reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

tosia super, ze lepiej sie czujesz.odpoczywaj duzo:tak:

ja po zakupach malutkich,pare stanikow w jakism kosmiczyym jak dlamnie rozmiarze 75,80d:szok: , kupie sobie jeszcze 2-3 stroje domowo-nocne w oysho, ktore uwielbiam i by przy noworotku z pizamach nie biegac pol dnia,ale wslicznych trykotach, wygodnie i kobieco:tak::tak::tak:

reklama
Tosia, dobrze, że Cię lekarka zobaczyła i już Ci lepiej, jak się wyśpisz to jutro też będzie na pewno jeszcze lepiej :-)

Trzymam mocno kciuki za Sarę, Calineczkę i Trixi :-):-):-) Justynko, odezwij się, jak tam u Ciebie!
Nam się tu faktycznie robi wątek sierpniowo-wrześniowy, a na wrzesień to nas chyba garstka zostanie... ;-)

Kasiona, ale słodziaki z Twoich chłopaków! Chyba ciężko się zdecydować, na którego patrzeć, bo nie wiadomo, który przystojniejszy :-)

Do dziewczyn, które muszą leżeć: ja też oglądam filmy i seriale (zwłaszcza "Przyjaciół" - ostatnio namiętnie) na takiej stronce: Rundown.pl
- po obejrzeniu 72 minut jest przerwa bodajże 54 minuty, nie jest źle, a płacić nie chcę :-p No i farmę też mam - pewnie macie na myśli tą na Facebooku? Jeśli któraś chce się wymienić jakąś krową albo łopatą, to dajcie znać na priv :-)

Przepraszam, jeśli kogoś pominęłam, ale naprawdę trudno przebrnąć przez wszystkie posty i jeszcze zapamiętać, kto i o czym pisze...

Dobrej nocy :-)

Oj Tośka, Tośka... Zwariowana kobieta!
A te zawroty, bóle i itp. moze od tego ciągłego myslenia co to bedzie + kłopoty...? Siedz czesto na powietrzu by dotlenic sie dobrze ;)

no wlasnie lilu moj jak zaczal uzywac lactacydu to stwierdzil ze dopiero czuje sie porzadnie tam umyty hehe..a dla facetow plynu go higieny nie znam.

Tosia kochana gratki udanej wizyty:*** My ciebie tez kofamy:D Ty jestes jak czasoumilacz:D

Kalcha a jak czuje sie Twoja mama? lepiej juz?

co do suwaczkow to ja tez nie moglam zakumac a moj gin tez liczy pelne tygodnie wiec wg niego zawsze mam do tylu;/

Dziewczyny! A jakieś inne objawy temu towarzyszą? Czy jest coś w analizie moczu?

Ritko, u mnie zero objawów. I ja miałam to w wymazie z pochwy.

widze ze tez macie problemy z uczuciem mokra tam na dole... jejeu ja juz myssllam ze cos ze mna nie tak bo leci ze oj....... mysllam ze moze wody ale to chyba za malo na wody.....

A u mnie susza jak na pustyni

dziewczyny co z Wami,poczekajcie troche bo my z Ms dracula zostaniemy wkoncu na wrzesien

Dorotko, ja też zostaję na wrzesień. I wcale mi się do porodu nie spieszy. Mój syn tak bije inne dzieci, że boje się bardzo jak ja to biedne dziecko uchronię przed szalonym bratem.... oj spędza mi to sen z powiek...

Lilu - maz i dzieci to tez do higieny intymnej?chyba musze mojemu ten pomysl podsunac, czasami narzeka na jakies odparzenia i obtarcia,wiec moze by mu sluzylo...kosmetykow ma wiecej niz ja, ale do higieny intymnej dla mezczyzn jeszcze nic nie znalazl:)

Ja kiedyś widziałam do higieny intymnej dla mężczyzn. Chyba z firmy "AA".:-)

Witajcie:):-):-) niestety morfologia okropna:-:)-( Hemoglobiny mam 8.0 :szok::szok::szok:jak baba w laboratorium to zobaczyła kazała mi zadzwonić do położnej i się zapytać co i jak :-( zadzwoniłam kazała mi się wstawić w szpitalu w sobotę rano już na oddział:tak::tak::happy: powiedziała ze to będzie już 9 doba po terminie i jak nic nie będzie w sobotę się dziać to w niedziele będą mi wywoływać poród tak się boje :-:)-( ale z drugiej strony będę szczęśliwa bo małego będę mieć przy sobie:happy::happy: kochane ale i tak wam bardzo dziękuje za trzymanie kciuków:):) kochane jesteście

dziękuje wam wszystkim które odpowiedziały na moje pytanie odnośnie krocza a tak się bałam:):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
beniaminka dzieki za widomości od sary pozdrów ją i powiedz że trzymamy kciuki!!!

Malgos dziekuję za pamięć z mamą lepiej potrzymaja ja do piątku i pewnie wypuszcza

mysia jak 9-ta doba po terminie?? bo nie zaczaiłam?? przykro mi z powodu Twojej hemoglobiny bo mogło być tak pięknie ale ważne że pod kontrolą lekarza. wierzę że wszystko będzie dobrze

Mysia tak tak jak już jesteś pod opieką to spokojnie..musi być dobrze!!!!

Beniaminko dzięki za wieści od Sary cały dzień o niej myślę:tak: pewnie jutro dowiemy się o kolejnej rozpakowanej :-):-):-)

A ja już mówię dobranoc!!!!!!!! Trzymajcie się w dwupakach.....:tak:

I jeszcze na chwilke zagladam:tak:

Tosia gratki udanej wizyty:-). A cora rzeczywiscie spora juz:tak:. Ja tez mam zamiar we wrzesniu urodzic wiec juz jest nas dwie.

Moj ginek tez liczy pełne tyg. W ogole wg niego dzisiaj jestem w 35 +1, a na suwaczku 35+5. I juz nie dociekam co i jak. Co ma byc to bedzie.

Trzymam kciuki za Saare, ciekawe czy doczeka rana i cc.

Teraz juz zmykam, bo zaraz mezus bedzie gderał, ze znowu na bb urzeduje.

DOBRANOC

reklama
No to jutro bedziemy mieć dwoje dzieciaczków..conajmniej ;)
Trzymam kciuki za Sare i Trixi
Mysia powodzenia...bedzie dobrze!
Ciekawe co z Justyną?

Do góry