reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

A dziewczyny bierzecie już jakieś witaminy, ja na arzie tylko kwas foliowy. W sumie są różne teorie, u nas jeden gin mówi, że kwas w I trymestrze wystarczy inny każe od razu brac witaminy.

reklama
witam sie z rana

mam pytanie pijecie kawe?bo ja w pierwszej ciazy nie pilam... ale wtedy nie mialam rozbrykanego2latka... no i ta pogoda.

w poprzedsniej ciazy mialam masakrycznie nieskie cisnienie 90/50 MAX:szok:

jak u gada:cool2: wiec dzisiaj malakawa z duzailosciamlekai kakao,;-)inaczej zasnelabym na stojaco a musze spiewac, tanczyc i klocki ukladac:-D

Dzień Dobry na początku nowego tygodnia!

Ja nadal nie mam żadnych rewelacji żołądkowych. Ale za to nerwy mam. Wczoraj tak się rozdarłam na R., że aż się sama potem popukałam w czoło :sorry2:

A dziewczyny bierzecie już jakieś witaminy, ja na arzie tylko kwas foliowy. W sumie są różne teorie, u nas jeden gin mówi, że kwas w I trymestrze wystarczy inny każe od razu brac witaminy.

Ja jak na razie biorę tylko kwas foliowy chociaż tak całkiem szczerze Wam powiem, że moja Ginka jak sie jej zapytałam powiedziała, że nie trzeba brac nic - podejrzewam, że jej folik umknął jakoś w ogromie wiedzy :dry:
Za witaminami obejrzę się w tym tygodniu ale jak będa miały też kwas foliowy w sobie to po co dublować...

mam pytanie pijecie kawe?bo ja w pierwszej ciazy nie pilam...

Ja przed Fasolką piłam duzo kawy. Cztery a czasami więcej na dzień. Też mam niskie cisnienie i bez porannej kawy po prostu zaczyna mnie boleć głowa.
Teraz z porannej kawy nie rezygnuję ale potem pijam już tylko herbatę i jakoś się trzymam
b025.gif

Witam!
Ja rownież rodze we wrzesniu. Mam nadzieje, że bedzie to własnie w tym miesiacu bo pierwsze dziecko urodziłam 3 tyg pozniej :(
Jak sie czujecie. Ja przy piewszym nic nie odczuwałam a teraz: w nocy nie śpie, jem jak dzika i śpać mi sie strasznie chce. Jedyne co dobre to nie wymiotuje.

Witaj k8sad!
Ja również jestem cały czas senna ale nie wymiotuję. I prawdę powiedziawszy cieszę się z tego, że nie musze całowac się z kibelkiem bo tego strasznie nie lubię ...

co do kawy to i ja przed ciazą pilam i teraz pije tylko troche slabszą
tylko z cukru do kawy musze zrezygnowac bo cukry mam wysokie:tak:

milego dnia wszystkim

Witam ciężarne kobietki, ja kilka dni temu ze względu na brak miesiączki zrobiłam sobie test ciążowy i wyszedł pozytywny,dzisiaj ide po raz pierwszy do lekarza mam nadzieje ze test sie nie mylił ,oprócz braku okresu dopisują mi również dolegliwości ciążowe tzn;straszny ból piersi i ciągłe zmęczenie. Jeżeli lekarz potwierdzi ciąze to dołącze do was ,dodam tylko ze o dzidzie starałam sie od grudnia2008 roku i mam już dwie wspaniałe córeczki:-)

Witam ciężarne kobietki, ja kilka dni temu ze względu na brak miesiączki zrobiłam sobie test ciążowy i wyszedł pozytywny,dzisiaj ide po raz pierwszy do lekarza mam nadzieje ze test sie nie mylił ,oprócz braku okresu dopisują mi również dolegliwości ciążowe tzn;straszny ból piersi i ciągłe zmęczenie. Jeżeli lekarz potwierdzi ciąze to dołącze do was ,dodam tylko ze o dzidzie starałam sie od grudnia2008 roku i mam już dwie wspaniałe córeczki:-)
to witaj wsrod nas i czekamy na info od gina:-):-):-)

reklama
Do góry