reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Dziewczyny albo ja jestem jakas panikara straszna albo juz nie wiem,pamietacie pisalam ze wtedy kiedy opadl mi brzuch mala potem strasznie sie ruszala wrecz wariacko jakby chciala sie ulozyc,a od tych kilku dni to prawie sie nie rusza:(tzn jest doslownie kilka,moze kilkanascie ruchow w ciagu doby(mam na mysli wszystko nie kopniecia)-czy to normalne?

reklama
Wpadam na chwileczke, przepraszam, że nie pisze - przy 3 (2x moje + mała szwagierki) ciężko trochę czasu wygrzebać:-).
Wybaczcie. Dzisiaj mlody u babci wiec ciut lepiej
Ja jeszcze w dwupaku choć skurcze są.
W sobotę mam sie zgłosić na czczo do szpitala więc pewnie mnie wtedy pokoroją. :-D
Kolejny sierpniowy maluch będzie. Szkoda tylko, że u Pysia na rozpoczęciu roku nie bede.
Mam straszny syndrom wicia gniazda- pranie firanek itp...
Całuje was mam nadzieje, że kiedyś będe mogła wszystko poczytać.

Haszi, Haszi, hop, hop!!! co u Ciebie???
Olcia, ja myślę, ze Dzidzia ma malutko miejsca i to dlatego..
Ollga, to normalne... tak sobie to tłumaczę..

Haszi, w tym samym momencie napisałaś :-) trzymaj se i brakuje nam Ciebie

Witam się herbatką miętową:-)

Skrzcik słońce a jakim mleczkiem karmisz małą?

Korba - poszłabym do innego ortopedy, przy takich schorzeniach nie ma żartów i cc chyba najlepszym rozwiązaniem:blink:..

Trixi, Saraa - brawo, gratulacje:-D:-D:-D

Pysia lub Paulinka24 mogłabym prosić o przepis na owy SALCESON na kulinarnym? PLIZ:-)

Co do dolegliwości typu zawroty głowy, zimne poty, dopisuje mrowienie języka:szok::szok: Ponoć dzieciątko uciska na nerwy i stąd te dziwne odczucia.
Więcej grzechów nie pamietam ale jak sobie przypomne to pewnie napisze;-)

Dziewczyny albo ja jestem jakas panikara straszna albo juz nie wiem,pamietacie pisalam ze wtedy kiedy opadl mi brzuch mala potem strasznie sie ruszala wrecz wariacko jakby chciala sie ulozyc,a od tych kilku dni to prawie sie nie rusza:(tzn jest doslownie kilka,moze kilkanascie ruchow w ciagu doby(mam na mysli wszystko nie kopniecia)-czy to normalne?

nie panikuj rybka,dziecko moze zeszlo nizej,wiec ruchy juz mniej agresywne, ale jak sa np kilkanscie wyczuwasz to znaczy ze wszystko oki.:tak::tak::tak::tak:
przed porodem liczy sie ciagle ruchy, ale bejbik mzoe juz nie kopac mocno bo nie ma jak i oszczedza sily. wiec skoro wyczuwasz ruchu w dzien kilka-nascieto wsio w pariatku:-)moze bardziej szaleje wnocy kiedy mama spi:blink:

moje tez juz coraz leniwiej sie rusza.:-)

spojrzalam na twoj suwaczek zostal ci caly miesic,moze mlode ma kilka bardziej laitowych dni, medytuje zamist cwiczyc judo.

Ostatnia edycja:
Olcia - to widze, ze nie tylko ja panikuje!moje dziecko tez juz drugi dzien len ogarnal...jak go zaczepiam to sie laskawie poprzeciaga troche, ale sam z siebie to moze z pare razy dzisiaj...i w nocy chyba tez nie bardzo, bo ja wstaje do kibelka z 6 razy i z tego wszytskiego moze raz sie obudzil? ale jutro ide do rodzinnego to wypytam:)ale czy jak liczycie ruchy dziecka, to te wymuszone tez sie licza?czy tylko te ktore wykonuje sam z siebie?

Agim karmie teraz tym samym co dawali jej na oddziale Bebilon1. Ale pediatra zaleci że jak skończymy to mleko to jest takie dla wcześniaków Pre NAN i tym bedziemy za chwile karmić.

Dziewczyny źle sie ze mną dzieje! Wpadam w depresje poporodową. Cały czas jestem zmęczona, boje sie że coś źle robie z małą i nie daje jej wszystkiego choć ciesze sie że jest ze mną na świecie. Źle sie z tym wszystkim czuje.

Oho! Ale wspaniałe wiadomości na forum! Dwa kolejne bejbiki!
Saraa, Trixi - wielkie gratulację!

Witam mamusie!
A ja juz po wizycie,wszytko okey i termin cesarki na 23 wrzesnia!!!!wiec juz niecaly miesiac:)))
Ide obiadek szykowac
Milego dnia!!!

Gratki wizyty! Masz jeszcze sporo czasu na dopięcie wszystkiego na ostatni guzik!

Wpadam na chwileczke, przepraszam, że nie pisze - przy 3 (2x moje + mała szwagierki) ciężko trochę czasu wygrzebać:-).
Wybaczcie. Dzisiaj mlody u babci wiec ciut lepiej
Ja jeszcze w dwupaku choć skurcze są.
W sobotę mam sie zgłosić na czczo do szpitala więc pewnie mnie wtedy pokoroją. :-D
Kolejny sierpniowy maluch będzie. Szkoda tylko, że u Pysia na rozpoczęciu roku nie bede.
Mam straszny syndrom wicia gniazda- pranie firanek itp...
Całuje was mam nadzieje, że kiedyś będe mogła wszystko poczytać.

Haszi - trzymam kciuki! Odzywaj się częściej!

Mysia - okropnie niska ta twoja hemoglobina! Szok! Masz siły, żeby chodzić? Jak miałam 10 - ledwo przesuwałam nogami!

oj dziewczynki co sie ze mna dzieje :((
nie mam na nic siły... normalnie tylko bym spała.... nawet na BB brak weny :( MASAKRA JAKAŚ

nie wiem co sie u Was dziej, wogóle nie jesem na bieżąco... brak mi sił i cierpliwości do Julci mimo iż ona bardzo grzeczna jest- MAM JUZ DOSC... :(((

byłam dzis na KTG w poniedziałek mam wizyte u anesteziologa w sprawie znieczulenia zzo....

posiedze troszkę z Wami... bo aż głupio że pisze ylko o spobie :(((

reklama
Do góry