Witam się przy kubku czarnej:-)
Trzymaj się cieplutko, kciuki zaciśnięte, powodzenia!!
He, he, szczęściara z tym fachowcem, u mnie ostatnio pękła jakaś uszczelka w łazience, przyszło dwóch panów, naprawili i zostawili po sobie taki zapach.. Jak to niektórzy powiadają prawdziwy facet powienien pachnieć potem, koniem i tytoniem;-):-)
Ja jadam pasztet zwykły, drobiowy, krem z pasztetu, z pomidorami... Uwielbiam chlebuszek ze smaluszkiem i pasztetem.. Musi być tylko świeży
Powodzenia słońce, trzymaj się, zdrówka dla waszej dwójeczki:-)Czekamy na info..
Ale dziś ziąb, normalnie jesień.. Milusiego dnia kochane
Chciałam tylko pogratulować nowym mamusiom
Ja jutro idę do szpitala, pewnie cesarka jeszcze tego samego dnia a do domku jak zwykle po dniach 5.
Trzymajcie się dziewczyny i ródzcie szczęśliwie i szybko!
Trzymaj się cieplutko, kciuki zaciśnięte, powodzenia!!
Haszi - powodzenia, kciuki zacisniete :-)
Magi - takie twardnienie to u mnie norma.. w ciagu dnia mam je kilka albo kilkanascie razy..
Pisalam dzis o montazu drzwi w dniu jutrzejszym i wyobrazcie sobie, ze kolo byl juz dzis !!! ( oczywiscie wczesniej sie zapowiedzial telefonicznie ) i kryjowke sypialniana przed kotem mamy juz zapewniona :-) yuuhuuu... mam tylko nadzieje, ze nie bedzie w nie drapal i jakos niemilosiernie mialczal.
Dagna - a jak Twoja sprawa z polkami - zjawil sie dziad? U mnie nawet okazalo sie, ze Pan montazowy jest bardzo sympatyczny i dokladny... a jak sie spocil to ladnie pachnialo - chyba mial jakis super antyperspirant :-) hehe...
He, he, szczęściara z tym fachowcem, u mnie ostatnio pękła jakaś uszczelka w łazience, przyszło dwóch panów, naprawili i zostawili po sobie taki zapach.. Jak to niektórzy powiadają prawdziwy facet powienien pachnieć potem, koniem i tytoniem;-):-)
kochane a ja otworzylam lodowke i jak spojrzalam na pasztetowa drobiowa to normalnie glod mi sie odezwal a z tego co wiem to w ciazy takich rzeczy jesc nie mozna
czy teraz tez to moze zaszkodzic czy to poprstu takie bajki z tym pasztetem? bo normalnie slinka mi leciiiii
Ja jadam pasztet zwykły, drobiowy, krem z pasztetu, z pomidorami... Uwielbiam chlebuszek ze smaluszkiem i pasztetem.. Musi być tylko świeży
Witam raniuteńko mamusie:-):-) wpadłam tylko na moment powiedzieć wam papapapapai buziaczki trzymam kciuki również i za was:-):-) za wasze porody i wasze maleństwa:-):-) miłego dnia:-)ja zmykam robić koło siebie :-):-) Trzymajcie się
Powodzenia słońce, trzymaj się, zdrówka dla waszej dwójeczki:-)Czekamy na info..
Ale dziś ziąb, normalnie jesień.. Milusiego dnia kochane