reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Monia szalona kobieto razem z Kerna zamienicie sie w "Perfekcyjna Pani domu" :))) to jak juz macie tak czysciutko to żeby się Wam jutro nie nudziło możecie do mnie wpaść i posprzatać troszkę :happy::-D

no Dorotko, troszkę przyspiesza :-) oby, oby poszło po Twojej mysli :-) trzymam kciuki
Asiek, dobrze, ze zdrowiejesz :-)
ja dzis ruszam się jak mucha w smole.. zrobiłam tylko rzeczy niezbędne i byłam na szybkiej kawce u przyjaciółki... a tak naprawdę to był tylko pretekst zeby odebrac zdjęcia na jutrzejszą pierwszą rocznicę :-) tylko ciii...Mój pamięta na pewno, bo cały czas o tym gada.. tzn coś o seksie z okazji... :-D

hahha no tak mężczyźni ale z drugiej strony jakieś zapasy pewnie mu się przydadzą....:-D

ja mojemu nagadałam że Lenka juz tak nisko jest i ma facet niezłą blokade hmm albo kochankę na boku ;-)

właśnie do mnie dzwoni i cyt naszą rozmowe

on: no cześć kochanie, jak tam Julcia, o której poszła spac, o której mama ją przyprowadziła? (wszystko na jednym wydechu powiedziane)
ja: no..
on: dobra pogadamy jak przyjade ide się myć papap

KONIEC

hmmm i:baffled: po co dzwonił

Monia ja twardnienie odczuwam jak by mi sie cały brzuch napinał - coś na zasadzie jak dmuchasz balona i juz nie mozesz więcej powietrza wpuścić- ale to opisałąm :)

widzę, że o czopie mowa :) mi odchodzi od wczoraj, podobne do jajka kurzego, galaretki kisielu nie wiem co tam jeszcze..jest takie ciągnące i nie wsiąka we wkładkę, takie zbite raczej...u mnie akurat przezroczysto-żółte, ale może być też z domieszką krwi lub brunatne. Jak z krwią to poród lada chwila :) i raczej łatwo to rozróżnić od normalnego śluzu. acha i jest tego naprawdę dużo...

Trzymam kciuki za dzisiejsze akcje :)

widzę, że o czopie mowa :) mi odchodzi od wczoraj, podobne do jajka kurzego, galaretki kisielu nie wiem co tam jeszcze..jest takie ciągnące i nie wsiąka we wkładkę, takie zbite raczej...u mnie akurat przezroczysto-żółte, ale może być też z domieszką krwi lub brunatne. Jak z krwią to poród lada chwila :) i raczej łatwo to rozróżnić od normalnego śluzu. acha i jest tego naprawdę dużo...

Trzymam kciuki za dzisiejsze akcje :)

no to rozwiałaś nasze wątpliwości :)) no to mamy kolejną trójeczkę która szykuje sie na porodówkę Dorotka, Kalcha i Msdracula :)

dobra kobitki zmykam bo moja 2 polowa przyjechała

MIŁEJ NOCY ŻYCZĘ :))

MONIA! Tak jakby od góry twardnieje... cały, a nie miejscowo jak przy pojedynczym ruchu lokatora.

Monia szalona kobieto razem z Kerna zamienicie sie w "Perfekcyjna Pani domu" :))) to jak juz macie tak czysciutko to żeby się Wam jutro nie nudziło możecie do mnie wpaść i posprzatać troszkę :happy::-D

hahha no tak mężczyźni ale z drugiej strony jakieś zapasy pewnie mu się przydadzą....:-D

ja mojemu nagadałam że Lenka juz tak nisko jest i ma facet niezłą blokade hmm albo kochankę na boku ;-)

właśnie do mnie dzwoni i cyt naszą rozmowe

on: no cześć kochanie, jak tam Julcia, o której poszła spac, o której mama ją przyprowadziła? (wszystko na jednym wydechu powiedziane)
ja: no..
on: dobra pogadamy jak przyjade ide się myć papap

KONIEC

hmmm i:baffled: po co dzwonił

Monia ja twardnienie odczuwam jak by mi sie cały brzuch napinał - coś na zasadzie jak dmuchasz balona i juz nie mozesz więcej powietrza wpuścić- ale to opisałąm :)
dzięks dziewczyny, to ja już nie wiem czy mi twardnieje??!!!a to coś groźnego?

przejrzalam Wasze posty i polowy nie pamietam;/ jestem tak zmeczona ze padne zaraz spac..oczywiscie wozka nie kupilismy bo na ok 40 sztuk podobal mi sie tylko jeden ale wizualnie..niestety nie spelnial funkcji jakie ja chcialam;/ we wtorek jedziemy gdzies indziej.

Przepraszam ze nie odniose sie do postow ale nie dam rady;/
milej nocy mamusie:*

nie wiem czy sie dobrze trafilem ale po silnych instrukcjach od zony przekazuje ze ma 3 cm czegos tam i o 10 przeworza ja na porodowke rozkrecac dalej pewnie dzis przyjdzie na swiat krystianek .to ja sylwek bylem:-D i jade do zonki
NO MĘŻUŚ JEST BOSKI!!!
WIELKIE GRATULACJE ŻYCZE ZDRÓWKA EMILIO DLA IEBIE I KRYSTIANKA:tak:

Witam z rana :)
Za emilkę kciukasy zaciśnięte, za nasze cesarkowe dziewczyny i mysię również :)
A ja ciągle sie zastanawiam co u Calineczki, bo zawsze dużo pisała a teraz jak kamień w wodę :(

Co do herbatki z tych liści malin to u mnie w żadnej aptece nie ma a mamy ich chyba z 6 albo więcej :/
I tak w ogóle to nie szykuję sie na porodówkę, jest tak spokojnie że aż za spokojnie :) Uparte te dzieci moje :)

GAJU U MNIE W POZNANIU TEŻ CIEŻKO DOSTAĆ TĄ HERBATKĘ W APTECE JA KUPIŁAM W SKLEPIE ZIELARSKIM.

MAGDAH PRODUCENTEM TEJ HERBATKI JEST "DARY NATURY"-LIŚĆ MALINY-HERBATKA EKOLOGICZNA.

WITAM WAS WIECZOROWA PORĄ,ALE SIE TUTAJ DZIEJE,TYLE RODZĄCYCH KOBIETEK TU DZISIAJ, A JA JAKAŚ STRASZNIE NERWOWA JESTEM ,NIC MI NIE POASUJE NA WSZYSTKICH KRZYCZE,A DO TEGO POCHŁANIAM WSZYSTKO CO JEST W ZASIĘGU MOICH DŁONI:-D
JUTRO MAŁŻONKA BEDE MUSIAŁA BARDZO ŁADNIE PRZEPROSIĆ ZA MOJE ZACHOWANIE BO JA NIE WIEM JAK ON DZISIAJ ZE MNA WYTRZYMAŁ:szok: RACZEJ WYTRZYMAŁ DO 21 I POSZEDŁ NA GÓRE SPAĆ:szok:.
MAM NADZIEJE ZE JUTRO BEDE MIAŁA LEPSZY DZIEŃ:tak:

Karolina dziś chyba taki dzień ja po wizycie gości i później szwagra też jakaś taka wymemłana jestem, plecy strasznie bolą brzuch i głowa do tego. A co do nerwowości to nawet wieszaki ,które się złączyły wyprowadziły mnie z równowagi i wywaliłam je w pi****. Mame pogoniłam by porządek z butami swoimi w końcu zrobiła , normalnie najmniejsze rzeczy i błache mnie wkurzają. Gratuluje Emili i mężowi cieszcie się teraz maluszkiem :) Niestety nie nadrobiłam postów bo nie mam siły więc przepraszam, jeżeli ominełam coś istotnego ,postaram się nadrobić jutro. Ja uciekam i życze kolorowych.

no to Dorcia następna;-):tak:Nie dzis...to jutro:-DTrzymam kciukaski

nie dzis jeszcze jestem z Wami
poza tym znjaąc mnie to narazie falszywy alarm
nie powiem ciesze sie ze to cholerstwo powoli odrywa sie
bo od rana co wizyta w kiblu to na papierze troche gluta
a kolo 17 z krwią

jakby nie bylo to nastepna na bank nie bede,ale ciesze sie mowie Wam ze chociaz to odchodzi

ciekawe co u naszych cesarkowych dzisiejszych dziewczyn
spokojnej nocy dziewczyny

reklama
...a ja nie mogę spać...liczę te durne skurcze...juz się do nich przyzwyczaiłam...torbę już dopakowałam więc luz. Mam nadzieję że sobie nawkręcałam i to jeszcze nie to..spróbuję zasnąć-a przed snem najem się ciastek na poprawienie nastroju!!
miłej i spokojnej nocki mamuśki!!

Do góry