reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Dagna, wrzucę dzisiaj przepis na kruche ciasto z orzechami i sernik - piekłam niedawno i pycha wyszło :)

Tosia, obrazki super, jak Twoja mała zacznie rysować to mąż nie pozna, co kto namalował i zawsze będziesz mogła powiedzieć, że to mała :D Ja też jestem beztalencie, ale mój brat to już bił wszystkich na głowę, jak w dzieciństwie drzewa od linijki rysował ;DDD

reklama
oj uwierzcie mi... jak ja bym namalowała obrazek na ścianie to by mega ciekawie wyglądał :-D to ja może przedstawię próbkę... bo nie uwierzycie..
Zobacz załącznik 280479

i starałam sie... więc ja świadomie dziecka straszyć nie będę

hmm gdyby nie wąsy to bym nie wiedziała że to kotek..
widzę że jeszcze traktorek narysowałaś ale kominka mu brakuje
monia aleś pojechała :-D,
Dagna skarpetka też dobre skojarzenie

to żeby nie było że chcę straszyć mojego syna obrazkami P1170413.JPG:-)

CZESC MAMUSIE :-)MOJ SYNEK DZIS CALKIEM DOBRZE ZNIÓSŁ DZIEN W PRZEDSZKOLU NIE PLAKAL I CALKIEM CHETNIE ZOSTAL NARAZIE NA 3H :-) JUTRO NA 4 H I MYSLE ZE JAKOS DA RADE ON MA O TYLE GORZEJ ZE PO POLSKU MOWI SWIETNIE ALE TO PRZEDSZKOLE W DE :rofl2:A NIEMIECKI IDZIE MU JEDNAK TROCHE SLABIEJ I TEEGO NAJBARDZIEJ SIE OBAWIALAM.
OK MYKAM ROBIC OBIADEK POZNIEJ NA SPACEREK MOZE COS RUSZY MNIE BO JAKOS NARAZIE TYLKO CZASEM BRZUSZEK SZTYWNIEJE I TYLE

MILEGO POPOLUDNIA ...:happy:

nie martw sie mialam takie same obawy bo Besiu szedl do ang przedszkola jak mial 2,5 roku(fakt ze 2razy w tyg po 3 godz) ale okazuje sie ze my bardziej to przezywamy niz nasze maluchy a jezyk lapia w mig.

Cześć Kochane:)
My z Szymeczkiem już jesteśmy w domciu od 4 dni:)
Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje:)
Jeszcze nie udało mi się Was nadrobić i nie wiem czy mi się to uda ale postaram się Was nadrabiać w tzw. wolnym czasie:)
Teraz zmykam bo młody właśnie zaczyna kwilić.
Buziaki i życzę wszystkim miłego dnia:)

Toshi, nie martw się o małego, bo takie przedszkole to świetna sprawa! Ja od 2 lat mam korepetycje z takim małym 7-latkiem, który w wieku 4 lat był z rodzicami w Irlandii i chodził tam do przedszkola przez rok - to niesamowite, ile on umie! Mówię do niego po angielsku, czytamy sobie angielskie bajki (nie za trudne, ale takie dla dzieci), rozwiązujemy krzyżówki itp. - prawie wszystko rozumie! Ma ogromny zasób słownictwa, nie ma problemów z czytaniem ani pisaniem po angielsku. Tylko pozazdrościć Twojemu małemu, może przez pierwsze dni być mu wprawdzie ciężko, ale potem to pójdzie jak z płatka! :)

Agusska, witaj, jak znajdziesz czas, to napisz więcej! :)

Witam. Ja po wizycie u okulisty i brak przeciwwskazań do porodu sn :) Z jednej strony się bardzo cieszę, bo szybko wyjdę ze szpitala. Ale już mam trochę dosyć i chciałabym być już po z moją kruszynką. Żeby już była w swoim domku i swoim łóżeczku... A ja będę mogła buty sama zawiązać nie dostając zadyszki :D

Hehe nie straszcie dzieci :D

Ostatnia edycja:
Witajcie popołudniowo, staram sie teraz normalnie chodzic i funkcjonowac, juz nie musze lezec. A dzis troszke latania było, bo za tym nieszczesnym L4 chodzilam i wyczekalam sie 2 godziny w przychodni, bo mimo wczorajszej wizyty prywatnej i tak prosił by do niego dzis do przychodni podejsc, by to zwolnienie wypisał, ale był na tyle miły, ze w prezencie dostałam skierowanie na ksiazeczke na ostatnie przed porodem wyniki krwi, moczu i hormonu tarczycy. Ucieszyłam sie, bo badanie prywatne w laboratorium wyniosłoby pewnie okolo 150 zł w sumie.y
Fajnie ze sie nasze rozpakowane mamusie odzywają, zycze by maluszki rosły zdrowo, a mamusie by szybko do siebie doszły! ale czy ktos przebije rekord dorotki? Pełen szacun kobieto.

Hejka :-)

Brakuje mi Was rankiem, oj brakuje. Dobrze, że mam dostawę mobilnego netu pod wieczór, no i...weekend cały.
Widze dzisiaj wesoło na forum, Tosia ale z Ciebie zdolniacha !!! :-) Musze Ci powiedzieć, ze moja mama malowała mi podobne obrazki, a tata śmiał się do rozpuku, a ja tam lubiłam te rysunki , doceniam!
Cześć Kochane:)
My z Szymeczkiem już jesteśmy w domciu od 4 dni:)
Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje:)
Jeszcze nie udało mi się Was nadrobić i nie wiem czy mi się to uda ale postaram się Was nadrabiać w tzw. wolnym czasie:)
Teraz zmykam bo młody właśnie zaczyna kwilić.
Buziaki i życzę wszystkim miłego dnia:)

Cieszę się, że juz jesteś, odezwałaś się, już miałam pisać do Ciebie smska, bo się niepokoiłam. :-) Napisz , jak Szymuś, jak Ty się czujesz...oczywiscie jak znajdziesz wolną chwilkę.

Ja dzisiaj także odebrałam smska od JoliMi, jakas opatrznosc sprawila, ze Jola juz wczoraj znalazla sie w szpitalu, tak mialo byc.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, badania i plany... Miłego popołudnia , bedę jeszcze zglądać, mam od godzinki już ten pozyczony necik.:-)Tymczasem chodzę cały czas w pidzamce, z nosa się leje i kaszlę i dzisiaj doszło rozwolnienie, także nigdzie nie wazę się wychodzić.
Kerna trzymaj się !!! :-)

reklama
Tosia, kotek ładny, tylko o uszkach zapomniałaś. ;)

o dzięki o miła :-) własnie wydawał mi się jakis taki niedopracowany :-D
musze sobie zaraz namalować spokój, bo mnie rozniesie.. wpitalania teściowej ciąg dalszy.. pisałam Wam kiedyś, ze daliśmy do malowania grzejniki i przyszedł znajomy je zakładac... no i wizytacji u nas na dole ciąg dalszy.. dogląda roboty... własnie lampę mi przetarła... nosz ***** mać... uratuje mnie tylko spokój... adin, dwa, tri....

Do góry