reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
J
Ja idę się ogarnąć przed wizytą bo wystraszę lekarza.. Swoją drogą ciekawe co mi powie bo znowu pojawiły się bóle albo skurcze najpierw jak na @, a teraz jak chodzę to mnie zwija w pół ale nie cały brzuch mnie boli tylko od dołu do góry tylko po stronie po której jest mała dziwne... Coś czuję że mnie pan doktor do szpitala odeśle... odezwę się jak wrócę.

powodzinka na wizycie. Czekamy na wiesci oczywiscie

Trixi
fajnie, ze zajrzałas.

Akderk tos Ty akrobatka jestes:tak:. Ja na szczescie mam frencz i zel na pazurkach u nog, oczywiscie robiony przez kosmetyczke. Mysle ze jeszcze ze 3 tyg. wytrzyma. Tylko najwyzej troszke spiłuje.

Marbus, Marta mnie znowu wszyscy pytaja czy sie boje. Jak słysze to pytanie to jestem po prostu wsciekła:wściekła/y:

Monika373 witaj na wrzesniowkach

Pogoda do bani, nic sie robic nie chce. Ogarnełam troszke domek, jeszcze łazienka mi została. Ale to juz potem...bo nie mam siły.
Synus kopie jak szalony:-)

Witam! Dziś widzę cisza! Może przed burzą?

Lilula - wydaje mi się, że będziesz następna!:-) Twój organizm powoli przygotowuje się do porodu!

Kerna, Calineczka - dużo zdrówka dla waszych pociech!

Lilu - no nie wyobrażam sobie jazdy w deszczową porę bez wycieraczek! Dobrze, że dopilnowałaś tego!

Cześć mamuśki,

Ja też z tych jeszcze nierozpakowanych

Ritka też nie mam spakowanej torby, bo po co wywoływać wilka z lasu:-D

Do porodu nie mam jeszcze najważniejszego - ciapów! Bez ciapów nie mogę rodzić:no::-D. No więc i nie ma sensu pakować torby!
Ciekawa jestem, jak przyjdzie co do czego, jak szybko się spakuję? To chyba będzie rekord w pakowaniu torby!:-)

Witam!Urodziłam córecZkę 5.09. 12 dni po terminie.Czy mogę do Was dołączyć?
Witamy i zapraszamy! Pisz kiedy tylko będziesz miała ochotę!

Haszi - witajcie w domu!

Jasne witaj!Wywolywali ci porod?
Poszłam do szpitala w sobotę,nic nie mówił lekarz tylko na wizycie wieczornej-jak się pani czuje?Dobrze bo nic nie odczuwałam.I tyle po wizycie.Myślałam że następnego dnia coś mi dadzą ale po 2 rano mnie samo wzięło_O 4 byłam już na porodówce a mała wyszła 40 min.później.

Marbus, Marta mnie znowu wszyscy pytaja czy sie boje. Jak słysze to pytanie to jestem po prostu wsciekła:wściekła/y:

Ja bym powiedziała, że nie boję :p Bo to pierwszy poród i nie wiem czy jest się czego bać :-D:laugh2::-p

Witam!Urodziłam córecZkę 5.09. 12 dni po terminie.Czy mogę do Was dołączyć?

Witaj ;-)

Ja znam dziecko co ma jedną nerkę i szaleje za dwóch, żadnych problemów zdrowotnych. Ale czy tej wady nie wychwyciło usg przed narodzinami?

Właśnie też się nad tym zastanawiam. Czy na USG nie widać?

Monia kupiłaś rogala? :)

monika373
:) czasami ma sie wrazenie czytajac posty ze jak lekarz sie pyta czy cos sie dzieje i ze niby nic to wlasnie w nocy rodza sie dzieci, tylko dlaczego u mnie tak to nie dziala?
ja po kolejnym ktg ze skurczami znowu na 100% w odstepach 5 min, ale brak bóli wobec czego ponownie szpital na polnej odeslal mnie do domu..

Monika373 witaj :-)
ja wczoraj pisałam, ze mi M nie kazał jeszcze rodzić, bo szefa nie ma i ma dużo pracy, ale chyba zdecydował Jego drugi argument,ze klapek nie ma... :-D więc sie trzymam... :-D
ale teraz sie mega wqrwiłam, i nie wiem czy dotrzymam słowa z tym porodem... bo zadzwoniłam na uczelnię zapytac co będzie ja sie nie obronię we wrześniu.. a się nie obronię, bo nie mam siły , nie miałam siły i nie będę mieć siły... a więc.. skreślą mnie z listy studentów i za rok mogę zapłacić 600 zł i podejść do obrony... kuźwa a tyle płaciłam za te posrane studia.. i jeszcze to... buuuuuu.....

reklama
Cześć Kobietki, gratulacje dla nowych mamuś i maleństw.

Oliwko mam nadzieję że jednak wszystko ok z tym miejscem bo na Karowej ciężko z tym.
Kerna uszki do góry,a pewno będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki.
Calineczko a te wady wyszły wcześniej na usg czy nie?

Ja dziś znów jestem leniwym wielorybkiem, wstałam z mężem raniutko, wypiłam kakałko, poczytałam i obudziłam się o 11 ;0...i nic mi się nie chce. Mama prasuje, koty szaleją a ja chyba siądę do maszyny bo spodobało mi się ogromnie:).
Co do witaminek, to ostatnio nie brałam, bo lekarz wcześniej mówił że nie muszę i okazało się że wyniki krwi mam tragiczne. No i znów biorę...Skurczy brak, niunia aktywna normalnie, kopie mamę po pęcherzu radośnie:), krzyż boli...chyba jeszce muszę poczekać, a tak bym chciała już urodzić...
Wybieram się dziś po termometr i materacyk dla małej...i to chyba będzie już wszystko...mam nadzieję:)

Do góry