reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

nie dzis jeszcze jestem z Wami
poza tym znjaąc mnie to narazie falszywy alarm
nie powiem ciesze sie ze to cholerstwo powoli odrywa sie
bo od rana co wizyta w kiblu to na papierze troche gluta
a kolo 17 z krwią

jakby nie bylo to nastepna na bank nie bede,ale ciesze sie mowie Wam ze chociaz to odchodzi

HA! A jednak! Super! Bardzo się cieszę, że poszło tak szybko i, że masz to już za sobą! Gratulacje Dorotko!

Tosia - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu! Wykorzystaj męża z tej okazji - należy się Wam ;-)

Beniaminka - ale tak fajnie spać na nowym mieszkaniu - mam nadzieję, że będziecie się tam dobrze czuć! I kurujcie się z P, bo będziecie się tylko niepotrzebnie nawzajem zarażać ;-)

Ritka - a jak mąż? Przeszło mu?

Gaja - dobrze byłoby sprawdzić ten "wodospad". Ale może zwiększony śluz, bardziej wodnisty jest normalny - ja się nie znam, u mnie cały czas raczej suchawo! Ale też i 3xS nie było ;-)

Mycha1 - fajny sen :-)

Dziewczyny chyba mi się zaczeło szykuje sie dopakowywuje torbe i lecimy z M na ip dam znać co i jak eskiem:) trzymajcie prosze magiczne kciuki.. z góry dziaa;*

Kciuki zaciśnięte!

Alcia - my też byliśmy w tesco po steki wołowe (dla mojego starego) a skończyliśmy na McDonaldzie - bo naszło mnie na shake'a ;-)

reklama
dorotka jednak dala przed terminem rade urodziec super.:tak::tak::tak:
marietta powodzonka;-)

karolinkare sie nie odezwala na sms:-(, mam nadzieje,ze po prostu opdoczywa i zajmuje sie malenstwami:tak:

jak tak dalej pojdzie to w ciagau 2 ch tyg. bedziemy wszystkie rozpakowane:tak:

Ostatnia edycja:
hejo

ale wiesci, super ze Dorotka urodzila expresem - a tak sie nie mogla tych skurczy doczekac :-)

no, ale widze ze i Mariette chwycilo - o ludzie, ale sie dzieje, ja nie musze filmow sensacyjnych ogladac - takie emocje mamy tu na forum :-)

u mnie zimnica na dworze, jakies 12 stopni - dlatego ciagle siedze w chalupie i jem.. z okazji narodzin coreczki Dorotki zjadlam wlasnie prawie cale pudelko ciastek w czekoladzie hehe ... - jest okazja, trzeba wypic.. tzn. zjesc :-D

pozdrowionka dla wszystkich :-)

Witam was dziewczyny w ten leniwy niedzielny dzień!

Ale wiadomości!:-) Dorotka - gratulacje! A jednak! Chyba sama nie wierzyłaś, że to tak szybko się stanieMarietta! Magiczne kciukasy zaciśnięte!
Gaja - może sprawdź, czy to nie wody za pomocą tych magicznych wkładek z apteki! Bo wody też mogą się sączyć, a nie lać!
Beniaminko - dobre wieści nam przynosisz dzisiaj! Pogratuluj Dorotce od nas wszystkich!
Życzę smacznego śniadanka w nowym domku i zdrowia dla P!

Ja odpływam wstawić karkóweczkę do piekarnika! Muszę wcześniej zrobić obiad, bo mężuś dziś ma kolejny pracowity dzień i niedługo mnie opuszcza, choć wrócił dopiero 1,5 godz. temu. Muszę go porządnie nakarmić!

Mój Paweł dziekuje Ritko :-) A karkóweczka to jego ulubiony kawał prosiaczka, w kazdej postaci :-) Dzisiaj aż- tylko- udka kurczęcia u teściowej ;-)

kciukasy zaciśnięte:)Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorotka- gratulacje:):):)jak fajnie:):)

Przekazałam zaciśnięte kciukasy Mysi:)

Ja dziś spokojnie, jak po wczorajszym szaleństwie, czekam na wtorek na podpisanie aktu notarialnego, a jutro wraca mój gin. z wakacji i w końcu mi powie, kiedy będzie w stanie mnie przyjąć. Ja dziś kończę 37 tydz. i zaczynam 38, więc za tydzień.....już mogę sprzątać:):):)hihihbyle bym miała wyniki bakteriologii:)

Ja również dzisiaj skonczylam 37 tydz. Do terminu OM jeszcze albo...tylko 3 tgodnie, a ma byc wczesniej CC, zobaczymy :-)

Ojej ojej ale ta Dorotka poszalała:szok::szok::szok: tak szybko i ma dzidzię:-D:-D:-D
Ja też tak chcę...
olcia nie wiem czy miała usg 3d....ona kilka lat temu urodziła dziecko z małogłowiem które zmarło po kilku miesiącach więc nikt za bardzo jej o płeć nie pytał ale była pod opieką jakiegoś specjalisty więc myślę że i usg miała full wypas a tu szok...ubranka miała na dziewuszkę...WSZYSTKO NA DZIEWUSZKĘ!!!!!!!!!!!!!! Normalnie max :szok:

a
Mi dzisiaj dzidzia tak szaleje ze max...popołudniu jadę na KTG ciekawe czy w ogóle da radę zapis zrobić bo brzuch tak szaleje:-D:-D:-D

idę dokończyć placek bo miałam ochotę i piekę ;-):tak:
Dorotka poszła z marszu, szczęściara nasza kochana :-)
Z tą pomyłką niezłe jaja, mozna traumę zaliczyć na porodówce :szok:
Powodzenia na KTG ! :-) Cieszę się, że dzidzia fiknęła Ci koziołka w dół :-D

Nasze mamusie z dzidziusiami po tej stronie brzuszka pewnie bardzo zajęte swoimi pociechami, my też lada dzien bedziemy tak samo zaabsorbowane macierzynstwe, ze niewiele bedzie czasu na pogaduchy na BB :-)
Pozdrawiam cieplutko wszystkie spełnione już Mamusie z BB :-) Pieknej niedzieli !

Akderk- widze gonisz jak ja z tym remontem, u mnie przyspieszylo pod koniec, bo tez panike siałam, ze nie zdążymy :-)
Uważaj na siebie Kochana, żebys szpagatu ani wywrotki nie zaliczyla jak niektóre z nas ;-) I owocnych efektów remonciku!

WITAJCIE KOCHANE CIOCIE!!! MY JUZ W DOMKU :-)
odezwiemy sie pozniej !!!!
Serdecznie dziekujemy za gratulacje i wszystkie mile slowa !!!!!!!!!!!

KASIA i TRIXI

Witaj Trixi w domku :-)Sara także w domku, znowu robi się rodzinnie :-D. Odezwijcie się do nas , jak odpoczniecie Kochane, Sara juz napisala swoją relacje, czyli jednak nacierpiala sie z tym CC, ale bol szybko mija czego wszystkim nam zyczę dziewczyny.

reklama
Do góry