reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Monia szalona kobieto razem z Kerna zamienicie sie w "Perfekcyjna Pani domu" :))) to jak juz macie tak czysciutko to żeby się Wam jutro nie nudziło możecie do mnie wpaść i posprzatać troszkę :happy::-D

no Dorotko, troszkę przyspiesza :-) oby, oby poszło po Twojej mysli :-) trzymam kciuki
Asiek, dobrze, ze zdrowiejesz :-)
ja dzis ruszam się jak mucha w smole.. zrobiłam tylko rzeczy niezbędne i byłam na szybkiej kawce u przyjaciółki... a tak naprawdę to był tylko pretekst zeby odebrac zdjęcia na jutrzejszą pierwszą rocznicę :-) tylko ciii...Mój pamięta na pewno, bo cały czas o tym gada.. tzn coś o seksie z okazji... :-D

hahha no tak mężczyźni ale z drugiej strony jakieś zapasy pewnie mu się przydadzą....:-D

ja mojemu nagadałam że Lenka juz tak nisko jest i ma facet niezłą blokade hmm albo kochankę na boku ;-)

właśnie do mnie dzwoni i cyt naszą rozmowe

on: no cześć kochanie, jak tam Julcia, o której poszła spac, o której mama ją przyprowadziła? (wszystko na jednym wydechu powiedziane)
ja: no..
on: dobra pogadamy jak przyjade ide się myć papap

KONIEC

hmmm i:baffled: po co dzwonił

Monia ja twardnienie odczuwam jak by mi sie cały brzuch napinał - coś na zasadzie jak dmuchasz balona i juz nie mozesz więcej powietrza wpuścić- ale to opisałąm :)

widzę, że o czopie mowa :) mi odchodzi od wczoraj, podobne do jajka kurzego, galaretki kisielu nie wiem co tam jeszcze..jest takie ciągnące i nie wsiąka we wkładkę, takie zbite raczej...u mnie akurat przezroczysto-żółte, ale może być też z domieszką krwi lub brunatne. Jak z krwią to poród lada chwila :) i raczej łatwo to rozróżnić od normalnego śluzu. acha i jest tego naprawdę dużo...

Trzymam kciuki za dzisiejsze akcje :)

widzę, że o czopie mowa :) mi odchodzi od wczoraj, podobne do jajka kurzego, galaretki kisielu nie wiem co tam jeszcze..jest takie ciągnące i nie wsiąka we wkładkę, takie zbite raczej...u mnie akurat przezroczysto-żółte, ale może być też z domieszką krwi lub brunatne. Jak z krwią to poród lada chwila :) i raczej łatwo to rozróżnić od normalnego śluzu. acha i jest tego naprawdę dużo...

Trzymam kciuki za dzisiejsze akcje :)

no to rozwiałaś nasze wątpliwości :)) no to mamy kolejną trójeczkę która szykuje sie na porodówkę Dorotka, Kalcha i Msdracula :)

dobra kobitki zmykam bo moja 2 polowa przyjechała

MIŁEJ NOCY ŻYCZĘ :))

MONIA! Tak jakby od góry twardnieje... cały, a nie miejscowo jak przy pojedynczym ruchu lokatora.

Monia szalona kobieto razem z Kerna zamienicie sie w "Perfekcyjna Pani domu" :))) to jak juz macie tak czysciutko to żeby się Wam jutro nie nudziło możecie do mnie wpaść i posprzatać troszkę :happy::-D

hahha no tak mężczyźni ale z drugiej strony jakieś zapasy pewnie mu się przydadzą....:-D

ja mojemu nagadałam że Lenka juz tak nisko jest i ma facet niezłą blokade hmm albo kochankę na boku ;-)

właśnie do mnie dzwoni i cyt naszą rozmowe

on: no cześć kochanie, jak tam Julcia, o której poszła spac, o której mama ją przyprowadziła? (wszystko na jednym wydechu powiedziane)
ja: no..
on: dobra pogadamy jak przyjade ide się myć papap

KONIEC

hmmm i:baffled: po co dzwonił

Monia ja twardnienie odczuwam jak by mi sie cały brzuch napinał - coś na zasadzie jak dmuchasz balona i juz nie mozesz więcej powietrza wpuścić- ale to opisałąm :)
dzięks dziewczyny, to ja już nie wiem czy mi twardnieje??!!!a to coś groźnego?

przejrzalam Wasze posty i polowy nie pamietam;/ jestem tak zmeczona ze padne zaraz spac..oczywiscie wozka nie kupilismy bo na ok 40 sztuk podobal mi sie tylko jeden ale wizualnie..niestety nie spelnial funkcji jakie ja chcialam;/ we wtorek jedziemy gdzies indziej.

Przepraszam ze nie odniose sie do postow ale nie dam rady;/
milej nocy mamusie:*

nie wiem czy sie dobrze trafilem ale po silnych instrukcjach od zony przekazuje ze ma 3 cm czegos tam i o 10 przeworza ja na porodowke rozkrecac dalej pewnie dzis przyjdzie na swiat krystianek .to ja sylwek bylem:-D i jade do zonki
NO MĘŻUŚ JEST BOSKI!!!
WIELKIE GRATULACJE ŻYCZE ZDRÓWKA EMILIO DLA IEBIE I KRYSTIANKA:tak:

Witam z rana :)
Za emilkę kciukasy zaciśnięte, za nasze cesarkowe dziewczyny i mysię również :)
A ja ciągle sie zastanawiam co u Calineczki, bo zawsze dużo pisała a teraz jak kamień w wodę :(

Co do herbatki z tych liści malin to u mnie w żadnej aptece nie ma a mamy ich chyba z 6 albo więcej :/
I tak w ogóle to nie szykuję sie na porodówkę, jest tak spokojnie że aż za spokojnie :) Uparte te dzieci moje :)

GAJU U MNIE W POZNANIU TEŻ CIEŻKO DOSTAĆ TĄ HERBATKĘ W APTECE JA KUPIŁAM W SKLEPIE ZIELARSKIM.

MAGDAH PRODUCENTEM TEJ HERBATKI JEST "DARY NATURY"-LIŚĆ MALINY-HERBATKA EKOLOGICZNA.

WITAM WAS WIECZOROWA PORĄ,ALE SIE TUTAJ DZIEJE,TYLE RODZĄCYCH KOBIETEK TU DZISIAJ, A JA JAKAŚ STRASZNIE NERWOWA JESTEM ,NIC MI NIE POASUJE NA WSZYSTKICH KRZYCZE,A DO TEGO POCHŁANIAM WSZYSTKO CO JEST W ZASIĘGU MOICH DŁONI:-D
JUTRO MAŁŻONKA BEDE MUSIAŁA BARDZO ŁADNIE PRZEPROSIĆ ZA MOJE ZACHOWANIE BO JA NIE WIEM JAK ON DZISIAJ ZE MNA WYTRZYMAŁ:szok: RACZEJ WYTRZYMAŁ DO 21 I POSZEDŁ NA GÓRE SPAĆ:szok:.
MAM NADZIEJE ZE JUTRO BEDE MIAŁA LEPSZY DZIEŃ:tak:

Karolina dziś chyba taki dzień ja po wizycie gości i później szwagra też jakaś taka wymemłana jestem, plecy strasznie bolą brzuch i głowa do tego. A co do nerwowości to nawet wieszaki ,które się złączyły wyprowadziły mnie z równowagi i wywaliłam je w pi****. Mame pogoniłam by porządek z butami swoimi w końcu zrobiła , normalnie najmniejsze rzeczy i błache mnie wkurzają. Gratuluje Emili i mężowi cieszcie się teraz maluszkiem :) Niestety nie nadrobiłam postów bo nie mam siły więc przepraszam, jeżeli ominełam coś istotnego ,postaram się nadrobić jutro. Ja uciekam i życze kolorowych.

no to Dorcia następna;-):tak:Nie dzis...to jutro:-DTrzymam kciukaski

nie dzis jeszcze jestem z Wami
poza tym znjaąc mnie to narazie falszywy alarm
nie powiem ciesze sie ze to cholerstwo powoli odrywa sie
bo od rana co wizyta w kiblu to na papierze troche gluta
a kolo 17 z krwią

jakby nie bylo to nastepna na bank nie bede,ale ciesze sie mowie Wam ze chociaz to odchodzi

ciekawe co u naszych cesarkowych dzisiejszych dziewczyn
spokojnej nocy dziewczyny

reklama
...a ja nie mogę spać...liczę te durne skurcze...juz się do nich przyzwyczaiłam...torbę już dopakowałam więc luz. Mam nadzieję że sobie nawkręcałam i to jeszcze nie to..spróbuję zasnąć-a przed snem najem się ciastek na poprawienie nastroju!!
miłej i spokojnej nocki mamuśki!!

Do góry