reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

mysia- bedzie oki,jestes juz na finiszu i masz wyznaczony dzien w szpitalu.dopakuj torbe i duzo odpoczywaj, to jescze kilka dni:tak:

ale numer,trixi i sara mialy wyznaczony termin cc, obie na 1wrzesnia i co:-D:-D:-D
obie urodza i tak w tym samym dniu, nieplanowo niezle:tak:

reklama
Hejka Dziewczyny, ja dzisiaj nadgonic Was nie moge, co siade do czytania, to albo mam telefon, albo cos pakuje a wczesniej mialam SR- panowie dzisiaj myli lalki, a moj P jako jedyny podjal sie ubrania laleczki w bodziaki :-)

Napisala Sara wkleilam w watku wiadomosci ze szpitala.Oby nam dotrwala do rana, to bedzie miala na spokojnie CC, bo ma wyrazne przeciwskazania do porodu SN po 1 porodzie, takze trzymajmy kciuki aby do rana dotrwala. Moze te skurcze co 20 min jeszcze sie rozejda jak u Justynki na poczatku.
Napisalam Sarze, ze kciuki trzymane i aby dotrwala do ranka.
Osz...juz coraz bardziej mam treme, moze nie strach ale ...jak to bedzie ? :-)
Gratuluje Wam serdecznie wizyt!
Tosiu- uf, uf, uf bo juz sie martwilam, z Twoich objawow juz co najmniej odklejania sie lozyska spodziewalam, albo gestozy. Jak dobrze, ze to tylko stresy a ciążą jest jak czytam wsio OK :-) Martwiłam sie łobuzie jeden !
Alcia- podobnie...niedobrze, ze takie samopoczucie, w razie...zawsze lepiej jechac na Ip.Mowili dzisiaj w szkole R ze jesli matke coz wyraznie niepokoi, jakis nieuzasadniony strach i dziwne dolegliwosci to lepiej jechac do szpitala sie zbadac, ponoc teraz bardziej zachowujemy sie zgodnie z instynktem i podobnie w chwili porodu, ze wiemy nagle co robic.
Mysia- oj to rzeczywiscie niska hemoglobina, nie czulas sie źle, słaba? W szpitalu Ciebie podreperuja, moze cos podgonia z tym zelazem. Byle do soboty Kochana! :-)

Przepraszam jesli kogos pominelam, juz dzisiaj nie nadrobie wszystkiego, rankiem poczytam, musze wczesniej wstac, bo od 9 wylaczaja na calym osiedlu wode, cos trzeba porobic, wlosy umyc itd. Nie wiadomo kiedy wlacza, bo jakas awaria.

Dobranoc i trzymam kciuki za nasze dziewczyny w szpitalach.... !

Ostatnia edycja:
Patrzcie jak sie umowily

mialy obydwie miec cesarki 1.09,a teraz obydwie urodzą 25,niezle

Sara ,Trixi trzymamy kciuki za Was dziewczyny

spadam do lozia
milego wieczoru i malo skurczy

Mysia ja mam hemoglobinkę 7,8 :) czasami ledwo żyję.

Toska- super,że wsio ok po wizycie.
Poodpoczywaj troszku a jutro napewno lepiej się będziesz czuła.

Ja czekam, aż mama wybędzie na lotnisko po moja siostrę a to dopiero o 24,30 za to o 23,30 wpadnie kumpela z mężem bo oni odbierają moja sis z lotniska więc posiedzimy pogadamy potem T. z pracy wróci z kebabem dla mnie wszamam raz dwa i idę lulu bo koło 3 pobudka psy obudza mnie jak mama z siostra wróci.
Jutro siostra od swojego męża zabiera do nas córcie swoją więc będę miała zajęcie od rana do nocy bo jestem ulubioną ciocia od wspólnych zabaw w doktora i inne :)
Mała da popalić poruszam się to i może urodzę na dniach heh.
Najgorzej te jej pobudki o 7 ranko jak wparuje mi do pokoju.

Jakoś dam radę

Dobranoc mamusie.

Zajrzę do was jutro jak tylko znajdę chwilunie ale przy siostrze i jej córci to będzie graniczyło z cudem.

Trzymam mocno kciuki za juterkowe cc i wizyty i za wsio co ma się jutro wydażyć u was, aby potoczyło się po waszej myśli.

Ja tylko sie zameldowac ,ze jeszcze w dwu paku. Po wczorajszej wizycie u ortopedy nie mam kompletnie ochoty na nic jestem zalamana ale to nie bede smucic. Odezwe sie jak bede albo rodzila albo mi minie handra. Gratuluje kolejnym rozpakowanym mamusia i trzymam kciuki za jutrzejsze cesarki ,a Sara tak sie oburzyla ze Trixi na nia nie czeka ,ze malenstwo zrobilo swoje by mama sie nie czula samotnie i prosze obie i tak urodza w tym samym terminie. Trzymam kciuki za dziewczyny ,ktore sie rozkrecaja by wszystko bylo jak najlepiej i najmiej bolesnie. Dobranoc

Nic dziewczyny ja zmykam spac bo juz wszystko mnie boli i kurczy... a jutro duuzzzoo do zrobienia a i oczywiście USG :) Dobrej nocy!!! i rano pamiętajcie o kciukasach za sare i trixi!!!!

Hej Dziewczynki!
Staram się ,ale nie jestem w stanie Was nadrobić (nawet samych dzisiejszych postów), zwłaszcza,że Mała wisi na cycu praktycznie cały dzień, a P. cały czas okupuje kompa. Z tego jednak, co pamiętam:
Wolfheart- gratuluję synusia!!!
Saraa, Calineczka, Justyna ,Trixi trzymam kciuki!!! Oby wszystko poszło szybciutko i sprawnie, a Maluszki zdrowe!!!
Całuski dla Was wszystkich!!!

hej kobitki!!
dochodzi 7,30 Saraa zaraz pójdzie pod nóż:szok: jejku kolejne maleństwo już prawie w objęciach mamusi!!:-)aaaa no i Trixi też!!!
Ja szykuje się na wizytę..pogoda jakas taka do bani, szaro, buro i wieje jak chol..... chyba zaraz się rozpada a ja nie mam co na siebie włożyć!!wszystko ciasne!!:crazy:
Angelus trzymaj się mocniutko i ucałuj gwiazdeczkę !!!!
mammi daj znać jak tam jutro cię przyjmą!!!:tak:

reklama
Do góry