reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam :)
Na razie następna nie jestem :)
Skurcze znów od rana mam i jak sie położyłam na plecach to znów mi gatki zalało ale to chyba nie wody bo ponoć rybami śmierdzą ;) A to raczej niczym nie pachnie.
Tak więc pomimo braku apetytu zabrałam się za konsumpcję śniadania.
Wczoraj wieczorem to już praktycznie płakałam, bo wiedziałam że nic się nie rozkręci a tu i skurcze i brzuch boli i za cholerę usnąć od tego nie mogłam to dlatego prawie płakałam. Bo choć pospać bym se mogła jak już nic się nie szykuje to nie :/
Za to dzis chyba w dzien postaram się zdrzemnąć bo sie wykończę :/ Pogoda akurat temu sprzyja

reklama
witam się po dłuższe nieobecności :)
jeszcze w dwu paczku niestety a chciałabym już sie rozpakować ;) boli mnie dosłownie wszystko,iść ciężko,siedzieć też o leżeniiu to już nie mówie aj fajne takie narzekanie hehe :)

na początek wielkie gratki dla mamuś tulkających swe bejbiki :) super,są słodkie :)
nie odniose sie do wszystkiego niestety za duuuuużżżżżżżżżżoooooooooooo tego ;)
ja nie pisalam bo miałam zajęcie przez tydzien była u nas mała mojego A więc praktycznie całe dnie z nią spędzałam bo nie było mojego więc trzeba było jakoś dziecku zorganizować czas bez taty :)
postaram sie teraz być na bierząco myślę że mi sie uda...jej a tak mnie dziś tzn od 3 dni już boli krzyż że szok dosłownie tragedia...
miłego dzionka mamuśki :)

Heloł

Witam z rana :-) pogoda iście jesienna :-) slonce jednak wychodzi zza chmur.

Sara - fajnie, ze wrocilas i ze wszystko jest w porzadku - sytuacja naprawde godna pozazdroszczenia - ciecie chirurga plastycznego itp. ucaluj maluszka :-*
Benjaminko - trzymaj sie w tym urzadzaniu nowego mieszkanka i jak tylko bedzie dzialac Ci net to pisz do nas :-)

Kerna - trzymam kciuki za Ciebie.

Gaja - ja mam jakos podobnie z tymi skurczami.. od poludnia do wieczora ciagle tardnieje mi brzuch, zdarza sie bolesnie... ale za jakis czas to mija. Rzeczywiscie organizm albo sie przygotowuje do konkretnej akcji albo bawi sie z nami, jak piszesz w "kotka i myszke".

Uderzam zaraz po papryki do warzywniaka, bo mam dwie cukienie i czesc dnia uplynie mi pod haslem: Leczo :-)

A gdzie w ogole podziewa sie Dagna, Magi? Chyba na jakies wczasy wyjechaly, zeby od BB odpoczac :-) WRACAC mi tu!!!

Witam! Dawno mnie nie było, ale niestety internetu nie mam ;/ Musiałam pożyczyć modem od taty, ale i tak długo pewnie to nie będzie trwało. Z resztą dzisiaj dzwonię z awanturą do sieci internetowej o co znowu im chodzi, bo tam to ciągle jakieś problemy z tym internetem.
Widzę, że dzieciaczki szybciutko się pojawiają na świecie :) Dobrze, że dorodne i zdrowe, no i najważniejsze, żebyście teraz mamusie dały sobie ze wszystkim radę i żeby nikt o was nie zapominał, że też potrzebujecie trochę uwagi.
Dzisiaj wizyta u ginki mojej i zobaczymy co mi powie. Mam nadzieję, że już szybko zleci mi czas do porodu, bo z dnia na dzień czuję się coraz gorzej i brzuch boli coraz bardziej. Dzisiaj w ogóle taki zwariowany dzień, bo dużo załatwiania i biegania, ale cóż czasami trzeba.
beti to może niedługo się rozpakujesz skoro Cię bóle krzyża męczą?

onionek nie rób mi tu kobieto smaka na leczo ;) ja jestem uziemiona w domu bo niestety klucze zostawiłam w aucie a mój pojechał do roboty ... super bo miałam robić łazanki a teraz nawet nie wyjdę z domu bbbbbbuuuuuuuuuuuu...i proszę nie robić mi tu smaków ;)

kinia a bol krzyża o tym świadczy? jej ale bym sie cieszyła ;)

witajcie kobitki
Gaja ja też myslę, że możesz być następna (chyba ze któras wywinie nam taki numer jak Dorotka) mi jak wody odeszły to nie miały one zapachu ryby wiec to chyba nie reguła......

Sara mówia ze jak jedno dziecko niegrzeczne to drugie to aniołek,mnie to akurat nie pociesza bo Jula była bardzo spokojna czyli teraz Lena moze dac popalic :((
super ze Maksiu tak ładnie je i spi w nocy- rewelacja...

Tosia jak po wczorajszej rocznicy??

Beniaminka to masz dziś przymusowy odwyk od BB :)

ja mam dzis dzien zalatany, musze dokupic reszte rzeczy dla Julci do przedszkola (ale sie stresuje ze moja mała niunia tam idzie)

na 15 mam anestezjologa bo w tym szpitalu którym chce rodz do zzo trzeba miec wczesniejsza konsultacje- 5min rozmowy = 80zl hmmm

beti wiesz jak leżałam teraz w szpitalu niedawno to dziewczyna też kilka dni narzekała na bóle krzyża i po paru dniach urodziła piękną córcię, a muszę dodać, że to był dopiero 35 tydzień. Więc może i u Ciebie to oznacza nadchodzący poród. Życzę Ci tego bardzo bardzo ;)

beti wiesz jak leżałam teraz w szpitalu niedawno to dziewczyna też kilka dni narzekała na bóle krzyża i po paru dniach urodziła piękną córcię, a muszę dodać, że to był dopiero 35 tydzień. Więc może i u Ciebie to oznacza nadchodzący poród. Życzę Ci tego bardzo bardzo ;)

jej ale bym skakała z radośći dosłownie :) kochana normalnie po Twoich słowach bedę żyć nadzieją że to może być już blisko :)

reklama
Witam po weekendzie:-)

kalcha piąteczka, czasem sobie myślę że jak zacznę przeć na tym fotelu porodowym to położną zwieje spomiędzy moich nóg :)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Saraa - witaj kochana i obys miała racje, mnie Borys dał porządnie w kość, najgorsze były noce, oby teraz aniołek się urodził:blink:

Kerna - trzymam kciukasy

Jakoś kiepsko ostatnio sypiam, nie wstaje na siusiu ale budze się o 24, 3 i 5 rano, czasami ciężko spowrotem zasnąć więc od kilku dni chodze zmordowana:baffled::-(Poza tym skurcze miewam bardzo rzadko, brzuch nie boli, nie ciągnie, tylko to cholerne krocze:angry:boli gdy chodze. Czasami rwie jak cholera. Wizyte mam dopiero 14 września..Mam nadzieje że nic mi się tam nie rozłazi??

dobrego dzionka wszystkim:-)

Do góry