Maja - spokojnie, na BB mnóstwo pierworódek, najważniejsze, żeby się nie nakręcać i czekać aż natura zdecyduje - ewentualnie trochę jej pomóc - np. 3XS jak ktoś ma ochotę ;-)
no tylko ze mi czop wylecial jakis czas temu wiec juz nie moge;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maja - spokojnie, na BB mnóstwo pierworódek, najważniejsze, żeby się nie nakręcać i czekać aż natura zdecyduje - ewentualnie trochę jej pomóc - np. 3XS jak ktoś ma ochotę ;-)
Święte słowa Beniaminko :-)
Wiem, co miałam napisać. Od niedawna mamy u siebie w mieście TESCO z prawdziwego zdarzenia. Są tam kasy z pierwszeństwem m.in dla ciężarnych i zawsze przy nich największe kolejki (najbliżej wyjścia). Od jakiegoś czasu wpycham się tam na chama, bo po 1. stwierdziłam, że już niedługo mogę wykorzystywać fakt bycia w ciąży, po 2 kiedyś zwróciła mi uwagę jakaś pracownica, że to kasa dla mnie i narobiła zamieszania, dzięki czemu oczywiście zostałam obsłużona bez kolejki. I dzisiaj kolejka jak za komuny, podchodzę przed 1 babkę z kolejki i mówię, że to kasa z pierwszeństwem dla ciężarnych a ta wkurzona na maxa zaczęła dyskutować z kolejną babką z kolejki i pytają się mnie, czego od nich chcę. Ale mnie wkurzyły - i pojechałam trochę po nich, ku radości mojego B, a co... ;-)
Majeczka- luzik, ja pierwszego synka rodziłam mając niespełna 20 lat, wlasciwie jeszcze 19, a netu nie bylo, ksiazka jedna na rynku - normalnie kosmos, jak mnie nacieli nie wiedzialam po co mi to robia, ale o dziwo im mniej sie wiedzialo tym jakos spokojniej bylo, bez pisania scenariuszy. Natlok informacji jest Ok- tylko trzeba umiejetnie z tego korzystac, bo mozna sobie kazde schorzenie i wade przypisac, a po co ...tak sie denerwowac na wlasne zyczenie:-)ajj kochane uspokoilyscie mnie na prawde
nie wiem co ja bym bez was zrobila pewnie tak jak ktos powiedzial osiwialabym cala w przeciagu tych paru dni;-)
ten strach to dlatego ze jestem jeszcze mloda i nie doswiadczona w tych sprawach wiadomo pierwsza ciaza
dziekuje wam dziewczyny za wszystkie wasze odpowiedzi
Dagna jestem z Ciebie dumna !!! Ciężarówki wszystkich krajów łączcie się Jak nie teraz to kiedy, prawda ?
Majeczka- luzik, ja pierwszego synka rodziłam mając niespełna 20 lat, wlasciwie jeszcze 19, a netu nie bylo, ksiazka jedna na rynku - normalnie kosmos, jak mnie nacieli nie wiedzialam po co mi to robia, ale o dziwo im mniej sie wiedzialo tym jakos spokojniej bylo, bez pisania scenariuszy. Natlok informacji jest Ok- tylko trzeba umiejetnie z tego korzystac, bo mozna sobie kazde schorzenie i wade przypisac, a po co ...tak sie denerwowac na wlasne zyczenie:-)
A wiesz, tutaj jest sporo dziewczyn pierwiastek- tych ktore maja I ciaze czy porod. Nie jestes sama, a i wielorodki tez maja treme, tak jak ja np :-)
Karolina, tak czulam ze poznym wieczorkiem nas odwiedzisz, czyli nadal jestemy w dwupaku :-)