reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

cześć dziewczyny żadko tu piszę ale czytam na bieżąco - niestety zanim skończę to zapominam co miałam napisać i tak jakoś wychodzi ;-)

Po pierwsze gratuluję wszystkim nowym mamusiom i ich dzieciaczkom , bardzo Wam fajnie że już tulicie swoje maleństwa :-D:-D:-D

Mam do Was pytanie i sorki że tak o sobie napiszę ale mój ginek na urlopie a ja się jak zwykle denerwuje:-( Od 3 dni słabo się czuje mam takie chwilowe zawroty głowy , zlewa mnie pot i po kilku- kilkunastu minutach przechodzi - zdarza mi się tak kilka razy dziennie . Mierzyłam ciśnienie i najwyższe jakie się pojawiło to 133 na 82 a tak standardowo ok 120 na 70. Czy może któraś ma podobnie i co to może być ???

reklama
j

Kochana ja za akt notarialny płaciłam 3000 +1000 za akt garażu +800 za akt tarasu, tak więc nie narzekaj!

Kasia i Maxio witamy na świecie......

no tylko akt notarialny to zazwyczaj koszt procentowy od ceny mieszkania, a mieszkanie 40 km.od Poznania na pewno tańsze niż w Warszawce;)my garażu nie mamy, tarasu też nie;)
narzekać, nie narzekam, tylko część kasy, którą liczyliśmy, że będzie już na wykańczanie pójdzie na akt, bo pani z biura nieruchomości początkowo podawała koszty bliżej 1000, no ale coż trzeba dać radę...;)

Mam do Was pytanie i sorki że tak o sobie napiszę ale mój ginek na urlopie a ja się jak zwykle denerwuje:-( Od 3 dni słabo się czuje mam takie chwilowe zawroty głowy , zlewa mnie pot i po kilku- kilkunastu minutach przechodzi - zdarza mi się tak kilka razy dziennie . Mierzyłam ciśnienie i najwyższe jakie się pojawiło to 133 na 82 a tak standardowo ok 120 na 70. Czy może któraś ma podobnie i co to może być ???

dzis bylam na wizycie o i o to wszystko mnie pytal gin, mnie zalaewaja tylko poty,ni z tego ni z zowego jestem spocona jak swinia na wybiegu...ktotki prysznic i jest git:tak:

a jak powiedzial gino,ze wszystkie takie objawy z 1szego trysemestru w ostatnich 2-3tyg ciazy moga powrocic-nawet wymioty:baffled:
obserwuj wiec, staraj sie odpoczywac z nogami do gory,jakby cos sie nasililo,pojedz na IP;-)

witam dziewczyny dopiero teraz:-D
cały dzień na nogach jeszcze firmowe sprawy załatwiam przed porodem:-p

olcia mi się coś wydaje że ci ten brzuch opadł bo dzidzia ci się obróciła...nie jest tak????

korba słuchaj koleżanek i pędź do innego lekarza...i nie zamartwiaj sie!!!!!!!!!

u mnie dzisiaj kończą ostatni pokój malować, posprzątam i mogę czekać na dzidziusia :-D

wiesz tego nie wiem,bo dopiero we wtorek zobacze sie z polozna-ale czkawke czuje u gory:)hmmm pojecia nie mam

no tylko akt notarialny to zazwyczaj koszt procentowy od ceny mieszkania, a mieszkanie 40 km.od Poznania na pewno tańsze niż w Warszawce;)my garażu nie mamy, tarasu też nie;)
narzekać, nie narzekam, tylko część kasy, którą liczyliśmy, że będzie już na wykańczanie pójdzie na akt, bo pani z biura nieruchomości początkowo podawała koszty bliżej 1000, no ale coż trzeba dać radę...;)
No fakt przy kupnie każdy grosz się liczy...Moja rada nie oszczędzajcie na podłodze,żadne tam panele-srele,prawdziwy drewniany parkiet lub decha a nawet deska barlinecka , panele to gó...
Sory to powinno być na wątku remontowym

dzis bylam na wizycie o i o to wszystko mnie pytal gin, mnie zalaewaja tylko poty,ni z tego ni z zowego jestem spocona jak swinia na wybiegu...ktotki prysznic i jest git:tak:

a jak powiedzial gino,ze wszystkie takie objawy z 1szego trysemestru w ostatnich 2-3tyg ciazy moga powrocic-nawet wymioty:baffled:
obserwuj wiec, staraj sie odpoczywac z nogami do gory,jakby cos sie nasililo,pojedz na IP;-)
ŚWINIA NA WYBIEGU podoba mi się to określenie kłyk, kłyk...

reklama
Faktycznie się dzieje... co zaglądnę to coś nowego ;))

yupi yupi!!!:tak::-):-):-)
Superaśnie dziewczynkom poszło, napewno są szczęśliwe, ja też już bym chciała!!!!:tak:
Jezu jak mi nogi puchną, mam takie dwa wielgachne kartofle i palcami niemogę ruszac. Tak sobie myślę że za tydzień może mnie już brac ;) Jeszcze tylko Hubcia chcę zaprowadzic -01.09 na rozpoczęcie roku do nowego przedszkola i potem niech mnie już bierze ;)))))

Jestem strasznie podekcytowana tym co się tu dzieje, normalnie tak się cieszę że w końcu i ja zobaczę moją kruszynkę :tak::-):-):-)

ollga ja też się tak pocę i też mi się co chwilkę slabo robi -- ale to już końcówka - damy rady!!

Do góry