złapie puśći i za jakiś czas znowu ...no i teraz nie wiem ale pewnie to nie to bo musiałabym być naprawdę fenomenem zeby mieć skurcze bez bólu brzucha ;(
miłego dnia
ja dzis chyba sfisiuje teraz doszedł ból jak na okres ale dziwne bo raz boli z przerwami a raz cały czas ja juz nie wiem sama co to takiego za godz jedziemy do szpitala może coś się wyjaśni ale najlepsze że jak mnie spytają czy mam skurcze to nie wiem co mówić bo raczej mojego stanu skurczami nazwać nie można...
Powiedz jak jest czyli czujesz ewidentne skurcze ale niezbyt bolesne. Trzymam kciuki za rozwój akcji!hej ja tak na szybko zaraz wstaje się szykować ... wpadam tylko z małym pytankiem pewnie głupie i dziwne ale chciałam sie spytać czy jest możliwe żeby łapały skurcze ale bez bólu brzucha? mam tak dziś od rana że co 10 nieraz co 15 minut na chwilę łapie mnie ból krzyża a przy tym uczucie jakby parcia na kupkę i tak raz złapie puśći i za jakiś czas znowu ...no i teraz nie wiem ale pewnie to nie to bo musiałabym być naprawdę fenomenem zeby mieć skurcze bez bólu brzucha ;(
miłego dnia
ja dzis chyba sfisiuje teraz doszedł ból jak na okres ale dziwne bo raz boli z przerwami a raz cały czas ja juz nie wiem sama co to takiego za godz jedziemy do szpitala może coś się wyjaśni ale najlepsze że jak mnie spytają czy mam skurcze to nie wiem co mówić bo raczej mojego stanu skurczami nazwać nie można...
Moja babcia jest taka że jedzenie wciska wszystkim i w hurtowych ilościach. Ale w innych sprawach jest reformowalna. Teściowa ni hu hu wie wszystko o wszystkim i wczoraj mnie zabiła tekstem jaki skierowała do małej "powiedz tata no powiedz bo o mama możesz zapomnieć". Się poczułam same sobie wyobraźcie jak. Teraz wierze że mój szwagier miał ich po 2 dniach dość jak przywieźli małą córeczke.Powiem ci że niektóre babcie są gorsze od faszyzmu, moja teściowa też należy do tych przewrazliwionych, dziecko musi mieć ciepło, musi jeść warzywka, musi jeść, jeść, jeść, żeby zdrowo rosłoKiedy Borys był mały chuchała na niego i dmuchała, jedzenie wciska mu do dnia dzisiejszego
Super wieści! Gratulacje!!!Beniaminka urodzila
mialam pisac wlasnie ale JolaMi mnie wyprzedzila
wiadomosci na szpitalnym