olcia23
list mama '05
Witam!Urodziłam córecZkę 5.09. 12 dni po terminie.Czy mogę do Was dołączyć?
Jasne witaj!Wywolywali ci porod?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
J
Ja idę się ogarnąć przed wizytą bo wystraszę lekarza.. Swoją drogą ciekawe co mi powie bo znowu pojawiły się bóle albo skurcze najpierw jak na @, a teraz jak chodzę to mnie zwija w pół ale nie cały brzuch mnie boli tylko od dołu do góry tylko po stronie po której jest mała dziwne... Coś czuję że mnie pan doktor do szpitala odeśle... odezwę się jak wrócę.
Cześć mamuśki,
Ja też z tych jeszcze nierozpakowanych
Ritka też nie mam spakowanej torby, bo po co wywoływać wilka z lasu
Witamy i zapraszamy! Pisz kiedy tylko będziesz miała ochotę!Witam!Urodziłam córecZkę 5.09. 12 dni po terminie.Czy mogę do Was dołączyć?
Poszłam do szpitala w sobotę,nic nie mówił lekarz tylko na wizycie wieczornej-jak się pani czuje?Dobrze bo nic nie odczuwałam.I tyle po wizycie.Myślałam że następnego dnia coś mi dadzą ale po 2 rano mnie samo wzięł 4 byłam już na porodówce a mała wyszła 40 min.później.Jasne witaj!Wywolywali ci porod?
Marbus, Marta mnie znowu wszyscy pytaja czy sie boje. Jak słysze to pytanie to jestem po prostu wsciekła
Ja znam dziecko co ma jedną nerkę i szaleje za dwóch, żadnych problemów zdrowotnych. Ale czy tej wady nie wychwyciło usg przed narodzinami?