skrzat910
żyje dla nowego życia
pewnie hemoroidzik ci plamke zostawił. Nie denerwuj sie na zapas.Dziewczyny jeszcze raz Was zapytam ... martwi i nie dajemi spokoju skad sie rano na wkladce wziela ta odrobinka krwi - malutka kropeczka doslownie maciupinka - wiecej nie bylo , mam tez hemoroidy - moze to stad - nic wiecej mi sie nie dzieje . Jak myslicie?
Skrzaciku polozna dala nam trzy namiary
przemyslowa
w szpitalu na28 czerwca
i w panoramie na goreckiej i idziemy wlasnie tam bo w innych terminy odlegle
Fajnie wiedzieć jakby co. Ja ide z Mała w następną sobote ale prywatnie.
Witajcie kochane!!
Jestem juz w domku z malym. Chcialam podziekowac za Wasze kciuki, zyczenia i komentarze pod zdjeciem.
Ogarniam sytuacje w domu, karmie piersia - ale sutki mam juz pogryzione :-)
Z sob na niedziele mialam MEGA skurcze co 5, 6 min - cala noc. O 6 na ip rozwarcie bylo juz 6 cm, szybko postepowalo. O 8.15 Macius byl juz z nami :-* To w skrocie, zreszta na dluzszy opis zdecyduje sie chyba, jak juz kazda urodzi - zeby nie straszyc.
Teraz ja zaciskam paluchy za pozostale akcje porodowe :-)
POZDROWIONKA.
Fajnie że tak szybko was wypisali i już jesteście z nami! DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS!
Uspokoić sie i zbierać siły na finał. Jak dziecko sie rusza a ty sie dobrze czujesz to poprostu czekać na pierwsze spojrzenie w oczka dzieciątka.ok kochane to w takim razie ktora mi opisze co mam robic jesli nie urodze do mojego terminu czyli do piatku... co mam wtedy robic??
My wróciłyśmy od teściów. Dziewczyny ja nie wiem jak ja długo teściową wytrzymam. Moja biedna cierpliwość już ledwo zipie i za chwile wybuchne.
Po spacerku Anielka miała pore karmienia i domagała sie jeść twardo więc machnełam jej szybciutko mleczko siadam, przytulam, śliniaczek i flacha poszła w ruch. Ale moja teściowa nie da sie dziecku najeść tylko trajkocze jak po****na Anielka to, Anielka tamto, jak ślicznie jesz itp. Jakby ktoś ją nakręcił. No i tym sposobem dzieciaczek zjadł połowe tego co powinna bo chyba każdy wie że jak dziecko je to musi być skupione na jedzonku a nie na innych zbędnych bodźcach. Myślałam że mnie cholera weźmie. Szczęście że mała śpi i nie domagała sie reszty porcji po godzinie. Następny raz to chyba do sąsiada pójde dziecko nakarmić.