reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

nie dzis jeszcze jestem z Wami
poza tym znjaąc mnie to narazie falszywy alarm
nie powiem ciesze sie ze to cholerstwo powoli odrywa sie
bo od rana co wizyta w kiblu to na papierze troche gluta
a kolo 17 z krwią

jakby nie bylo to nastepna na bank nie bede,ale ciesze sie mowie Wam ze chociaz to odchodzi

HA! A jednak! Super! Bardzo się cieszę, że poszło tak szybko i, że masz to już za sobą! Gratulacje Dorotko!

Tosia - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu! Wykorzystaj męża z tej okazji - należy się Wam ;-)

Beniaminka - ale tak fajnie spać na nowym mieszkaniu - mam nadzieję, że będziecie się tam dobrze czuć! I kurujcie się z P, bo będziecie się tylko niepotrzebnie nawzajem zarażać ;-)

Ritka - a jak mąż? Przeszło mu?

Gaja - dobrze byłoby sprawdzić ten "wodospad". Ale może zwiększony śluz, bardziej wodnisty jest normalny - ja się nie znam, u mnie cały czas raczej suchawo! Ale też i 3xS nie było ;-)

Mycha1 - fajny sen :-)

Dziewczyny chyba mi się zaczeło szykuje sie dopakowywuje torbe i lecimy z M na ip dam znać co i jak eskiem:) trzymajcie prosze magiczne kciuki.. z góry dziaa;*

Kciuki zaciśnięte!

Alcia - my też byliśmy w tesco po steki wołowe (dla mojego starego) a skończyliśmy na McDonaldzie - bo naszło mnie na shake'a ;-)

reklama
dorotka jednak dala przed terminem rade urodziec super.:tak::tak::tak:
marietta powodzonka;-)

karolinkare sie nie odezwala na sms:-(, mam nadzieje,ze po prostu opdoczywa i zajmuje sie malenstwami:tak:

jak tak dalej pojdzie to w ciagau 2 ch tyg. bedziemy wszystkie rozpakowane:tak:

Ostatnia edycja:
hejo

ale wiesci, super ze Dorotka urodzila expresem - a tak sie nie mogla tych skurczy doczekac :-)

no, ale widze ze i Mariette chwycilo - o ludzie, ale sie dzieje, ja nie musze filmow sensacyjnych ogladac - takie emocje mamy tu na forum :-)

u mnie zimnica na dworze, jakies 12 stopni - dlatego ciagle siedze w chalupie i jem.. z okazji narodzin coreczki Dorotki zjadlam wlasnie prawie cale pudelko ciastek w czekoladzie hehe ... - jest okazja, trzeba wypic.. tzn. zjesc :-D

pozdrowionka dla wszystkich :-)

Witam was dziewczyny w ten leniwy niedzielny dzień!

Ale wiadomości!:-) Dorotka - gratulacje! A jednak! Chyba sama nie wierzyłaś, że to tak szybko się stanieMarietta! Magiczne kciukasy zaciśnięte!
Gaja - może sprawdź, czy to nie wody za pomocą tych magicznych wkładek z apteki! Bo wody też mogą się sączyć, a nie lać!
Beniaminko - dobre wieści nam przynosisz dzisiaj! Pogratuluj Dorotce od nas wszystkich!
Życzę smacznego śniadanka w nowym domku i zdrowia dla P!

Ja odpływam wstawić karkóweczkę do piekarnika! Muszę wcześniej zrobić obiad, bo mężuś dziś ma kolejny pracowity dzień i niedługo mnie opuszcza, choć wrócił dopiero 1,5 godz. temu. Muszę go porządnie nakarmić!

Mój Paweł dziekuje Ritko :-) A karkóweczka to jego ulubiony kawał prosiaczka, w kazdej postaci :-) Dzisiaj aż- tylko- udka kurczęcia u teściowej ;-)

kciukasy zaciśnięte:)Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorotka- gratulacje:):):)jak fajnie:):)

Przekazałam zaciśnięte kciukasy Mysi:)

Ja dziś spokojnie, jak po wczorajszym szaleństwie, czekam na wtorek na podpisanie aktu notarialnego, a jutro wraca mój gin. z wakacji i w końcu mi powie, kiedy będzie w stanie mnie przyjąć. Ja dziś kończę 37 tydz. i zaczynam 38, więc za tydzień.....już mogę sprzątać:):):)hihihbyle bym miała wyniki bakteriologii:)

Ja również dzisiaj skonczylam 37 tydz. Do terminu OM jeszcze albo...tylko 3 tgodnie, a ma byc wczesniej CC, zobaczymy :-)

Ojej ojej ale ta Dorotka poszalała:szok::szok::szok: tak szybko i ma dzidzię:-D:-D:-D
Ja też tak chcę...
olcia nie wiem czy miała usg 3d....ona kilka lat temu urodziła dziecko z małogłowiem które zmarło po kilku miesiącach więc nikt za bardzo jej o płeć nie pytał ale była pod opieką jakiegoś specjalisty więc myślę że i usg miała full wypas a tu szok...ubranka miała na dziewuszkę...WSZYSTKO NA DZIEWUSZKĘ!!!!!!!!!!!!!! Normalnie max :szok:

a
Mi dzisiaj dzidzia tak szaleje ze max...popołudniu jadę na KTG ciekawe czy w ogóle da radę zapis zrobić bo brzuch tak szaleje:-D:-D:-D

idę dokończyć placek bo miałam ochotę i piekę ;-):tak:
Dorotka poszła z marszu, szczęściara nasza kochana :-)
Z tą pomyłką niezłe jaja, mozna traumę zaliczyć na porodówce :szok:
Powodzenia na KTG ! :-) Cieszę się, że dzidzia fiknęła Ci koziołka w dół :-D

Nasze mamusie z dzidziusiami po tej stronie brzuszka pewnie bardzo zajęte swoimi pociechami, my też lada dzien bedziemy tak samo zaabsorbowane macierzynstwe, ze niewiele bedzie czasu na pogaduchy na BB :-)
Pozdrawiam cieplutko wszystkie spełnione już Mamusie z BB :-) Pieknej niedzieli !

Akderk- widze gonisz jak ja z tym remontem, u mnie przyspieszylo pod koniec, bo tez panike siałam, ze nie zdążymy :-)
Uważaj na siebie Kochana, żebys szpagatu ani wywrotki nie zaliczyla jak niektóre z nas ;-) I owocnych efektów remonciku!

WITAJCIE KOCHANE CIOCIE!!! MY JUZ W DOMKU :-)
odezwiemy sie pozniej !!!!
Serdecznie dziekujemy za gratulacje i wszystkie mile slowa !!!!!!!!!!!

KASIA i TRIXI

Witaj Trixi w domku :-)Sara także w domku, znowu robi się rodzinnie :-D. Odezwijcie się do nas , jak odpoczniecie Kochane, Sara juz napisala swoją relacje, czyli jednak nacierpiala sie z tym CC, ale bol szybko mija czego wszystkim nam zyczę dziewczyny.

reklama
Do góry