reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Hej ale wieści z rana :-)
u mnie noc spokojna, spię jak niemowlę, raz siku i dalej lulu.
Dziś rano trochę świntuszyliśmy z B. i potem trochę mnie połapało, skurcze lekkie, ale poszłam pod prysznic i przeszło . A mój B. teraz mnie molestuje ciągle bo juz chce żeby bobo wyszło. U mnie dziś ładna pogoda aż miło na sercu kto wie może nawet na spacer pójdę .

Halo! No u nas zoltaczka przezwyciezona, zalatwilismy ja 3-godzinnymi spacerkami. Ale jak nie urok to s......a , i wlasnie jestem mega przeziebiona, caly czas sie boje , ze maly tez sie zarazi. Miejmy nadzieje , ze nie. Przeczylatam wasze posty, dziewczyny ale sie rozkrecacie wow. Trzymam kciuki za wszystkie rodzace i te , ktore beda mialy cesarki.

Sara super że żółta batalia wygrana :tak:
Witam!!

Wiedzialam że któraś się w nocy rozpakuje :)
To ja się męcze cały dzień z jakimis skurcami biegunkami a wstretnamalpka mowi boli i już ma.. No gdzie tu jest sprawiedliwość ;) Też tak chce.. Co tam ide zjesc sniadanko i jade do sklepu po farbe i biore sie za malowanie z mezem pomalujemy hol dla odmiany może to coś pomoże.

Miłego poranka!!!

Hehe ja to jak mnie nie do soboty nie weźmie, to chyba na działkę pojadę i trawę skoszę a potem trochę łopata pomacham - to plan awaryjny jak będę mega zdesperowana :baffled:

Witam

ale super wiadomosci z rana. To Małpka chyba jeszcze szybsza od Dorotki. Niezle sie uwineła:szok::szok:
kciuki zacisniete
powodzonka na wizycie.

dobre:-D:-D:-D
Za kasialle kciuki tez zacisniete.

Akderk
z tym obzeraniem to sama nie jestes. Ja dzisiaj w nocy jak wstawałam na siusiu, to wtranzmoliłam paczke jezkow i czekolade z orzechami:szok::tak:.
Szacun:szok: ja jakimś cudem w ciąży w nocy nie podjadałam a poza tym mój B. by mnie pogonił za to , wczoraj się pytał czy ma już jechać po kłódkę na lodówkę do obi :nerd:

Witam mega nie wyspana
Niunia spała od 22-8 zato T. nadrabiał i mnie budził ehhh do tego skurcze itp

Małpko kurcze następna na Dorotkę jak ja wam zazdroszczę

Miłego dnia dla was i trzymajcie kciuki bo zmykam na 10,20 do gina.
Jakos dziwnie mnie boli brzuch bo kurde wysoko pod zebrami aż piecze nosz...
Powodzenia !!!

reklama
skrzat ja też bym pojechała na grzybki no ale nierealne z tym brzuszkiem

Skrzacik
zmykaj na te grzybki, i za mnie tez pozbieraj. Bo ja sie raczej w tym sezonie nie wybiore do lasu. A Anielka na pewno bedzie spała, i nie zauwazy ze mamusi nie ma
Chętnie bym wam nazbierała bo widze że w tym roku jest ich sporo. No już sama nie wiem czy jechać czy nie. Jak w niedziele będzie ładnie to namówie jakoś Męża i choć na troche pojade. A grzybki na święta będą jak znalazł. Dwa lata temu mieliśmy fiu fiu sporo.

grzyby.jpg

Ostatnia edycja:
małpka wielkie gratki wiedziałam że to już blisko było :)

karolinka wiesz co sniłaś mi się dziś i mówisz do mni eprzez tel tak..słuchaj beata siedzę sobie na tarasie,palę papieroska i pije drinka patrzę a tu po nogach mi leci ;) no myślę chyba wody :) no to jadę na porodówke hehehehehhe :) trzymaj kciuki ....
i skąd takie sny heh

u mnie cisza cisza i jeszce raz cisza ":( męczy mni eto jak holercia ;)
miłego dnia i szybkich porodów :)

O rany dziewczyny - ale się rozpakowujemy na potęgę ;-)

Wstrętnamałpko - gratulacje, aleś cholero to szybko załatwiła ;-)

Kasialle, Anja
- trzymam kciuki, żeby jak najszybciej było PO!

Hausfrau
- mam nadzieję, że obejdzie się bez wywoływania, lepiej "na dorotkę" ;-)

Asiek - kciuki zaciśnięte za spokojną wizytę u okulisty!

Karolina
- może jak Cię lekarka tak porządnie przebadała, to urodzisz do poniedziałku i kolejne wizyty będą niepotrzebne! OBY!

A ja po lekturze BB przed spaniem miałam dziwny sen - śnił mi się mój czop ;-)Ale u mnie raczej się na szybki poród nie zapowiada, chociaż patrząc na Was to nigdy nie wiadomo ;-)

Jej po nocy wystarczy wlaczyc forum i juz nowe dzidzie:-)
Ja dzis zauwazylam jak wstalam na wkladce maciupinka kropke krwi - taka jakby z igly tylko dotknieta - ale sie wystraszylam - wiem,ze ktoras z dziewczyn tez tak miala w tamtym tygodniu ale nie pamietam juz co i jak ? Moze to bedzie poczatek czopu sluzowego? mam stresa lekkiego.

Czytałam właśnie szpitalne wiadomości;

ANJA kciuki zaciśnięte, dasz rade kobieto:-D:-D:-D:-D

Olgadom ale z Ciebie uparciuch, ja z takimi skokami ciśnienia zostałabym w szpitalu, a że sie troche poprawiło, w szpitalu zawsze wsio mija;-)

reklama
Do góry