reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

A wiecie co ja juz głupieję, bo przy tych skurczach miałam mokre gatki ale nie lało się ze mnie tylko tak stopniowo wyciekało i teraz tez ale juz sama nie wiem czy to wody czy śluz :/ Bo śluz to widac bo na gatkach zostaje a to normalnie jak woda :/ Chyba że teraz konsystencja sie zmieniła i jest bardzo wodnisty - normalnie w łeb człowiek dostaje tylko siedzi i myśli a może to to albo tamto ;)

marietta trzymam kciukaski :)

reklama
witam
nie przeczytałam wszystkiego bo muszę lecieć obiad zrobić a dopiero wstałam, nocka w kratkę była wpadłam tylko powiedzieć że moja "super"szwagierka ta od wczorajszego porannego smsa napisała mi dziś że urodziła ale strasznie ciężko było i pierwszy poród dla niej to był pikuś nie chce więcej dzieci mimo tego że rodziła 4 godz. nie powinnam tak pisać i wiem że chamsko to zabrzmi ale czuję nutkę satysfakcji za wczorajszego esa zemściło się:)
Beniaminku myślałam że ty Tychów ;)i uważaj kobieto na siebie oraz dziękuję za słowa otuchy:)
Tosia to specjalna okazja tylko nie szalej za bardzo :)
Witam kolejnego maluszka dorota gratuluję :)
Marietta kciukasy zaciśnięte
spadam robić obiad miłej niedzieli życzę nie drukujcie za dużo bo kiedy to nadrobię:-D

Ostatnia edycja:
Hej Mamusie :-)
Nasza Dorotka juz urodziła !!! :-) Wiadomość w wątku szpitalnym. Ale radość z rana mnie spotkała, taki radosny smsik :-D

Ja smacznie przespalam noc na nowym mieszkaniu, snów nie pamietam , wiem ze snilo mie cos z BB , dobry sen :-)
Za to to moj P, bardzo chory, ja mialam angine a On jakies grypsko, oby nie...ale jest slaby i w nocy majaczyl , mial goraczke, kaszle i katar okrutny. Obym nic nie wziela teraz od niego.
Mialam problem z rana zalogowac sie na tym necie mobilnym ale P mi pomogl i juz moglam tu wejsc i do Was napisac o Dorotce :-)

Martwię sie nasza Oliwką z BB, nie odpisala na smska, mam nadzieje ze to tylko problemy techniczne.

KORBA- a moze tak szklanke cieplego mleczka?

BENIAMINKO -damy rade:)ale uwazaj na siebie, to nie czas na szpagaty;)

SAARA - witaj w domku:)na pewno humorek Ci sie od razu poprawi...a z serduszkiem tez bedzie dobrze, my bedziemy trzymaly kciuki!

leze juz w lozku i jestem tak zmeczona, ze nie moge zasnac, zreszta Maly tez bryka:)ale mam nadzieje, ze sie jakos razem utulimy :)ja jego, on mnie i bedziemy slodko spac:)
Alcia, o tak szpagaty teraz to nie najlepszy pomysł ;-) Dzisiaj znacznie lepiej sie czuje, 9 h snu dziala cuda. Moja Julcia tez rozkreca sie noca, kiedy usiluje zasnac i to jak ! :szok: istne wygibasy, mam nadzieje ze nie fiknela z powrotem glowka do gory ;-) Caly dzien jak brzuch byl twardy, nie czulam jej az sie balam, ale wystarczy relaks i wsio OK :-D

Dziewczyny chyba mi się zaczeło szykuje sie dopakowywuje torbe i lecimy z M na ip dam znać co i jak eskiem:) trzymajcie prosze magiczne kciuki.. z góry dziaa;*

Sie dzieje ! :-) Trzymamy kciuki Kochana, daj znac jak dalej....

Lece zrobic pierwsze sniadanko w nowym domu, w lodowce na razie tylko parówki :-) Papa i pieknej niedzieli !

nie dzis jeszcze jestem z Wami
poza tym znjaąc mnie to narazie falszywy alarm
nie powiem ciesze sie ze to cholerstwo powoli odrywa sie
bo od rana co wizyta w kiblu to na papierze troche gluta
a kolo 17 z krwią

jakby nie bylo to nastepna na bank nie bede,ale ciesze sie mowie Wam ze chociaz to odchodzi

ciekawe co u naszych cesarkowych dzisiejszych dziewczyn
spokojnej nocy dziewczyny

Ha a mowiłaś że nie będziesz następna ;))) a tu taka szybka niespodzianka!!!!! Super, super chyba każda by tak chciała, hop siup i już masz ją koło siebie!!
Mi dzisiaj się śniło że odeszły mi wody .... pępkiem w wannie - skąd się to wzięło i czemu pępkiem to niemam pojęcia.

Idę do kściułka się pomodlic za to żeby było szybko i szczęśliwie!! Dopoklikania pózniej ;))) Miłego dnia!!

marietta22 trzymam kciukaski!!!

Cudowne wiesci od rana :) Gratulacje dorotka. Trzymam kciuki za kolejne na IP i tak blyskawicznych porodow. :) Ja ide zegnac szwagra bo emigruje do pracy w Niemczech. Do usłyszenia popoludniem.

Ojej ojej ale ta Dorotka poszalała:szok::szok::szok: tak szybko i ma dzidzię:-D:-D:-D
Ja też tak chcę...
olcia nie wiem czy miała usg 3d....ona kilka lat temu urodziła dziecko z małogłowiem które zmarło po kilku miesiącach więc nikt za bardzo jej o płeć nie pytał ale była pod opieką jakiegoś specjalisty więc myślę że i usg miała full wypas a tu szok...ubranka miała na dziewuszkę...WSZYSTKO NA DZIEWUSZKĘ!!!!!!!!!!!!!! Normalnie max :szok:

a
Mi dzisiaj dzidzia tak szaleje ze max...popołudniu jadę na KTG ciekawe czy w ogóle da radę zapis zrobić bo brzuch tak szaleje:-D:-D:-D

idę dokończyć placek bo miałam ochotę i piekę ;-):tak:

Witam was dziewczyny w ten leniwy niedzielny dzień!

Ale wiadomości!:-) Dorotka - gratulacje! A jednak! Chyba sama nie wierzyłaś, że to tak szybko się stanie!

Dziewczyny chyba mi się zaczeło szykuje sie dopakowywuje torbe i lecimy z M na ip dam znać co i jak eskiem:) trzymajcie prosze magiczne kciuki.. z góry dziaa;*

Marietta! Magiczne kciukasy zaciśnięte!

A wiecie co ja juz głupieję, bo przy tych skurczach miałam mokre gatki ale nie lało się ze mnie tylko tak stopniowo wyciekało i teraz tez ale juz sama nie wiem czy to wody czy śluz :/ Bo śluz to widac bo na gatkach zostaje a to normalnie jak woda :/ Chyba że teraz konsystencja sie zmieniła i jest bardzo wodnisty - normalnie w łeb człowiek dostaje tylko siedzi i myśli a może to to albo tamto ;)

Gaja - może sprawdź, czy to nie wody za pomocą tych magicznych wkładek z apteki! Bo wody też mogą się sączyć, a nie lać!

Hej Mamusie :-)
Nasza Dorotka juz urodziła !!! :-) Wiadomość w wątku szpitalnym. Ale radość z rana mnie spotkała, taki radosny smsik :-D

Ja smacznie przespalam noc na nowym mieszkaniu, snów nie pamietam , wiem ze snilo mie cos z BB , dobry sen :-)
Za to to moj P, bardzo chory, ja mialam angine a On jakies grypsko, oby nie...ale jest slaby i w nocy majaczyl , mial goraczke, kaszle i katar okrutny. Obym nic nie wziela teraz od niego.
Mialam problem z rana zalogowac sie na tym necie mobilnym ale P mi pomogl i juz moglam tu wejsc i do Was napisac o Dorotce :-)

Martwię sie nasza Oliwką z BB, nie odpisala na smska, mam nadzieje ze to tylko problemy techniczne.

Alcia, o tak szpagaty teraz to nie najlepszy pomysł ;-) Dzisiaj znacznie lepiej sie czuje, 9 h snu dziala cuda. Moja Julcia tez rozkreca sie noca, kiedy usiluje zasnac i to jak ! :szok: istne wygibasy, mam nadzieje ze nie fiknela z powrotem glowka do gory ;-) Caly dzien jak brzuch byl twardy, nie czulam jej az sie balam, ale wystarczy relaks i wsio OK :-D

Sie dzieje ! :-) Trzymamy kciuki Kochana, daj znac jak dalej....

Lece zrobic pierwsze sniadanko w nowym domu, w lodowce na razie tylko parówki :-) Papa i pieknej niedzieli !

Beniaminko - dobre wieści nam przynosisz dzisiaj! Pogratuluj Dorotce od nas wszystkich!
Życzę smacznego śniadanka w nowym domku i zdrowia dla P!

Ja odpływam wstawić karkóweczkę do piekarnika! Muszę wcześniej zrobić obiad, bo mężuś dziś ma kolejny pracowity dzień i niedługo mnie opuszcza, choć wrócił dopiero 1,5 godz. temu. Muszę go porządnie nakarmić!

kciukasy zaciśnięte:)Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorotka- gratulacje:):):)jak fajnie:):)

Przekazałam zaciśnięte kciukasy Mysi:)

Ja dziś spokojnie, jak po wczorajszym szaleństwie, czekam na wtorek na podpisanie aktu notarialnego, a jutro wraca mój gin. z wakacji i w końcu mi powie, kiedy będzie w stanie mnie przyjąć. Ja dziś kończę 37 tydz. i zaczynam 38, więc za tydzień.....już mogę sprzątać:):):)hihihbyle bym miała wyniki bakteriologii:)

reklama
Wiatm przy kawce!!!

Ale wiadomości :) super gratuluję dorotce szybciutko poszło. Chyba sama się nie spodziewała takiego rozwoju sytuacji Super!!!

Trzymam też kciuki za mysię biedulka tyle się tam męczy :/

Kciuki zaciśnięte oby było tak szybciutko jak u dorotki

Oj nie zazdroszcze, bo ja tez przez chwile miałam sieczkę w głowie wszystko sobie dopisywałam, teraz przynajmneij wiem że to co znajduję to czop który schodzi od wczoraj, ale jeszcze nie podbarwiony krwią. Może faktycznei przydały by Ci się te paski czy wkładki do testu wód płodowych. Trzymaj się!!!

Beniaminka najważniejsze że sen byl pozytywny na nowym mieszkanku podobno to dobry znak. A swojego mężczyznę kuruj bo się pozarażacie, a to nie za dobrze by było

Ja o dziwo w nocy w miarę spałam tyle że zasnełam koło 3 ale bez jakiś nocnych przygód. Myslę że będzie dobrze.

A i przeczytałam wiadomośc od Sary o porodzie, aż mnie zabolało trochę,a partner zuch prawie zemndlał ale dał radę!! Witamy z powrotem w domu całą 3 :)

Ostatnia edycja:
Do góry