reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Kurde ja ciagle GŁODNA...i wciagam ciagle cos, ale nic konkretnego...i tak czytam o tych wasszych plackach...ajjjj jak bym zjadła taki świezutki placuszek...hmm.Na kolacje zrobie sobie sandwiche..takie z boczusiem serkiem...mniammm
JolaMi no to juz niebawem bedziesz tulic maleństwo. No i dzieki z wyjasnieniem tego zjawiska u maleństwa co do oddechu..;)
Agim tak, tak ;)
Kerna..o cholercia, no niefajnie.

reklama
Hej

mnie od wczoraj nie trybil net.. nie jestem w stanie nadgonic, co u Was :-(

bylam dzis u gina, niuniuś waży 3 kilo, szyjka skrocona, zamknieta .. takze czekamy..

poza tym ciagle jestem mega spiaca, mam wrazenie ze wrocily objawy z poczatku ciazy - niekonczaca sie sennos i nawet brak apetytu. wczoraj i dzis mam straszny bol plecow, chwilami wrazenie jakby miala zaczac sie grypa - ale nie mam kaszlu, kataru, goraczki... myslicie, ze to jakies przeciazenie - i stad takie bole w kosciach?

Onionek gratki wizyty...no to Twój rozrabiaka duzy juz...
Ja to bóle w kosciach mam na zmiane pogody...a taka do dupy to ostatnio ciagle sie czuje...niedowład całego organizmu normalnie..

Ksiulka wyhodowali u mnie, bo sama odebrałam wyniki i są antybiogramy więc....:wściekła/y:
A do tego przeczytałąm, że paciorek przenika przez pęcherz płodowy więc antybiotyk przezd porodem może a nie musi pomóc:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Znam dziewczynę, która dostała antybiotyk a po 16dniach wróciła z maluszkiem bo okazało się, że ma paciorka w ukł. moczowym:wściekła/y:
jeeeeeeeeeeej pęka mi skóra na brzuchu......boooooooliiiiii macie tak??????

ja tez miałam paciora ale przepisał mi Amotaks jadłam 5 dni źle się po nim czułam ale dałam radę odstawiłam w niedzielę a w czwartek już szłam na powtórne badanie pani w przychodni powiedziała że jak ktoś mało antyb. zażywał to bardzo często pomaga 1 przepisany przez lekarza mi przeszło i pozbyłam się gada za Ciebie też trzymam kciuki a i wynik uprosiłam ją żeby był szybciej i dało sie w 2 dni robocze na 3 byłam po wynik ;) a skórkę jedynie podmuchać mogę pfff :rofl2:

Jola miałaś czekać na mnie ja mam wizytę 7 a ty już pewnie po wszystkim będziesz głowa do góry dzielna kobieta z ciebie i skoro to łożysko zagraża tobie i maleństwu to lepiej w szpitalu poleżeć;-)

Onionek gratki wizyty...no to Twój rozrabiaka duzy juz...
Ja to bóle w kosciach mam na zmiane pogody...a taka do dupy to ostatnio ciagle sie czuje...niedowład całego organizmu normalnie..

dzieki :-) to mnie pocieszylas.. bo sama sie zastanawiam skad takie lamanie w kosciach do dwoch dni.. jakbym miala miec grype to pewnie by mnie juz rozlozylo... moze rzeczywiscie na zmiane pogody.

Kerna - ja mam na przyklad ciagle przesuszona skore na brzuchu, a smaruje non stop oliwka i balsamami..normalnie mam wrazenie, ze mi sie zluszczy..

Ostatnia edycja:
O dżizas SkRZACIK, ty już drugie planujesz?przystopuj.
A ja odzyskałam powera(pewnie po krówkach)wysprzątałąm chacjendę, z myciem podłóg, żeby nie było,obiadek prawie gotowy czekam na mężusia.

ja planowalam drugie jakies 10min po urodzeniu Nadii,endorfiny mnie rozsadzaly:-D

gratki dla Agusi:tak::tak::tak:

mam mega katar,ryj spuchniety czuje sie paskudnie:no:

Ja poodpoczywałam, pospałam a tu kolejna mamusia już rozpakowana.
Grataki dla świeżo upieczonej mamci i dla tych co miały dziś wizyty.

Ja też ostatnio wszamam co popadnie co chwilę coś w buzi mam.
Pewnie zapasy na godzinę 0 robimy.

Kerna- kurcze mi skóra nie pęka.Bidulko ty nasza.

JolaMi- grunt, że Ty i twój maluszek zdrowo i bezpiecznie przebrniecie przez poród mnie być może też czeka jeszcze pobyt w szpitalu przed porodem i walka o poprawienie moich marnych wyników krwi i być może bez transfuzji krwi się nie obędzie. Wsio się okaże 7 września o ile sie do tej daty dokulam i nie urodzę prędzej...

żeby było mało stresu, to jedziemy z Miśkiem do lekara bo znalazłam u neigo guzka za uchem...no i żeby spać spokojnie albo nie, to wole sie spytać co to i po co. Zaraz mnie roztrzęsie z nerwów

DOBRE , była taki kawał,że dziecko się urodziło a rodzice często uprawiali sex w ciąży, dziecko po wyjściu na świat odrazu zapytało o ojca "który to"?
Ojciec odpowiada "ja", dziecko zaczęło klepać ojca po głowie i czole i mówić "dobrze ci tak , dobrze ci tak"
Ten kawał rzeba pokazać ale mam nadzieję,że nie spaliłam.

O dżizas SkRZACIK, ty już drugie planujesz?przystopuj.

Chciałabym zobaczyć taką sytuacje hehehe!
A dziecko planujemy a co z tych planów wyjdzie to już czas pokaże.

Mała nakarmiona i śpi. Ja wykorzystuje sobie ten czas na relaksik. Kawcia i ciasteczka przed tv. Potem sobie wezme długi prysznic bo kąpieli to chyba nie moge jeszcze a chętnie bym sobie wlazła do wanny z górą aromatycznej piany.

reklama
Kochane witam was wszystkie cieplutko;):-) przed chwila poszłam do ubikaxji bo mokro mi się zrobiło i nie wiem co to wyglądało jak śluz ale śluz nie jest taki,,glutowaty'' przepraszam za wyrażenie ale naprawdę nie wiem może to CZOP ŚLUZOWY???

Do góry