reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Alcia właśnie dopijam kako i chyba dziś zadziałało jak powinno bo mam uczucie powolnego odpływania na poduszce :) Więc póki nie minie zamykam laptopka i idę korzystać z sytuacji. Kolorowych

reklama
tym razem ja mam problem z zasnieciem:baffled:

nie bylo mnie dzisiaj dlugo tutaj a dlatego ze caly dzien przelezama z moim S w lozku oboje cos nie mrawo sie czulismy jak pisalam wczesniej w poprzednia noc wymiotowalam itp to pozniej do tego doszly skurcze myslalam ze juz wyladuje na IP ale z zegarkiem w reku odliczalam odstepy i zamiast byc coraz mniejsze byly coraz wieksze az w koncu przeszly ahhhh a tak sie łudzilam :crazy: ale mialam takie skurcze ze az w krzyzu strasznie bolalo ehhh

gratuluje nowym mamusiom i zycze milej i niedzieli wszystkim:happy2:

ciekawe co nowy dzien nam przyniesie:blink:

dzień dobry :-p
wy macie problem z zasnięciem a ja z dospaniem całej nocki:tak: ale nie podobno "Kto rano wstaje.......":-D
Dziewczyny ja mam też już dosyć wszystko mnie drażni najbardziej puchnięcie stóp i dłoni, nawet dobrze ujść nie moge.....ale dzisiaj na KTG i dowiem się z malutką wszystko wsio........aha moja znajoma urodziła synka gdzie całą ciążę nastawiano ją na córkę:szok::szok::szok: ja nie chcę takiego szoku!!!!!!!!!!!!!!!!

Odezwę się później........śpijcie smacznie ciężąrówki jak i młode mamusie z dzieciaczkami!!!!Jeszcze 3 dni i mamy wreszcie WRZESIEŃ :-D:-D:-D:-D

Ja bym tak chciała choć raz pospać, a tu klops nie da rady ,cały czas czuję presję że nie zdążymy się ogarnąć z tym całym bajzlem wiem , że to nie najważniejsze. Ale i tak psycha zryta:confused: dziś mam mieć podłączona pralkę i prysznic i choćbym miała nad moim B. stać i siłą to od niego wydusić:wściekła/y: to tak będzie .Swoją droga już wczoraj mi zapowiedział że z terrorystami nie negocjuje , bo mu powiedziałam że zrobię kanapki jak jeszcze fugi położy wieczorem- fugi położył , kanapeczki dostał:tak:
Na szpitalnym wiadomość od mysi 618;-)Za następną wrześnióweczkę można trzymać kciuki...:tak::tak::tak::tak:
My przeżyliśmy wyjazd do Czarnkowa i z powrotem łącznie koło 160 km.:szok:ale jakoś żyje i na porodówkę się nie wybieram....;-)na ślub się spóźniliśmy:zawstydzona/y:, bo najpierw trafiliśmy nie do tego kościoła, co trzeba...ale na szczęście przed przysięgą byllśmy, na weselu chwilkę, zjedliśmy obiad i ciacho, Jacek potańczył z Tatą i ze mną 2 tańce, ale to był szczyt moich możliwości i o 22:30dojechaliśmy do domu, po półtoragodziny podrózy,padam na twarz...idę spać...;-)Dorotka- trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1;-)
Jestem pod wrażeniem , że dałaś radę :-)

ciekawe jak tam mysia ???

Hej,
od 23-4 rano miałam skurcze co 5-4 minuty i co? i jajco przeszło hehe ;) Zastosowałam metodę 3 x S widac poskutkowała tylko na kilka godzin :)
No cóż czekam dalej

dzień dobry :-p
wy macie problem z zasnięciem a ja z dospaniem całej nocki:tak: ale nie podobno "Kto rano wstaje.......":-D
Dziewczyny ja mam też już dosyć wszystko mnie drażni najbardziej puchnięcie stóp i dłoni, nawet dobrze ujść nie moge.....ale dzisiaj na KTG i dowiem się z malutką wszystko wsio........aha moja znajoma urodziła synka gdzie całą ciążę nastawiano ją na córkę:szok::szok::szok: ja nie chcę takiego szoku!!!!!!!!!!!!!!!!

Odezwę się później........śpijcie smacznie ciężąrówki jak i młode mamusie z dzieciaczkami!!!!Jeszcze 3 dni i mamy wreszcie WRZESIEŃ :-D:-D:-D:-D

jej ja tez nie chce takiej niespodzianki,a 3d tez robila w ciazy?

A ja wstalam polamana po ciezkiej nocy,z zasnieciem nie mam problemu,ale ze spaniem potem straszny.W ogule moje dziecko wczoraj znow falszywy alarm zrobilo-przez ponad trzy godz mialam skurcze co 15 min,potem co 10 min tym razem bardziej bolal mnie brzuch i plecy,i co potem popuscilo i mialam bole w pupie takie rwania ze szok-gdybym miala zaparcie to bym pomyslala ze z tego ale przeciez ja mam biegunke wiec nic tam nie zalega.Ja juz nie wiem jaja jakies sobie Amelka ze mnie robi:(

Zycze milej niedzielki-wciagnelam juz miske platkow z zimnym mlekiem i chyba ide po druga -to juz jak nalog od chyba 3 mies musze na sniadanie zjesc -bo jak nie to normalnie tak mi tego brakuje:)

Dziewczyny chyba mi się zaczeło szykuje sie dopakowywuje torbe i lecimy z M na ip dam znać co i jak eskiem:) trzymajcie prosze magiczne kciuki.. z góry dziaa;*

22marietta kciuki zacisniete
Widze, ze akcja sie rozkreca i za chwile juz wszystkie bedziemy trzymac nasze maluszki.
Tosia wszystkiego dobrego z okazji rocznicy.
Widze, ze wczoraj wiele z nas mialo pracowity dzien. Echh ale wam zazdroszcze, ze macie na to sile i ochote. Mnie dopadl len. Straszny len. Najchetniej nie robilabym nic. A tu codziennie trzeba jakis obiad ugotowac, troche ogarnac mieszkanie, bo wciaz jest u nas szwagierka. Niby przyjechala z checia pomocy. Niby, bo wszystko robie i tak sama. Jesli bede miala to planowane cc, to juz pewnie zostanie do tego terminu. Wtedy przyjada rodzice zobaczyc dzidzie i ja zabiora. Jutro bede wreszcie wszystko wiedziec, bo ide na ktg. Ale najchetniej bylabym teraz juz tylko z mezem:baffled:

reklama
No to sie zaczyna dopioero rozkrecac he:) ale super juz sie niemoge doczekac swojej daty:)
wczoraj bylam na grilu i byly dwa szkraby 4 miesieczne i tak juz bardzo chce miec swoje szczcescie kolo siebie!!
Maz jeszczce spi,pewnie dzisaj bedzie go suszit he i glowka bolala:)
A ja zaraz zabieram sie za sniadanko bo jeszzcce nie jadalam
Milej niedzieli zycze!!

Do góry