to ja tylko dolacze na razie do klubu tych ktorym chyba odszedl czop:0i boli mnie juz od rana brzuch ...zobzczymy pozdrowionka
Olcia, no to trzymamy teraz za Cebie kciuki! :-)
Ee spoko ja sie czuję na przenoszenie, bo nic a nic sie nie dzieje, choć siostra mówi mi że 8 się wypakuję - wątpię , zresztą nie wiem czemu taką datę wybrała.
Beniaminko dużo zdrówka, ja dziś tak w sumie pierwszy raz się lenię i nie robię nic , gazetki, komputer, przegryzka itp , cudnie
A mój chłop babę ziemniaczaną piecze , ciekawe czy wyjdzie bo to jego debiut .
Gaja ty sobie żadnego jogurtu nie aplikuj w grażynę , możesz bubę sobie zrobić, mi już dwaj lekarze kiedyś wspominało że bakterie w jogurtach to zupełnie inne od tych grażynowych
Dziękuję, dziękuję - kurowanie w toku
Ty również odpocznij, bo potem...nie będzie nawet kiedy ;-)
Racja z tymi jogurtami.
Co do tamponu, to w ciąży najlepiej nic nie pakowac do srodka, co nie jest globulka od lekarza. Z tym jogurtem to jest dosyc znany przepis, z tym ze ja wiem o podpasce na noc namoczonej w naturalnym jogurcie- ale nie takim, co to ma 2 miesiace waznosci, bo tam na pewno paleczki kwasu mlekowego juz niezywe. Pamietam , ze produkty z firmy Maćkowy mialy prawdziwe jogurty krotkoterminowe z kilkoma rodzajami pałeczek. Wiekszosc to pic na wode, wiec do "Grazynki" lepiej nie wpychać ;-)
Witam dziewczyny.
Nie dam rady poczytać wszystkim wiadomości.
Gratulacje dla
Mcdraculi i Onionka:-)
Beniaminko - zdrówka!
Dziękuję wszystkim za dobre słowa dotyczące mojej Ani i jej pierwszych dni w przedszkolu.
Ja już dzisiaj odczuwam wielki stres.
Jutro rano idę do szpitala, we wtorek mam nadzieję będę już z moim
Kamilkiem.
Strasznie się tym razem boję...
Buziaki dla wszystkich, szybkich i szczęśliwych rozwiązań!!!!!
Powinnam wrócić za tydzień. Mam taka nadzieję!
dziękuję :-) I Tobie także zdrowia i trzymam kciuki za wtorek, wlasciwie juz jutro!
A
Kamilki...wiesz, to łobuziaki, żywe sreberka, Mnie ostrzegali jak wybralam to imię, i nie wierzyłam, ale to wiercipiętki, rozrabiaki
Ciekawe, jaki bedzie Twój Kamilek- ale uwielbiam to imię :-)
Skrzaciku- wyspij sie, korzystaj ile sie da :-)
Kalcha- chyba w koncu i na Ciebie wypadło, czyzby dzisiaj ?
Olgadom- kurcze, nie powinnas miec takiego wysokiego cisnienia w ciąży, obserwuj brzuszek, czy ruchy sa Ok i sama siebie ogladaj czy nie puchniesz na buzi, jak z moczem, regularnie siusiasz? Nie za mało? Oliwka wlasnie z wysokim cisnieniem wyladowala w szpitalu, dzisiaj ja maja przewieźć do wysoko specjalistycznego szpitala w Wa-wie, i biedna sie martwi ze daleko od domu, ale cisnienie to nie żarty, nie wolno bagatelizowac Kochana.