reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
witam dziewczynki juz jestesmy w domku
jak sie zadomowimy to napisze wiecej porod poszedl blyskawicznie to napewno przez te magiczne kciukasy ,dzieki dziewczynki

Ale fajnie - tyle rozpakowanych mamuś się odezwało! Dziewczyny, ale nie zamykajcie jeszcze wątku zanim ja nie urodzę, a ja się śmieję, że może przenoszę ciążę i do grudnia ;-)

Mam nadzieję, że nasze forumowe kciuki faktycznie są magiczne i nasze porody będą szybkie i prawie bezbolesne!

Kerna - ale ta Twoja lekarka to @! Jak kasę ma brać, to zawsze jest, nie? EH! Mam nadzieje, że w środę się wszystko wyjaśni!

Dziewczyny, ale na mnie też poczekajcie... Ja dopiero na 29 września mam termin to nie zamykajcie się przede mną...
gizelko trafiło Ci się w takim razie dziecko z cudownym charakterem :) Dużo i ładnie je, ładnie śpi, mam nadzieję, że moja Nadinka też taka będzie.

Witam sie i ja :) Nie spie juz od 8 ale dopiero teraz na chwile usiadlam bo maz odsypial i nie chcialam go budzic. Moje plecy sa juz chyba w stanie tragicznym ,bola nawet w nocy. Normalnie chcialabym by czas do jutra przyspieszyl i bym byla juz po wizycie lekarskiej. Mowie wam koszmar. Cala ciaza cudownie zadnych objawow i na koniec kumulacja sil i bach we mnie. U nas dzis deszczowo i strasznie nie chce mi sie wychylac nosa za okno ,a niestety mam pare spraw do zalatwienia tak wiec uciekam poki kropi ,a nie leje az tak mocno. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Magi78- wszystkiego czego zapragniesz by sie spelnilo.Najlepszego !
KasiaS - ja chce tylko by z malym bylo wszystko ok pozniej jakos przeboleje a jak bedzie tak jak teraz to bede musiala isc ale znajac mie bede to odkladac bo bedzie maly i bede chciala sie nim zajmowac.
Kredka- biedulo co chwile cos wam sie tam dzieje , trzymam kciuki by w koncu wszystko szlo po mysli i zebyscie szybciutko skonczyli.
Kerna - kochana szkoda nerwow teraz , wygarniesz babie jak ja spotkasz. Wiem ,ze chcialas miec juz to za soba ale jak widzisz sa ludzie i parapety. trzymam kciuki za srode.

Trixi, Saraa, Gizela, Emilia, Skrzat jak Wy macie fajnie:) na luzie piszecie o mleczku a my musimy czekac nadal na rozwoj akcji..
jak tak czytam o tych Waszych twardnieniach i skurczach to dla mnie to juz normalka..ja tak mam juz od bardzo dawna..

Magi wszystkiego naj naj naj:)

ja dzisiaj mam wizyte i ciekawa jestem co slychac u tej mojej szanownej i ile wazy synek..i czy bede mogla juz wstawac.
zjadlam 4 monte i dopchalam sie mleczkiem w tubce..slodko mi jak cholera ale jak blogo:)

łoooo Malgos - ale bym takie mleczko z tubki zjadlaaaaaa :-)
tymczasem skonczylam robic leczo i kotlety z piersi kurczaka, chyba mnie pogielo... kto to wszystko zje?

Kerna - jesli chodzi o oddzielny watek to mysle, ze nie ma to sensu - bo tu pisze sie wlasnie o wszystkim i jak sie kazda z nas powoli rozpakuje to bedziemy tu pisac o dzidziach :-)

Mamuskom z dzidziusiami u boku zazdroszcze :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze ja nie moge słuchać takich ślicznych piosenek o dzidziusiach bo zaraz zalewam sie łzami. Jeszcze mi ciekną.
a060.gif
g045.gif
a050.gif

Do góry