reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Popieram - ja tez bym sie skonsultowala z innym lekarzem - ostatnia miesiaczke tez mialam 13 grudnia, a termin mam na 19-20 wrzesien .

Witam nowe mamusie..
Gugalove, ja bym poszła do innego gina, sama stwierdzasz ze cos nieteges ten twój gin i sie zamartwiasz, wiec wyjscie jest tylko jedno- skonsultuj sie z innym ginem. Ja termin mam na 19 wrzesnia a ostatnia miesiaczke miałam 13 grudnia.

Ja dzis kiepskawo sie czuje i juz sama nie wiem czy to pogoda czy cos tam sie dzieje, bo i brzusio pobolewa i wogóle słaba strasznie jestem i nie do zycia. Mój mi dzis sporo pomógł, ja tylko zupke upichciłam...mój dzis przy odkurzaniu chatki otworzył drzwi na klatke schodowa by przy drzwiach dokładniej odkurzyc...no i tak je zostawił uchylone...heehe, czyzby to roztargnienie ciązowe?
Co do apetytu to ja dostałam taki ze rzrec to mało powiedziane! czyzbym magazynowała przed porodem?
Dziewczynki zdrówka, sio z katarem i innymi choróbskami!
I cos jeszcze miałam napisac...achhh jeszcze wieksza skleroza jak przed ciazą.

reklama
Hej

Ja tylko na chwile wpadłam na bb sie odmeldowac. Jakos dziwnie sie dzisiaj czuje, ale jak mezus pyta to nie umiem jasno okreslic co mi dokładnie jest. Poczytałam co tam u Was słychac, ale brak mi siły nawet na pisanie. Nic mi sie nie chce, malowanie skonczone, a nie ma kto sprzatac:zawstydzona/y:. Chyba łapie jakiegos dołka:-(.

Gratki udanych wizyt. Trzymam tez kciuki za dzisiejsze wizyty.

I musze chyba zaczac liczyc ruchy dzidzi, bo po tym co Olcia napisała, to sie wystraszyłam.

Zmykam lezec, i moze uda mi sie zdrzemnac. Mam nadzieje ze wstane w lepszym humorze.

dziewczyny mam pytanko kiedyś któras wrzuciła link z filmikiem porodu,czy pamiętacie moze w przyblizeniu która to moze być strona na forum albo jaka była stronka???
WŁASNIE SIORKA MOJA PRZYJECHAŁA KTÓRA JEST W CIĄZY I CHCIAŁA SOBIE TEN FILMIK OBEJRZEĆ

gugalove dobrze dziewczynki radzą też bym się wybrała do innego gin.

widzę że większość z nas ma jakiś kiepski dzień dziś mniemam że to ta pogoda bo ja też jakaś rozbita i osłabiona

udanych wizyt
beniaminka znasz już wynik na paciorka ?? i któraś jeszcze pisała że nie wie czy coś wyhodowali??

Monia.gryc- ja niestety musiałam mieć powera i posprzątać na jutro dla wczasowiczów razem z T. bo mamy nie ma wróci o 17 a na 19 ma do pracy więc nic nie zrobi a jutro o 9 babka z synami się zamelduje a ktoś ogarnąć wsio musiał a mi się nie chciało nawet palcem kiwnąć a jak zaczęłam sprzatać to jak w transie i z rozmachu i u góry podłogi pomyłam a teraz siedzę i ledwo zipię.
Na szczęście to już ostatni wczasowicze w tym sezonie.Yuppi...

Już skończyłam i mam labę bo mi plecy zaraz odpadną.

Jeszcze z 2 godzinki mam luzu zanim siostra z mała i mamą wrócą i znów zrobi się gwarno.

Teraz kawka ciasto tv i BB potem duuuuuuuuuuuuża porcja sałatki na kolację.

DAGNA! I sobie przypomniałam, że śliwek nie kupiłam:wściekła/y: No trudno, moi i tak ich nie jedzą. Grunt, że mam brzoskwiń pod dostatkiem;-)

:-) :-) :-) Ja dzisiaj też odpuszczam śliwki, mam pycha jabłka i brzoskwinie i stwierdziłam, że jak 1 dzień przeżyję bez śliwek to jutro będą smakowały jeszcze lepiej ;-)

Moja mała zdrowa, okazało się, że to jednak nie jest ospa.

Super! :-)

Gugalove - jestem tego samego zdania, co dziewczyny! Skonsultuj się z innym lekarzem!

Emilia
- ja biorę zazwyczaj magnez bez wit B6, tak mi zaleciła farmaceutka, ale od czasu do czasu kupowałam z B6. Lekarka powiedziała, że nie ma różnicy, mogę wybrać jaki chcę.

Zmykam szybko do sklepu po jakiś chleb i wieczorem przedostatni raz na zajęcia sr - szkoda, bardzo mi się tam podoba - tyle grubasek w jednym miejscu wyginających się w rytm muzyki - niesamowite ;-)

Karolina to było w "przydatnych linkach" chyba 2 strona, sprawdz:-)

Witam mamusie, widze ze nie wszystkie macie takiego powera jak Pysia;-) zazdroszcze pozytywnie kolezance:tak: ale nie martwcie się tak, mamy prawo do tego . Któras z Was napisała, ze teraz dziecko ma co jesc i pic i gdzie spać, wiec niech jeszcze siedzi - to prawda...święta prawda, potem dojda inne problemy powazne i smieszne tez. Odpoczywajmy ile wlezie;-)
Gugalove to chyba do wizyt nie mozna zaliczyc takie traktowanie,skandal, raczej konsultacja u innego gina sie nalezy i to jak najszybciej.
wybaczcie , ale nie nadrobie wszystkich postów z 2 czy 3 dni...
Gratulacje dla nowych mamusiek saary i trixi:-):-) jeszcze ciekawe co z calineczką?
widze tylko ze Haszi sie odezwała - witaj:-) a Justyna juz pewnie w akcji:zawstydzona/y: trzymam kciuki

pozdrawiam i zycze miłego popołudnia:-)

reklama
Witam się i ja!!!
Jestem właśnie po dłuuugiej drzemce bo noc jakaś do bani była. Oczywiście pierwsze co to poszłam zrobić sobie coś do jedzenia, włączyłam bb i czytam:

kurcze dziewczyny czy wy też macie taki apetyt?ja mogę żreć non stop, nieważ ne co...a wczoraj też naoglądałam się ciuchów dla siebie i doczekać się nie mogę kiedy wbiję się w rurki, no chyba,że się nie wbiję...

Myślałam ze mi bagietka w gardle stanie :) Ale taka prawda ja ostatnio cały czas jestem "na głodzie" i wiecznie coś przeżuwam - zastanawiam się czy to nie z nudów. Ku mojemu zaskoczeniu nie tyję już tak bardzo jak wcześniej więc chyba mogę sobie pozwolić na conieco.

Do góry