reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

HASZI JA TEŻ BEDE SZCZEPIĆ SWOJE MALEŃSTWO:tak:
TRZYMAM KCIUKI ZA TWÓJ WIELKI JUTRZEJSZY DZIEŃ OBY WSZYSTKO POSZŁO GŁADKO-TEGO TOBIE ŻYCZE!!!!
KASIALLE JA Z RUCHAMI MALUTKIEJ WCZORAJ MIAŁAM DOSŁOWNIE TO SAMO ADHD STRASZNE:-D
KALCHA DAWAJ ZNAĆ W RAZIE CZEGO ,CZY KTÓRAŚ ZDZIEWCZYN MA TWÓJ NUMER??? ZEBY BYĆ W KONTAKCIE?

CO DO TEGO OLEJKU PRZYSPIESZAJĄCEGO TO JA BYM SIE BAŁA UZYĆ MIMO WSZYSTKO.
JA JESTEM OD 3 DNI NA ETAPIE PICIA HERBATKI Z LIŚCI MALIN COBY PORÓD BYŁ ŁATWIEJSZY:tak:
MOJA POŁOŻNA ZALECIŁA TEŻ LAMPKE CZERWONEGO WINA NIBY TEŻ POWODUJE (PRZYSPIESZA) PORÓD,ALE JA PÓKI CO NA WINKO WOGÓLE NIE MAM OCHOTY

reklama
HASZI JA TEŻ BEDE SZCZEPIĆ SWOJE MALEŃSTWO:tak:
TRZYMAM KCIUKI ZA TWÓJ WIELKI JUTRZEJSZY DZIEŃ OBY WSZYSTKO POSZŁO GŁADKO-TEGO TOBIE ŻYCZE!!!!
KASIALLE JA Z RUCHAMI MALUTKIEJ WCZORAJ MIAŁAM DOSŁOWNIE TO SAMO ADHD STRASZNE:-D
KALCHA DAWAJ ZNAĆ W RAZIE CZEGO ,CZY KTÓRAŚ ZDZIEWCZYN MA TWÓJ NUMER??? ZEBY BYĆ W KONTAKCIE?

CO DO TEGO OLEJKU PRZYSPIESZAJĄCEGO TO JA BYM SIE BAŁA UZYĆ MIMO WSZYSTKO.
JA JESTEM OD 3 DNI NA ETAPIE PICIA HERBATKI Z LIŚCI MALIN COBY PORÓD BYŁ ŁATWIEJSZY:tak:
MOJA POŁOŻNA ZALECIŁA TEŻ LAMPKE CZERWONEGO WINA NIBY TEŻ POWODUJE (PRZYSPIESZA) PORÓD,ALE JA PÓKI CO NA WINKO WOGÓLE NIE MAM OCHOTY

kurcze tak sie zastanawiam czemu moj lekarz na sam koniec nic mi nie zalecil w sensie np wlasnie takich herbatek z lisci malin hmmm .....

kurcze tak sie zastanawiam czemu moj lekarz na sam koniec nic mi nie zalecil w sensie np wlasnie takich herbatek z lisci malin hmmm .....
maja mi lekarz tez tego nie zalecił,położna która będzie u mnie odbierać poród powiedziała mi ze mam sobie takową herbatkę kupić i pić dwa razy dziennie zeby łatwiej sie rodziło.

Kalcha i co tam???

OSOBISCIE WYDAJE MI SIE ZE MOŻESZ PIĆ JAK NAJBARDZIEJ,RZEKOMO HERBATA TA PRZYSPIESZA I UŁATWIA PORÓD,MOŻE BYĆ STOSOWANA JAKO ŚRODEK OCZYSZCZAJĄCY Z TOKSYN,REGULUJACA PRZEMIANĘ MATERII.:tak:
A ILE W TYM PRAWDY KTO WIE?

Maja -a pij sobie ta herbatke,, nie sadze zeby komus zaszkodzila...
Karolina - czerwone wino?????????hmmmm....ja tak tesknie za dobrym winem, to moze jeszcze poczekam z 2 tyg. i zaczne sie "alkoholizowac":)))gorzej, ze i syncia przy okazji...

Haszi- powodzenia!!!!!co do szczepionek, ten temat byl tu poruszany juz kilka razy i moim zdaniem trudno o jednoznaczna opinie...ja jednak szczepie, tylko w Irlandii wyglada to troszke inaczej, nie szczepia od razu na wszystko, ale nawet gdybym byla w Polsce , to bym nie ryzykowala i szczepila...

Mysia - trzymaj sie tam i czekamy na dobre wiesci:)

Asiek - a moze to nieglupi pomysl, do tego szpitala sie wybrac?uwazaj na siebie...

Kolorowych snow!!!!!!!

OSOBISCIE WYDAJE MI SIE ZE MOŻESZ PIĆ JAK NAJBARDZIEJ,RZEKOMO HERBATA TA PRZYSPIESZA I UŁATWIA PORÓD,MOŻE BYĆ STOSOWANA JAKO ŚRODEK OCZYSZCZAJĄCY Z TOKSYN,REGULUJACA PRZEMIANĘ MATERII.:tak:
A ILE W TYM PRAWDY KTO WIE?

no to jutro jak bede miala mozliwosc to sobie taka kupie: D moze cos sie ruszy wreszcie:) ok ja lece lulu dzisiaj wyjatkowo szybciej bo cos mnie plecki bola

Dobranoc wszystkim i do jutra:)

karolina kontakt mam z gusia i z agnieszka wiec spokojnie a na razie ze spokojem co 20 minut mnie boli ale nie nasila się więc pewnie to tylko straszenie będe twardo siedziała aż nie będą co 5-10 minut tak mówiła położna a lekarz panikarz i dlatego kazał od razu :)

maja co lekarz i położna to inna opinia ja tam uważam że jeśli masz jeszcze 2 tyg do terminu to nie ma co wywoływać nic na siłe zwłaszcza że jak sama piszesz nic się nie zapowiada, mi położna doradzała żebym coś kombinowała jeśli mam regularne skurcze a takie mam od 3 dni ale przechodzą czyli pewnie takie strachy jak u justyny były

reklama
tosia1
kerna
Ritka
maja888
KAROLINA84
Ksiulka
magi78
alcia81
Jeśli którejś z was przypadkiem ominęłam to bardzo przepraszam dziękuje wam za trzymające za mnie kciukasy:-):-)
ja z nerwów to chodzę i sprzątam mieszkanko jeszcze. Ja nie umyłam się, nie ogoliłam no masakra !!!:szok::szok:
mały w brzuszku bryka ale już z dnia na dzień coraz mniej ruchów czuje hmmm.... możne mu ciasno , no na pewno:):-) wiecie... jak sobie pomyśle ,że jak urodzę to rodzinka Ku..a!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:się zwali i będzie mi dyktować co mam robić jak prawidłowo powinno się trzymać maleństwo itd. itp. to tam to, to oszaleje!!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry:wszystkich wygonie!! przecież po porodzie to chcesz odpocząć, pobyć samemu z maleństwem a nie żeby każdy na siłę przychodził i mówił:angry: ,, jeja jaki malutki i kochany" jak sobie pomyśle ze tak będzie to już tracę ochotę na rodzenie naprawdę.

Do góry