reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Z tym sapnie nocnym to różnie bywa. Mozna przybrać opcje, że jeśli dziecko jest zdrowe to samo sobie reguluje...no ale z drugiej strony gdzeis czytałam o stężeniu cukru we krwi..to ma znaczenie, a mały organizm moze sobie nie radzić...

Saraa no to napisałyśmy to samo :)))

c o do wątku o maluchach to zmieniłam nazwe jednego z watkó, który spkojnie mozemy pociagnąć w tym temacie...
Ale z drugiej strony to wszsytkie będziemy gadać tylko o naszych maluchach...a gdzie jak nie tu? Na głównym??No jak uważacie. Dawajcie pomysły.

Ostatnia edycja:
reklama
witam Dziewczynki :-) a do mnie wózeczek jedzie :-) sprawdziłam na stronce dhl i jest już w Rzeszowie.. a kawałek jechał, bo ze Słupska ;-) teraz czekam tylko na telefon od kuriera..
Kerna, ta Twoja lekarka pieknie wszystko zlewa... kurcze, moja to jak mnie umówiła na 11 września na ktg to sobie nawet komórke ode mnie wzięła jakby Jej coś wypadło i nie mogła przyjść i sprawdzić wyniku...
zaraz będę Was nadrabiać.. :-)
miłego dnia

Saraa zobaczymy jak większośc na to..zaraz luknę jak to jest na innych wątkach.
Zawsze mozna zmieniać nazwy wątków:tak:Dopasowując do obecnej syt.

tosia ja tą mojąginketo albo uduszę, albo nie wiem co jej jeszczez robie jak jazobaczę!! Tyle kasy łąduję żeby mieć jakąś opiekę a ta pinada nie raczy nawet poinformować mnie że jej nie będzie!!!!

Saraa pewnie żółtaczka fizjologiczna!

Ja karmie piersia, i musze przyznac , ze tym razem udalo mi sie przejsc poczatek super bez poranionych sutkow, twardych piersi itp. Przy piatym dziecku bede juz mistrzynia w karmieniu haha

Witam was kochane!!! Mój mały skarb zasnął,zjadł 110ml mleka i śpi no i w ciągu 10min.zmieniłam pieluchy aż 3 razy-kupka.....:sorry2:. Wiecie co mimo,że synek jest w miarę spokojny to nie mam czasu na nic-ciągle nadrabiam domowe sprawy-porządki i full prasowania:angry:. Dziś ma być pielęgniarka(4raz:szok:) i ma zważyć Michałka-ciekawa jestem ile przybrał na wadze....?. Mały je pół na pół-butelka i pierś przez osłonki,bo inaczej nie chce wziąść cyca.W nocy przesypia mi 2-3g.-papu i zmiana pieluszki i dalej śpimy....normalnie rozmawiamy,telewizor jest włączony,nawet odkurzacz mu nie przeszkadza. A i pępuszek 2dni temu odpadł....No i Michaś dostał uczulenie na oliwkę bambino i używamy w zamian parafinę i jest super....
Pampersy kupujemy w biedronce-DADA i są ok....,w szpitalu mieliśmy Hugiesy i dostał uczulenia na nie i chusteczki nawilżające Hugiesa też....więc kupujemy te DADA.
Czytam was i Gratulacje dla tych które mamusie już tulą maleństwa,a dla pozostałych życzę wam siły,jak najmniej bólu i szybkiego rozwiązania.Buziaki dla całego BB....:tak:

reklama
Do góry