reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
O rany dziewczyny - ale się rozpakowujemy na potęgę ;-)

Wstrętnamałpko - gratulacje, aleś cholero to szybko załatwiła ;-)

Kasialle, Anja
- trzymam kciuki, żeby jak najszybciej było PO!

Hausfrau
- mam nadzieję, że obejdzie się bez wywoływania, lepiej "na dorotkę" ;-)

Asiek - kciuki zaciśnięte za spokojną wizytę u okulisty!

Karolina
- może jak Cię lekarka tak porządnie przebadała, to urodzisz do poniedziałku i kolejne wizyty będą niepotrzebne! OBY!

A ja po lekturze BB przed spaniem miałam dziwny sen - śnił mi się mój czop ;-)Ale u mnie raczej się na szybki poród nie zapowiada, chociaż patrząc na Was to nigdy nie wiadomo ;-)

hejka

ale sie dzieje od rana

Dagna pozwolilam sobie podpisac sie pod Twoimi slowami bo dzis nie nadrobie

zaktualizowalam tylko liste
ale wejde jeszcze dzis zeby dziewczyny dopisac

kciuki za Kasielle i Anja zacisniete

witam,
dziś niestety odniosę sie tylko do swojej osoby właśnie wróciłam od gin. i jutro mam sie zgłosić do szpitala bo dzidzia dalej pośladkowo i dość duży jest niby na diagnozę ale jak to sam stwierdził że jego sprzęt pokazuje 2696 ale mówi że coś zaniża i jak będzie mały miał 3kg to mnie zostawią i cesarkę szybciej zrobią z racji złego ułożenia oraz poronienia tak że sama nie wiem na co sie nastawiać ale damy radę :)w dodatku nie mam neta w domu więc nie mogę was na bieząco czytac nad czym ubolewam:(
gratuluję rozpakowanym mamusią i trzymam kciuki za wizyty oraz za oczekujące godziny"0"

hej kochane

a nie mowilam ze rano pojawia sie nowe dzieciaczki:):):)

malpko obstawialam ze bedziesz kolejna:-D

a ja dzisiaj wizyta u gin juz nie moge sie doczekac czego ciekawego sie dowiem:happy:

dzisiaj obudzilam sie z bolem brzucha i wogole bylo mi nie dobrze ale jak wstalam to mi przeszlo takze dalej nic:-( ehh juz sie przyzwyczailam;-)

Trzymam kciukasy za Anje!!!

Hausfrau ty tak z grubej rury z tą herbatką widze :)

calineczka ślicznie przybiera ten twój głodomorek widac że mamusia dba o swoje szczęśćie :)

A ja dziś jak narazie bez skurczowo, nawet o dziwo dzisiaj mała dośc ruchliwa tyle że teraz ją czuję naprawde bardzo bardzo nisko jak główką kręci mam wrażenie że dzieli ją jakiś centymetr i ąż mi się dziwnie siedzi dziwne odczucie...

Trzymam kciuki za szybkie porody i mało bolesne skurcze przepowiadające i prawdziwe u wszystkich!!!

witam Dziewczynki.. u mnie bez zmian..
załączałam Wam info od Olgadom :-) po ostatniej wiadomości napisałam Jej, zeby zanim by sie miała wypisać pogadała z lekarzem, bo te skoki sa niebezpieczne... napisała, ze oczywiście będzie rozmawiać... Mówi, ze już jest wszystko oki.. czeka na ktg i usg.. no i razem stwierdziłyśmy, ze my też chcemy "porody na Dorotkę" :-)
dobrego dnia

No dziś to jakiś szał na porody :) Super, myślę że justyna też zdąży do dziewczyn dołączyć na dziś trzymam za to kciukaski!!!

małgoś może ciepły prysznic na plecki mnie wczoraj je troche rozluźnił może nei na długo ale przez chwile było przyjemnie. Niestety bóle krzyży są strasznie męczące... współczuję...

reklama
czesc dziewczyny
przede wszystkim gratulacje dla mam jak i 3mam kciuki za powodzenie i szczesliwe rozwiazanie przyszlych mam. Od jakiegos czasu obserwuje forum, sama doszukujac sie wskazowek dla mnie kiedy zacznie sie porod?! Podziele sie swoimi ostatnimi wrazeniami, od 2 tygodni mam skurcze glownie w gornej czesci brzucha badanie ktg po prostu szaleje, wysokosc skurczy to jakies 80-120% a ja nic nie czuje to jednak spowodowalo ze wyladowalam na porodowce z opinia ze jeszcze dzisiaj urodze..po 2 dniach wypuszczono mnie do domu wlasnie ze wgledu na brak bolesci, dodatkowo mam cukrzyce ciezarnych i jeszcze kilka innych przypadlosci.. :/
m.inn. słaby wzrok ale co najwazniejsze to ze wzgledu na kilkukrotna operacje skoliozy mam wskazanie do CC jak i zaswiadczenie od ortopedy co jak sie okazuje nie robilo zbyt wielkiego wrazenia na lekarzach z polnej w poznaniu dopiero po przywiezieniu dokumentacji dot. operacji cos tam mrukneli ze pewnie jednak bedzie CC aczkolwiek mam wrazenie ze jak znowu zjawie sie w szpitalu to bede musiala powtorzyc cala procedure przypominajaca a boje sie ze skoncze inaczej niz lekarz zaplanowal
pozdrawiam serdecznie

Do góry