dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
witam wpadłam się tylko pożegnać bo szykuje się do szpitala trzymajcie kciuki zobaczymy co ze mna tam zrobią dzis jedno szcze scie czuje sie lepiej nie mam juz temperatury i katar i kaszel mam mniejszy no nic to uciekam jakby co będę pisać do dagny buziaczki i proszę o wasze magiczne kciuki
lilula trzymamy kciuki bardzo mocno
Też się witam,
wczoraj wieczorem mieliśmy kryzys, mały wypił 2 piersi i dalej chciał a tam nic i wył jak opętany, usnąć nie mógł masakra normalnie :/ Aż mąż poleciał po mleko do apteki wieczorem żeby w razie co było a aptekarka mu nie chciała sprzedać twierdząc że kalekę chce wychować, że za wcześnie aby podac mleko i mam się pomęczyć, na co małż jej że był mlekiem karmiony i kaleką nie jest a do tego jak w Czarnobylu był wybuch to żarł szczaw z łąki i niedorozwinięty nie jest - no szok a co matki karmiące butlą są gorsze? - i wrócił z niczym ale jakoś w nocy daliśmy radę.
Za to ja cholera do WC chodzę tylko siku, większej sprawy jakoś mi się nie chce a to już 5 doba zaraz będzie kiedy to w tej sprawie na tron zawitałam :/
Acha i pytanie kwestii technicznej, chciałam dodać suwak Maksia i jak edytuję sygnaturę i zmieniam to się nie wgrywa, pokazuje obrazek tylko w "twoja aktualna sygnatura" a w podglądzie go nie ma :/ Jak to dziadostwo wstawić?
Gaja wyslij malza do apteki po laktuloze w syropie lub czopki glicerynowe
ja w szpitalu dostawalam wlasnie laktuloze zeby sie zalatwic
bo to chyba blokada psychiczna
odkad zrobilam pierwszą poszlo dalej jak po malse
co do suwaczka to edytuj sygnature i zjedz pod tamte suwaczki i 3 powinien Ci sie wkleic
a co do cyckowania to przystawiaj jak najczesciej,naleci mleczka,moja tez ma fazy ze wystarcza jej z jednego,albo z dwoch ciagnie,mleka napewno masz duzo tylko moze malemu leniwcowi sie ciagnąc nie chce i dlatego placze bo jak zejdzie troche mleka to potem dziecko musi sie wysilic zeby dalej polecialo
dorotka ale ci księżniczka pospała
no no
nawet nie wiesz jak wyspana o 6 wstalam
a ja zaczynam mieć straszne doły (((( boje sie ze znów dzidzia urodzi sie 2 tyg po terminie (((
w srode i w piątek mam miec robione ktg a jak nie urodze do 21 to do szpitala i to mnie przeraża bo jakoś nie wyobrażam sobie rozłąki z Julcią (((((((
halo halo jakie stresy
wyjdzie juz niedlugo w najbardziej dla niej odpowiednim momencie
przytulasek wielki
odszedł mi czop hura hura hura, zaczął odchodzić tak przed 7 rano, ok 9 wziełam kąpiel żeby wrazie co być w gotowosci i po kąpieli też troche z krwią było, brzuszek pobolewa własnie zaczełam mierzyc to miałam 2 skurcze co 8 minut i mierze dalej, zobaczymy co z tego się wykluje
na IP to nie ma chyba co wczesniej jechac, tylko jak skurcze będą gdzieś co 5 min?
to czekamy i kciuki zacisniete trzymamy