reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

cześć Kobietki :-)
Trixi, witaj, witaj :-)
Beniaminko, przekaż Dorotce wielkie gratulacje!!!!
pomimo pogody, złego nastroju buzia mi się smieje jak czytam wiadomości od Was :-)
a gdzie to nasza Pysia????
buziaki i dobrego dnia

reklama
DZIĘKI Dziewczynki! u nas rocznicowo :-) tzn M milusi od rana.. ciekawe co wymyśli.. ;-) na razie pojechał z Ojcem postawić gdzieś samochód, bo ten sobie drugi kupił a starego nie może sprzedać... więc pod domem stoi cztery auta, więc pasowałoby tą staję pomniejszyć :-D
na pewno nigdzie nie pójdziemy, chyba, ze wieczór na cos nieplanowanego nas weźmie.. bo M jeszcze w tygodniu starał się wybadać czy rezerwowac knajpę, ale ja się nie zgodziłam, bo cholerka wie jak to z moim samopoczuciem będzie a ja niespodzianek takich nie lubię... woęc troszkę mnie zna i wolał nie ryzykować :-)
Kalcha, kochanie, tosia zawsze jest miła... z przerwami na bycie nie miłą ;-D

Ritka - a jak mąż? Przeszło mu?

Dzięki Dagna! Silny chłop z niego! W piątek i w sobotę odwiedził naszą super masażystkę i już drugi dzień koncertuje. Właśnie odjechał na kolejny występ! Musi się oszczędzać, ale przynajmniej rusza się samodzielnie!

Tosia - gratuluję rocznicy ślubu! Wszystkiego naj!

Beniaminko - zapraszam na karkóweczkę! Jest przepyszna! Przynajmniej tego nie muszę sobie odmawiać w tej cukrzycy:-)

Wow ale super wieści...
Dorotko - gratki, córcia urodziła się w niedzielę, będzie leniuszek, tak przekornie nie w mamę
Buziaki, miłej, nudnej niedzieli, my złożyliśmy łóżeczko ale foty dam później z bajerami tj. pościelą i takimi tam

Witam przy kawci!
Same dobre wieści jak sie wejdzie:-). Ah jak fajnie mieć taki szybki poród. Może dorotka ma jakiś sposób, technike i jak wróci to nam zdradzi;-).

Trixi i Saraa witajcie!!!
Marietta trzymam kciuki mocno za szybciutkie rozwiązanie! Powodzenia kochana!
Gaja mi jak wody odchodziły to najpierw był taki jeden krótki chlust a potem reszta z 2godziny sie sączyła. Zrób test!
Tosia wszystkiego naj naj naj naj!!!

reklama
Witam :) malo sie odzywam bo wykorzystuje czas ze moj E jest w domku:) dzisiaj nawet przespalam noc w miare ale chyba dlatego ze On spal ze mna hehe:D

Trixi, Saraa witajcie w domku:)

Tosia wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy:)

Marietta trzymam kciuki:*

Do góry