reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

haszi powodzenia kciuki zaciśnięte :)
maja a powodzenia mogę ci życzyć żebyś dobrze wypoczęła przez ta noc i nie wstawała siku za często :-):-p

qrde dziś jakiś tasiemiec we mnie wstąpił zjadłam bułę . nektarynę, jabłko ,liona, wypiłam sok a teraz naszła mnie chęć na cole masakra jakaś :-):-D
życzę spokojnej nocki i obyście wstały jutro wypoczęte :):rofl2:

reklama
haszi zaciskam kciukasy oby szybko i bezproblemowo wszystko poszło!!!

Oj a mnie i mojego P. podkusiło na czułości i teraz zwijam się z bólu bo wszystko się napieło i masakra jeden wielki skurcz ide pod prysznic jak nie podziała to chyba pojade na IP. Ja rozumiem że seksik przyspiesza ale aż tak???

kochane a ja otworzylam lodowke i jak spojrzalam na pasztetowa drobiowa to normalnie glod mi sie odezwal a z tego co wiem to w ciazy takich rzeczy jesc nie mozna:(

czy teraz tez to moze zaszkodzic czy to poprstu takie bajki z tym pasztetem? bo normalnie slinka mi leciiiii

haszi zaciskam kciukasy oby szybko i bezproblemowo wszystko poszło!!!

Oj a mnie i mojego P. podkusiło na czułości i teraz zwijam się z bólu bo wszystko się napieło i masakra jeden wielki skurcz ide pod prysznic jak nie podziała to chyba pojade na IP. Ja rozumiem że seksik przyspiesza ale aż tak???

o cholera !

kochane a ja otworzylam lodowke i jak spojrzalam na pasztetowa drobiowa to normalnie glod mi sie odezwal a z tego co wiem to w ciazy takich rzeczy jesc nie mozna:(

czy teraz tez to moze zaszkodzic czy to poprstu takie bajki z tym pasztetem? bo normalnie slinka mi leciiiii

nie wiem, jak z pasztetowa drobiowa ale ja juz od jakiegos czasu jem pasztet Profi, ten z puszeczki bo wytrzymac nie moge :-)

Jeszcze na odchodnym... dziewczyny, wszystkie będziecie szczepić dzieci w szpitalu?
Podobno warto się nie zgodzić...wie ktos cos o tym?

Haszi, trzymam kciuki!
Ja będę szczepić. zastanawiałam sie nad tym, ale w razie czego bym sobie pluła w brodę, ze mogłam zaszczepić, a tego nie zrobiłam...

dorotka, kerna, olcia przy takich pobolewaniach w pierwszej ciąży szykowałam się na porodówkę, naiwnie myślałam że to skurcze hahaha później już nie było do śmiechu bo chciałam jeszcze przed wyjazdem do szpitala wziąć kąpiel a tu masz cała wanna zabarwiona na czerwono, to było nad ranem a dzień wcześniej na noc napiłam się "tego oleju" i powiem szczerze że do dziś nie wiem od czego te krwawienia były, może od tego oleju?? zresztą lekarze też nie wiedzieli od czego ale zapobiegawczo oxy 3 dni :crazy::angry::-:)-:)-( z przerwami na noce, aż w końcu zrobiło się rozwarcie....

także sama nie wiem dziewczyny czy ten olej to wart?? może głupio myślę ale powtórki z rozrywki nie chcę i daruję sobie ten olej tym razem...

reklama
Haszi ja będę rozmawiałam ostatnio z 2 kuzynkami i przekonały mnie żebym nie protestowała

onionek no cholera cholera wziełam no spe prysznic i daje radę troche ustąpiło poczekamy zobaczymy ale się wystraszyłam nie powiem

Do góry