kochana tym sie nie przejmuj dzidzi jest pewnie bardzo dobrze u mamusi ) jak jedne dzieci moga rodzic sie 2 tyg przed terminem to inne moga 2 tyg po... ja sie nie martwie ze z Leną bedzie cos nie tak, ja po prostu nie chce isc do szpitala na obserwacje i po drugie mam dość własnego wyglądu, czuje sie juz bardzo nie atrakcyjnie- wiem ze to próżne ale co ja zrobie ze takie mam odczucia... (((((ja mam tak samo zero boli ani nic jedynie wczoraj cooś dziwnie zabolało w krzyżu i brzuchu ale brzuch był miękki więc to pewnie nic takiego ja też się czuję dobrze i nic na poród nie wskazuje a najgorsze że się martwię że coś z dzidzią będzie się działo jka będzie jeszce w brzuszku zaczynaja mnie łapać czarne filmy
suuuuuuper, na IP jedz jak skurcze bedą regularne i beda robiły sie coraz bardziej bolesne ( bedziesz to czuła ze z czasem beda coraz mocniejsze) kciuki zaciśnięte )) mam nadziej ze któras ma twój nr telefonuodszedł mi czop hura hura hura, zaczął odchodzić tak przed 7 rano, ok 9 wziełam kąpiel żeby wrazie co być w gotowosci i po kąpieli też troche z krwią było, brzuszek pobolewa własnie zaczełam mierzyc to miałam 2 skurcze co 8 minut i mierze dalej, zobaczymy co z tego się wykluje
na IP to nie ma chyba co wczesniej jechac, tylko jak skurcze będą gdzieś co 5 min?