reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Też tak myślę ale poczekam chyba leżąc w łóżku najlepiej prześpie te akcje chyab że się nie będzie dało to wtedy będe miała pewność :) zmykam Ty też kobieto do spania kożystajmy puki jest to możliwe!!!

Dobrej nocy

reklama
Mysia spokojnie kobieto wiem że najmniej teraz będzie ci potrzeba takich wizyt więc najlepiej powiedz otwarcie że chcesz odpocząć i że nie masz siły na odwiedziny przez tydzień czy dwa bo czujesz się nie komfortowo!!! Oj widzę że dopada Cię stresik i wcale Ci się nie dziwię ale wiem że bęzie dobrze w końcu trzymamay kciukaski!!! Maleństwo wszystko wynagrodzi!!!

Mysia zgadzam sie ze zdaniem kalchy najlepiej powiedzieć rodzince wprost ze narazie odwiedziny nie są mile widziane,a być moze twoje takie nastawienie jest właśnie przesz nerwy i stres,a jutro juz zupełnie inaczej podejdziesz do sprawy,tego tobie życze kochana,nie stresuj sie tylko odpoczywaj a zobaczysz wszystko bedzie ok

ja nie moge zasnac z bolu plecow ,wiec odpalilam bb :) Zycze wszystkim jutrzejszym rodzacym szybkiego rozwiazania i byscie mogly sie spokojnie cieszyc swoimi maluszkami :) Tym co juz ida albo poszly spac zycze kolorowych snow :)

no i ja spac tez jakos nie moge:crazy:

kalcha ja nie mam zamiaru wywolywac ale myslalam ze te herbatki z maliny poprostu mi pomoga na zaś tzn ze porod bedzie latwiejszy ale ze herbatka przyspieszy to nie wiedzialam czyli odradzasz mi picia jej??;-)

kurcze i znowu ogromne mokre plamy na pizamce mam bo z piersi tak mocno leci...

to widze ,ze nie jestem sama. Masakra jakas a jutro musze wstac o 8 a ja co leze i nie moge zasnac. Pilam juz cieple kakao , wygrzewam sie pod koldra i nic. Jedyne co to oczy powoli sie mecza ale jak tylko poloze laptopa obok i probuje sie jakos ulozyc to plecy nie daja mozliwosci. Moge lezec tylko na wznak ale tak nie zasne ;/ No nienormalna jakas jestem , no nic ide sie jakos zmusic do spania.

Ostatnia edycja:
o dziś jestem pierwsza, coś dospać nie mogłam.
zatem miłego weekendu dla Was!
za rozpakowujące się dzisiaj trzymamy kciuki!

Witam raniuteńko mamusie:):-):-) wpadłam tylko na moment powiedzieć wam papapapapa:)i buziaczki trzymam kciuki również i za was:):-):-) za wasze porody i wasze maleństwa:):-):-):tak: miłego dnia:):-)ja zmykam robić koło siebie :):-):-) Trzymajcie się:happy::happy:

reklama
Do góry