_koRba_
Fanka BB :)
Alcia właśnie dopijam kako i chyba dziś zadziałało jak powinno bo mam uczucie powolnego odpływania na poduszce Więc póki nie minie zamykam laptopka i idę korzystać z sytuacji. Kolorowych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem pod wrażeniem , że dałaś radę :-)Na szpitalnym wiadomość od mysi 618;-)Za następną wrześnióweczkę można trzymać kciuki...
My przeżyliśmy wyjazd do Czarnkowa i z powrotem łącznie koło 160 km.ale jakoś żyje i na porodówkę się nie wybieram....;-)na ślub się spóźniliśmy, bo najpierw trafiliśmy nie do tego kościoła, co trzeba...ale na szczęście przed przysięgą byllśmy, na weselu chwilkę, zjedliśmy obiad i ciacho, Jacek potańczył z Tatą i ze mną 2 tańce, ale to był szczyt moich możliwości i o 22:30dojechaliśmy do domu, po półtoragodziny podrózy,padam na twarz...idę spać...;-)Dorotka- trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1;-)
dzień dobry
wy macie problem z zasnięciem a ja z dospaniem całej nocki ale nie podobno "Kto rano wstaje......."
Dziewczyny ja mam też już dosyć wszystko mnie drażni najbardziej puchnięcie stóp i dłoni, nawet dobrze ujść nie moge.....ale dzisiaj na KTG i dowiem się z malutką wszystko wsio........aha moja znajoma urodziła synka gdzie całą ciążę nastawiano ją na córkę ja nie chcę takiego szoku!!!!!!!!!!!!!!!!
Odezwę się później........śpijcie smacznie ciężąrówki jak i młode mamusie z dzieciaczkami!!!!Jeszcze 3 dni i mamy wreszcie WRZESIEŃ
Dziewczyny chyba mi się zaczeło szykuje sie dopakowywuje torbe i lecimy z M na ip dam znać co i jak eskiem trzymajcie prosze magiczne kciuki.. z góry dziaa;*