reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

dorotka, kerna, olcia przy takich pobolewaniach w pierwszej ciąży szykowałam się na porodówkę, naiwnie myślałam że to skurcze hahaha później już nie było do śmiechu bo chciałam jeszcze przed wyjazdem do szpitala wziąć kąpiel a tu masz cała wanna zabarwiona na czerwono, to było nad ranem a dzień wcześniej na noc napiłam się "tego oleju" i powiem szczerze że do dziś nie wiem od czego te krwawienia były, może od tego oleju?? zresztą lekarze też nie wiedzieli od czego ale zapobiegawczo oxy 3 dni :crazy::angry::-:)-:)-( z przerwami na noce, aż w końcu zrobiło się rozwarcie....

także sama nie wiem dziewczyny czy ten olej to wart?? może głupio myślę ale powtórki z rozrywki nie chcę i daruję sobie ten olej tym razem...

alez ja do zadnego oleju nie namawiam

reklama
Hashi, Karolinkare, Mysia...trzymam kciukasy.
Kalcha no no...ja dzis tez zrana mały sexik odbyłam ale brzuch mi tylko stwardniał i nic wiecej...hiii nawet mam mniejsze wydzieliny. I dzidzia chyba w szoku była bo nie ruszała sie chyba z pół godz.(to był pierwszy sex od paru miesiecy).

Ostatnia edycja:
olcia ależ ja nie mówię że namawiasz, ja też nie wiem czy ten olej to mi zaszkodził, nie odradzam tylko moje przeżycia w akcie desperacji przelewam a pisałam do ciebie ze względu na te skurcze przepowiadające ;-)

a malutka moja dziś się wierci niemiłosiernie, może się wkręca w kanał?? łudzę się, w końcu 40 tydzień się zaczął, noż ile można czekać??!! :sad::sad::sad:
nie ma co się dołować dziewczyny, idę się położyć, do jutra

haszi powodzenia

ja bede szczepic, z tymze jutro sie bede dowiadywac, czy moge przywiesc swojja szczepionke-engerix zamiast hepavoxu:blink:

maja co tu dużo mówić nie nastawiam się psychicznie na wcześniej ale lekarze mnie usilnie na to nastawiają i moje skurcze i krzyże no szłu nie ma codziennie zastanawiam się czy na IP nie jechać ale troche pokombinuje i daje radę aczkolwiek zobaczymy co dzisiejsza noc przyniesie bo coś za mocno zaczyna mnie kurczyć... albo się wyciszy albo rozwinie

reklama
maja co tu dużo mówić nie nastawiam się psychicznie na wcześniej ale lekarze mnie usilnie na to nastawiają i moje skurcze i krzyże no szłu nie ma codziennie zastanawiam się czy na IP nie jechać ale troche pokombinuje i daje radę aczkolwiek zobaczymy co dzisiejsza noc przyniesie bo coś za mocno zaczyna mnie kurczyć... albo się wyciszy albo rozwinie

no mi tylko bardzo twardnieje brzuch teraz a tak to nic:crazy:

Do góry