Hej Mamusie :-)
Nasza
Dorotka juz urodziła
!!! :-) Wiadomość w wątku szpitalnym. Ale radość z rana mnie spotkała, taki radosny smsik
Ja smacznie przespalam noc na nowym mieszkaniu, snów nie pamietam , wiem ze snilo mie cos z BB , dobry sen :-)
Za to to moj P, bardzo chory, ja mialam angine a On jakies grypsko, oby nie...ale jest slaby i w nocy majaczyl , mial goraczke, kaszle i katar okrutny. Obym nic nie wziela teraz od niego.
Mialam problem z rana zalogowac sie na tym necie mobilnym ale P mi pomogl i juz moglam tu wejsc i do Was napisac o Dorotce :-)
Martwię sie nasza Oliwką z BB, nie odpisala na smska, mam nadzieje ze to tylko problemy techniczne.
Alcia, o tak szpagaty teraz to nie najlepszy pomysł ;-) Dzisiaj znacznie lepiej sie czuje, 9 h snu dziala cuda. Moja Julcia tez rozkreca sie noca, kiedy usiluje zasnac i to jak !
istne wygibasy, mam nadzieje ze nie fiknela z powrotem glowka do gory ;-) Caly dzien jak brzuch byl twardy, nie czulam jej az sie balam, ale wystarczy relaks i wsio OK
Sie dzieje ! :-) Trzymamy kciuki Kochana, daj znac jak dalej....
Lece zrobic pierwsze sniadanko w nowym domu, w lodowce na razie tylko parówki :-) Papa i pieknej niedzieli !