KAROLINA84
Fanka BB :)
Oj pysia to sie szykuj!!!! Ja jak nie mogłam zajść w ciąże po raz trzeci ,staraliśmy sie cały bity rok,to poszłam do naszej znajomej która kładzie karty (pochodzi z armenii) kładła mi karty w pażdzierniku i powiedziała mi ze zajde do końca roku 2009 i bedzie to syn,no i rzeczywiscie zaszlam w ciążę w grudniu 09 no ale co do płci to ma byc córeczka;-) ona do teraz uważa ze lekarze sie mylą i bedzie syn i ze popeniam straszny błąd kupując różowe ciuszki,ona jest pewna na 100%.
Hahahaha to sie okaze już wkrótce!!!
Ja lewatywy też nie zamierzam robić ,przy zadnym poodzie nie miałam robionej wiec tym razem nie bedzie inaczej.
Dziewuszki mam taki twardy brzuchol ze ho ho...
Skurcze nie są az tak bolesne ,wiec póki co nie licze czasu pomiędzy nimi,co ma być to bedzie;-)
betti kochana moze lekarz pobudził tobie to i owo.może twój czas nadchodzi,a z malutkiej ładny klopsik
w razie czego trzymam kciuki,
małgoś no to ześ sie dzisiaj napracowała,a ja oprócz obiadu nie zrobiam dzisiaj kompletnie nic,korzystam póki mogę;-)
Hahahaha to sie okaze już wkrótce!!!
Ja lewatywy też nie zamierzam robić ,przy zadnym poodzie nie miałam robionej wiec tym razem nie bedzie inaczej.
Dziewuszki mam taki twardy brzuchol ze ho ho...
Skurcze nie są az tak bolesne ,wiec póki co nie licze czasu pomiędzy nimi,co ma być to bedzie;-)
betti kochana moze lekarz pobudził tobie to i owo.może twój czas nadchodzi,a z malutkiej ładny klopsik
w razie czego trzymam kciuki,
małgoś no to ześ sie dzisiaj napracowała,a ja oprócz obiadu nie zrobiam dzisiaj kompletnie nic,korzystam póki mogę;-)