reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Kurde ja ciagle GŁODNA...i wciagam ciagle cos, ale nic konkretnego...i tak czytam o tych wasszych plackach...ajjjj jak bym zjadła taki świezutki placuszek...hmm.Na kolacje zrobie sobie sandwiche..takie z boczusiem serkiem...mniammm
JolaMi no to juz niebawem bedziesz tulic maleństwo. No i dzieki z wyjasnieniem tego zjawiska u maleństwa co do oddechu..;)
Agim tak, tak ;)
Kerna..o cholercia, no niefajnie.

reklama
Hej

mnie od wczoraj nie trybil net.. nie jestem w stanie nadgonic, co u Was :-(

bylam dzis u gina, niuniuś waży 3 kilo, szyjka skrocona, zamknieta .. takze czekamy..

poza tym ciagle jestem mega spiaca, mam wrazenie ze wrocily objawy z poczatku ciazy - niekonczaca sie sennos i nawet brak apetytu. wczoraj i dzis mam straszny bol plecow, chwilami wrazenie jakby miala zaczac sie grypa - ale nie mam kaszlu, kataru, goraczki... myslicie, ze to jakies przeciazenie - i stad takie bole w kosciach?

Onionek gratki wizyty...no to Twój rozrabiaka duzy juz...
Ja to bóle w kosciach mam na zmiane pogody...a taka do dupy to ostatnio ciagle sie czuje...niedowład całego organizmu normalnie..

Ksiulka wyhodowali u mnie, bo sama odebrałam wyniki i są antybiogramy więc....:wściekła/y:
A do tego przeczytałąm, że paciorek przenika przez pęcherz płodowy więc antybiotyk przezd porodem może a nie musi pomóc:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Znam dziewczynę, która dostała antybiotyk a po 16dniach wróciła z maluszkiem bo okazało się, że ma paciorka w ukł. moczowym:wściekła/y:
jeeeeeeeeeeej pęka mi skóra na brzuchu......boooooooliiiiii macie tak??????

ja tez miałam paciora ale przepisał mi Amotaks jadłam 5 dni źle się po nim czułam ale dałam radę odstawiłam w niedzielę a w czwartek już szłam na powtórne badanie pani w przychodni powiedziała że jak ktoś mało antyb. zażywał to bardzo często pomaga 1 przepisany przez lekarza mi przeszło i pozbyłam się gada za Ciebie też trzymam kciuki a i wynik uprosiłam ją żeby był szybciej i dało sie w 2 dni robocze na 3 byłam po wynik ;) a skórkę jedynie podmuchać mogę pfff :rofl2:

Jola miałaś czekać na mnie ja mam wizytę 7 a ty już pewnie po wszystkim będziesz głowa do góry dzielna kobieta z ciebie i skoro to łożysko zagraża tobie i maleństwu to lepiej w szpitalu poleżeć;-)

Onionek gratki wizyty...no to Twój rozrabiaka duzy juz...
Ja to bóle w kosciach mam na zmiane pogody...a taka do dupy to ostatnio ciagle sie czuje...niedowład całego organizmu normalnie..

dzieki :-) to mnie pocieszylas.. bo sama sie zastanawiam skad takie lamanie w kosciach do dwoch dni.. jakbym miala miec grype to pewnie by mnie juz rozlozylo... moze rzeczywiscie na zmiane pogody.

Kerna - ja mam na przyklad ciagle przesuszona skore na brzuchu, a smaruje non stop oliwka i balsamami..normalnie mam wrazenie, ze mi sie zluszczy..

Ostatnia edycja:
O dżizas SkRZACIK, ty już drugie planujesz?przystopuj.
A ja odzyskałam powera(pewnie po krówkach)wysprzątałąm chacjendę, z myciem podłóg, żeby nie było,obiadek prawie gotowy czekam na mężusia.

ja planowalam drugie jakies 10min po urodzeniu Nadii,endorfiny mnie rozsadzaly:-D

gratki dla Agusi:tak::tak::tak:

mam mega katar,ryj spuchniety czuje sie paskudnie:no:

Ja poodpoczywałam, pospałam a tu kolejna mamusia już rozpakowana.
Grataki dla świeżo upieczonej mamci i dla tych co miały dziś wizyty.

Ja też ostatnio wszamam co popadnie co chwilę coś w buzi mam.
Pewnie zapasy na godzinę 0 robimy.

Kerna- kurcze mi skóra nie pęka.Bidulko ty nasza.

JolaMi- grunt, że Ty i twój maluszek zdrowo i bezpiecznie przebrniecie przez poród mnie być może też czeka jeszcze pobyt w szpitalu przed porodem i walka o poprawienie moich marnych wyników krwi i być może bez transfuzji krwi się nie obędzie. Wsio się okaże 7 września o ile sie do tej daty dokulam i nie urodzę prędzej...

żeby było mało stresu, to jedziemy z Miśkiem do lekara bo znalazłam u neigo guzka za uchem...no i żeby spać spokojnie albo nie, to wole sie spytać co to i po co. Zaraz mnie roztrzęsie z nerwów

DOBRE , była taki kawał,że dziecko się urodziło a rodzice często uprawiali sex w ciąży, dziecko po wyjściu na świat odrazu zapytało o ojca "który to"?
Ojciec odpowiada "ja", dziecko zaczęło klepać ojca po głowie i czole i mówić "dobrze ci tak , dobrze ci tak"
Ten kawał rzeba pokazać ale mam nadzieję,że nie spaliłam.

O dżizas SkRZACIK, ty już drugie planujesz?przystopuj.

Chciałabym zobaczyć taką sytuacje hehehe!
A dziecko planujemy a co z tych planów wyjdzie to już czas pokaże.

Mała nakarmiona i śpi. Ja wykorzystuje sobie ten czas na relaksik. Kawcia i ciasteczka przed tv. Potem sobie wezme długi prysznic bo kąpieli to chyba nie moge jeszcze a chętnie bym sobie wlazła do wanny z górą aromatycznej piany.

reklama
Kochane witam was wszystkie cieplutko;):-) przed chwila poszłam do ubikaxji bo mokro mi się zrobiło i nie wiem co to wyglądało jak śluz ale śluz nie jest taki,,glutowaty'' przepraszam za wyrażenie ale naprawdę nie wiem może to CZOP ŚLUZOWY???

Do góry