dagna
Fanka BB :)
No ja caly czas pracuje nad tym przepisem hehe.. jak bedzie gotowy - to podam do wiadomosci publicznej..
A pamietacie, jak pisalam kiedys o mojej kolezance ktora zawiezli na patologie ciazy bo miala przedwczesne skurcze... zatrzymali jej wtedy akcje porodowa a dzis urodzila ( godzine temu ) przez cesarke, bo po oxytocynie spadlo jej tetno, podlaczyli ja do tlenu i zrobili ciecie :-) Taka jestem happpy, ze wszystko w porzadku. Termin miala jakos na koniec wrzesnia, wiec chyba teraz czas na mnie..
Fajnie, że u koleżanki wszystko OK. Miała termin na koniec września, ups, czyli tak jak ja. Ale najpierw poczekam aż Ty się rozpakujesz wreszcie, potem mogę iść i ja ;-)
Dagna, wrzucę dzisiaj przepis na kruche ciasto z orzechami i sernik - piekłam niedawno i pycha wyszło
Dzięki! :-) Z orzechami odpada, bo jestem na nie uczulona, ale sernik postaram się wypróbować.... jakoś nie mam odwagi wziąć się za pieczenie, z gotowaniem u mnie tak kiepsko a pieczenie wydaje mi się jeszcze bardziej skomplikowane
Agusska - witaj! Czekamy na wieści jak tam z Szymonkiem i jak się czujesz!
Anja78 - zdolniacha z tego Twojego starego :-)
Marja - gratuluję udanej wizyty!
Justyna - zobaczysz jak się rozwinie sytuacja, może uda się sn, ale jeśli lekarz wolałby, żebyś miała cc, to może tak będzie lepiej?
Tosia - zawsze możesz rozładować stresy związane z teściowa podczas rysowania ;-)