Hej ale wieści z rana :-)
u mnie noc spokojna, spię jak niemowlę, raz siku i dalej lulu.
Dziś rano trochę świntuszyliśmy z B. i potem trochę mnie połapało, skurcze lekkie, ale poszłam pod prysznic i przeszło . A mój B. teraz mnie molestuje ciągle bo juz chce żeby bobo wyszło. U mnie dziś ładna pogoda aż miło na sercu kto wie może nawet na spacer pójdę .
Sara super że żółta batalia wygrana
Hehe ja to jak mnie nie do soboty nie weźmie, to chyba na działkę pojadę i trawę skoszę a potem trochę łopata pomacham - to plan awaryjny jak będę mega zdesperowana
u mnie noc spokojna, spię jak niemowlę, raz siku i dalej lulu.
Dziś rano trochę świntuszyliśmy z B. i potem trochę mnie połapało, skurcze lekkie, ale poszłam pod prysznic i przeszło . A mój B. teraz mnie molestuje ciągle bo juz chce żeby bobo wyszło. U mnie dziś ładna pogoda aż miło na sercu kto wie może nawet na spacer pójdę .
Halo! No u nas zoltaczka przezwyciezona, zalatwilismy ja 3-godzinnymi spacerkami. Ale jak nie urok to s......a , i wlasnie jestem mega przeziebiona, caly czas sie boje , ze maly tez sie zarazi. Miejmy nadzieje , ze nie. Przeczylatam wasze posty, dziewczyny ale sie rozkrecacie wow. Trzymam kciuki za wszystkie rodzace i te , ktore beda mialy cesarki.
Sara super że żółta batalia wygrana
Witam!!
Wiedzialam że któraś się w nocy rozpakuje
To ja się męcze cały dzień z jakimis skurcami biegunkami a wstretnamalpka mowi boli i już ma.. No gdzie tu jest sprawiedliwość Też tak chce.. Co tam ide zjesc sniadanko i jade do sklepu po farbe i biore sie za malowanie z mezem pomalujemy hol dla odmiany może to coś pomoże.
Miłego poranka!!!
Hehe ja to jak mnie nie do soboty nie weźmie, to chyba na działkę pojadę i trawę skoszę a potem trochę łopata pomacham - to plan awaryjny jak będę mega zdesperowana
Szacun ja jakimś cudem w ciąży w nocy nie podjadałam a poza tym mój B. by mnie pogonił za to , wczoraj się pytał czy ma już jechać po kłódkę na lodówkę do obiWitam
ale super wiadomosci z rana. To Małpka chyba jeszcze szybsza od Dorotki. Niezle sie uwineła
kciuki zacisniete
powodzonka na wizycie.
dobre
Za kasialle kciuki tez zacisniete.
Akderk z tym obzeraniem to sama nie jestes. Ja dzisiaj w nocy jak wstawałam na siusiu, to wtranzmoliłam paczke jezkow i czekolade z orzechami.
Powodzenia !!!Witam mega nie wyspana
Niunia spała od 22-8 zato T. nadrabiał i mnie budził ehhh do tego skurcze itp
Małpko kurcze następna na Dorotkę jak ja wam zazdroszczę
Miłego dnia dla was i trzymajcie kciuki bo zmykam na 10,20 do gina.
Jakos dziwnie mnie boli brzuch bo kurde wysoko pod zebrami aż piecze nosz...